A sta tacno mislite da ce se desiti? Da cemo dobiti svi 40/4mbps i 50hd kanala? Ahhahah, vazi.
Dobices vise nego sto trenutno imas. Ajde da sacekamo ovih par dana pa cemo komentarisat. Nema 50 hd kanala ali ih ima 30 (na telemach).
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kao kad su mi zimus kao slucajno zaboravili dostaviti anex ugovora pa umjesto kombo sad placam odvojeno servise.
Nemam ni to sto placam. Od januara mjeseca imam probleme sa internetom. Tek su se prije 2 nedelje sjetili da provjere pojacivace u susjednim ulazima i rijese probleme.
Ali od kad radi, sad mi je wan port zatrpan svim i svacim. Boze moj, radi makar da mogu vijesti procitati i primiti mejlove. Ping da ne pominjem.
Prevod na kanalima je vidis me ne vidis me onda kad nije na albanskom.
I kupio ih telemah? Sta imam ja kao korisnik od toga kad im je infrastruktura losa i kad im je lokalna podrska skup djece. Hoce li mi optiku dovesti? Zamijeniti risiver, kablove? Svaki od majstora strucnjaka koji mi je dolazio po raznim pitanjima kuci je samo pljuvao rad prethodnog. Priuceni i skupljeni s koca i konopca. Tako kako oni rade mogu i ja sam da budem isp.
Evo i sat ne mogu da namjeste a ne neko čudo da naprave od ponude...
ajmo da sacekamo ponudu ljudi pa cemo pricat.
sutra ujtro rad pretragu kanala i javljam...
Jos nisu pustili sve kanale...
Sent from mTalk
Love, peace and respect.
Da, nadamo se da ce dati signal kad da krenemo sa pretragama...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
I kod mene je CI u pitanju, bez rEsivera...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Po običaju ne zna se ništa. Za sada su samo neki gradovi dobili nove kanale ali ne i PG. Telemach sam zvao da pitam da li se može preći na njihov paket i dalje nemaju nikakvu info, evo godinu dana to isto pitam.
Tu su zaista mogli biti malo ozbiljniji, da barem kazu tek za dvije godine ce se znati, pa ako bude godinu i po, super. Ovako... Bzvz
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ostajemo li definitivno bez Arena zna li ko?
pitam jer ako ostajemo momentalno cu da zovem ove iz m-tela a ove pozdravljam.
Ako sam dobro shvatio ne ostajemo a do kada ne zna se još.
Sent from my H60-L12 using Cafe Del Montenegro mobile app
ne ostajes dok im ne istekne ugovor....onoga momenta kad se to dese cisto sumnjam da ce se truditi oko obnove...
kazu da imaju ugovor s arenama do kraja godine. nakon toga niko od operatera nece imati arene i sk zajedno u ponudi.
sk je za mene mnogo bolji od arene.necu imati dileme
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
Prvo herceg novi sa kanalima pa pljevlja pa podgorica, bar, niksic...
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Do 1-og valjda sve
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks