Vidjeh na njihovom sajtu da je ubrzo u planu i poboljsanje internet paketa, brzine bi bile odicne (10-100mbps). Strause, znas li mozda sta o tome, to jest kad ce poceti sa radom ta nova internet ponuda?Ako nece brzo da zovem mtel.
Jel pametnije da roditelje skinem sa BBM-a i pređem na M-kabl ili da čekam širenje Telemacha na stari aerodrom?
Vidjeh na njihovom sajtu da je ubrzo u planu i poboljsanje internet paketa, brzine bi bile odicne (10-100mbps). Strause, znas li mozda sta o tome, to jest kad ce poceti sa radom ta nova internet ponuda?Ako nece brzo da zovem mtel.
Bas ce brzo, ne zuri![]()
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ja pretrazujem nove kanale, i pise mi ovako na neke stvari:
71 (824.00 MHz) 6900 k/s QAM-256 Nesupjesno
14 (385.00 MHz) 6900 k/s QAM-64 Nesupjesno
Jel to sve ok, nije slucaj za uzbunu?
evo mi sad javljaju da su upravo vracene arene na telemach. hm...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ja se najvjerovatnije micem sa mkabla i prelazim na mbox.
Ovo je dosta nezrelo, pustaju nove kanale a niko nezna kad ce pustit koji grad i sta sve mogu da ocekuju.
Jos nismo saznali cijene kombo paketa, ja ce najvjerovatnije micem od ovog....
Na kablovksa dtv sam imao 138 kanala, a na kablovska tv 89.
Sad na dtv imam 138 a na kablovska 56...
Meni se sad izmjenila lista kanala. Sad mi je Arena 1 na br.10 ,Sport Klub 2 i 3 na br 29 i br 30. Novih kanala jos nema
Always,forever and beyond ...
ja samo ne znam kako je moguce da vratis arene a da o tome niko nista ne zna. to im je vijest koja im donosi odma par stotina novih klijenata. ocigledno se mnogo toga nije postavilo kako treba ali dobro.
Malo mi je cudna ta informacija. Jedino sto mi pada na pamet je da su nekako na racun ove kupovine M kabla ubacili Arene do nove godine svim korisnicima Telemacha. Cisto sumnjam da ce je posle biti. Ali da ne pricam napamet,vidjecemo brzo sta ce biti.
Last edited by zeks; 19-09-16 at 16:44.
Always,forever and beyond ...
Može li neko da potvrdi ? Rekli su da će od danas da nam puste sve kanale otvorene tj. da su nam dodatni paketi otključani, ali još ništa se ne dešava. Vidim samo da je izmijenjena pozicija nekih kanala, a čini mi se da su se neki kanali izgubili, a nema nijednog novog.
Hoće li se otključat dodatni paketi do kraja godine ?
Love, peace and respect.
https://vid.me/lNtd
Hd kanali su Full HD.
Kanali su sortirani po abecedi ,uz pomoc tv-aInache njihov raspored nije bas najveseliji. Na snimku nema analognih samo dtv.
Zadnja dva koja se bas ne vide su vijesti i woman kanali.
SR(StingRay music) kanali su radio fakticki.Samo muzika (ima nekoliko sa odlicnom muzikom i staticna slika (manje vise)).KVALITETNOG ZVUKA ko blata.
Napomena: Moguce da neki kanal nisu nadjeni. Jbg. tv je osrednji.
Evo mi rekose da su i u PG pustili ,sta i koliko ne znam.
Sad cu da vidim...
Nope, nista nema...
Last edited by Ben Dover; 19-09-16 at 16:22.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sad mi drug poslao da je jutros na telemach dobio arene.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Nema sad sam gledao
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
vjerovatno pustaju postepeno cim nekima fale kanali i slicno. meni drug javi i poslao mi je fotku.
ima li jos neko da provjeri?
Last edited by laciale; 19-09-16 at 16:21.
Covjek je na Telemach optici?
Podgorica?
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
koliko fudbala na ove arene
(evo barsa dade peti go celticu![]()
Zna li se kad ce MKABL pustiti kanale u PG?
Meni na MKABL zablokira internet 2x na kratko, mozda je to znak da su stigli novi kanali..
sad sam vršio pretragu nema ništa, a inače sajt im se raspada![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks