Meni preko kartice nista novo nije nasao,a sto je najace ne radi mi dosta kanala rtcg 1 i 2,prva,atlas,pink itd.. preko kartice
Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk
Ja evo odradih ovu pretragu kanala i jos uvijek nista (PV), jel ima neki redosled kad se pustaju ti kanali po gradovima?
Meni preko kartice nista novo nije nasao,a sto je najace ne radi mi dosta kanala rtcg 1 i 2,prva,atlas,pink itd.. preko kartice
Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk
Budućnost
Može li neko ko je našao Arene putem telemach da nam precizira na kojim su pozicijama, jer ja zovem prijatelje koji imaju telemach, ništa od toga.
Radi, radi
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Par pitanja vezano za telemach
1. osnovni paket je digitalni ili analogni?
2. reče neko da se ne može snimati nego da ima 72 unazad (do kraja godine), jel ovo na svim kanalima ili ne i ima li na HD kanalima?
3. U kojoj su rezoluciji HD kanali (720p, 1080i ili 1080p)
hvala
Digitalni , s tim što će prošireni biti kodiran i moći će da se otvara samo sa karticom koju su svima isporučili. Zato je bolje ako imaš više aparta sa dvb tjunerom i CI slotom da uzmeš od njih CA umjesto STB i lakše prebacuješ na tv na koji hoćeš da gledaš cijeli paket. Mogu da se snimaju samo naši domaći kanali i poneki srbijanski na ovu opremu što sada imamo, za nove resivere ne znam. 1080i. Ali je slika bolja 1080 puta nego kod extratv -a. Kad smo već kod njih , koliko HD kanala nudi sada extra tv?
Posto se pominje da se korisnicima mijenja komplet oprema, koja oprema je konkretno u pitanju? Ista kao za Telemach?
I dalje nista novo, preko kartice... Pg, Zabjelo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Na istoku stare priče
Na zapadu ništa novo
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Ima li ko u PG ove nove kanale koje najavljuju evo mjesec dana? Zabjelo kod stadiona nemam ništa, iako je odrađena pretraga.
Evo je makar 5 puta napisano da će biti u narednih 10 dana za PG...
Upravo htjedoh to da napišem. U svakom slučaju hvala na informaciji, da ne tražim više nove kanale, no da sačekam sledeću nedelju.
Nijesu nikome na m:kabl pustili samo na Telemach.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Je li neko ko je na m-kabl bilo đe u CG, vidio te nove kanale?
Da oće makar dati preciznije informacije o širenju na teritoriji PG ovi iz telemaha
Sent from my D5803 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks