Ja isto mislim da se rekonektovanjem dodjeljuje nova, jer ti ako odes npr na CDM, i na neki komentar udaris like, drugi naravno ne mozes odma za njim.
Jedino ako se preko 3g modema diskonektujes pa ponovo konektujes, onda mozes da udaris novi lajk, a to mislim da moze funkcionisati jedino jer se prethodno promijenila IP adresa.
Mozda i grijesim, ali ovo mi je jedino logicno objasnjenje.
To su lopovi obični, jutros kaže da nisu gledali snimak i da nešto kao kamere ne mogu da se vrate...i govori mi kao evo ti šefa pa pitaj. Ja da čujem šta će 'šef' da kaže, a batica mi govori kako su gledali snimak i ne vidi se ništa.blue:
Eto im tamo, nisu neke pare...bitno mi je to što su me isplatili jutros jer sinoć nisu imali, a ne igram ga ni ja odavno...nego eto, baci se nešto sitno sa vremena na vrijeme, a više neće ni to, jer nema u NK nidje. Ebem ti onog baticu što uradi od Osmice, ali mi je isto milo.![]()
Jebena kuša samo što sam opra auto osušio ma jednostavno izglanca,poša sebe posle da sredim izlazim iz kupatila kad jebena kiša a majku ti u majku dosadnu poganu pu pu pu
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Pusti vozači koji čekaju na raskrsnici (a ja imam prednost) da im priđem na 40m da bi oni što prije iskočili ispred mene.. Ajde što moram da ukočim, nego što naredni kilometar guslaju čitavo 20 na sat..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ljudi sa slušalicama u ušima na ulici! Em što ugrožavaju sebe, jer ne čuju šta se dešava oko njih, em što ometaju vozače, jer kretenima treba 5 puta trubiti da bi te čuli!![]()
![]()
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Jbg, isto kao nekada Walkman pa kada ljakse stavi slušalice, misli da je svima buka, pa se dere, da bi ga drugi čuli.
Poslato sa telefona :-)
Prvi dan kad se ne moram probudit prije devet, budim se u 7 i po, sa 4 sata sna.
Kada ti treba koncentracija za rad, a ispod tebe proba za koncert, na kojoj dominiraju bubnjevi u stilu "lupam ti po glavi najjace sto mogu" :ambivalence: Grrrrrrrrrrrr:mad::mad::mad:
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Ljudi koji nemaju obzira prema drugima!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nervira me popišani portal Vijesti kao i splačine od "ljudi" koji na vijest o saobraćajnoj nesreći i pogibiji dvoje mladih ljudi, bačaju fore neke a ovi smećari iz Vijesti sve to odobravaju, zarad broja komentara. Splačine.
Sent from my Galaxy S7
Nervira me apdejtovani vajber pa sad svaki put kad krenem da pisem poruku ja pritisnem ikonicu za slanje videa.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Supruga
Crnogorski retardirani vozači...
#fakenews
Ljudi koji izbacaju slike na "foto album" temi. Sta je svrha? Kakva boles'.
mnogo me nervira pljuvanje komentatora na tekstove u novinama....ok, mogu da shvatim da kritikuješ vlast, da kritikuješ odluke vlasti jer misliš da su štetne ma sve je ok, ali na novinskom članku o smrti dvoje maldih ljudi pominjati njegov politički angažman i sladiti se, ili vrhunac komentar jednoga mozga da je to upozorenje svim članovima dps.a od boga da idu krivim putem i da će im se isto dogoditi????
Ili na tekst o nekakvom stanu koji je Migu kupio ćerki masovni komentari za jednu jako simpatičnu, finu i vaspitanu, vrlo smjernu koliko sam je upoznaka jer smo zajedno išle godinu dvije na nekakvu zumbu, mladu ženu da je droljetina, narkomanka dronfulja, da je na jahtama zaradila 150 hiljada?! Stvarno sam šokirana koliko je ovaj narod plitak, sujetan, zavidan i što oćeš! PIH stvarno!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
I Migo je simpatican.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Previše je demoktratije ođe kunem ti se. Na sve portale bi ja ođe komentare ugasio. Ili ako oćeš da komentarišeš izvoli fino prika pa se registruj i ostavi matični br, isti princip kao online peticije đe se mora znat sve ko je ko. Pa da vidimo ta mudovišta, te miševe što iz kuće ne izlaze i što im je glavna rabota da sve živo i mrtvo pljuju. Čuli se ne bi. Ali bi naravno bilo i manje komentara, jer bi se izrodi sveli na minimun i većina bi bila konstruktivnih komentara, ali to ovim našim usranim tabloidima jednostavno ne odgovara, jer je danas to jednostavno trend. Palac gore, palac dolje, PIH.
Last edited by BiTrAtE; 20-09-16 at 12:42.
Kad ocu da izvadim jednu vlaznu maramicu a ono sa njom povucem jos min 3 😠😠😠 ,ko izmisli patent jedno povlacenje 1 maramica pare ce uzeti😅
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Sad me zva lik za kuma a nijednom nije na pice zvao otkad je s tom djevojkom. I don't believe. 500€ MINIMUM ode. Ne bi mi zao bilo da je neki drug, nego se posle svadbe necemo poznavat.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ko ti je kriv kad se drzis te pecke "kumstvo se ne odbija". Od kuma moga brat rodjeni, ista situacija ka tebi, coek ga je potapsa po ramenu samo i reka "imas ti boljih drugova macka"![]()
Smećari obični (portali), za ove što ostavljaju takve komentare tek ne treba trošiti riječi... Ranije su se na portalima vrćele reklame po sred takvih vijesti, pisao sam im par puta, ne znam jesu li sklonili jer adblock sad sve rješava...
To ćeš prihvatit samo ako si lud...
:mrgreen:
#fakenews
A fora je sto ovaj bas nema drugova, sve se druzi sa rodjacima i bracom i ja mu dodjem kao "najbolji" drug.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
To ti je isto kao da treba da kresneš neku jer ti je žao.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 7 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
A sto cu sad, zao mi ga. Radicu 3 dana u Ameriku za to, nego sam mislio pametnije pare da ulozim ali ajde sad.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks