Ma merc vozi kolko mu je dovoljno...kad im treba stisnu ga i eto ih odma 3 dana prednosti ispred ostalih
Sent from my SM-J100H using Tapatalk
Ali kada su trzili od Kmice full power...hahahahahaahah...kako je onda lomio krugove...
TAKUMI
Ma merc vozi kolko mu je dovoljno...kad im treba stisnu ga i eto ih odma 3 dana prednosti ispred ostalih
Sent from my SM-J100H using Tapatalk
Odgledah Tedovu analizu trke. Na samom kraju je dao osvrt na Mercedesovu strategiju i zašto su Nika ostavili na stazi. Nije Rozberg odbio da uđe u box već su u Mercu odlučili u posljednjem trenutku a na osnovu softvera kojim se projektuje pozicija nakon izlaska iz boksa. Programčić računa u realnom vremenu koliko se gubi vremena u boxu paralelno sa vremenom koje po sektorima ostvaruju ostali, koliko sam shvatio ovo su uveli nakon čuvenog Luisovog gubljenja trke u Monaku kada je pošao u box pod VSC-om. U zadnjoj krivini prije ulaska u box su mu rekli da ostane na stazi.
Trka je bila zanimljiva po meni a naročito duel Kvijat Vestapen. Rus se odlično držao obzirom šta vozi.
Seb je odvozio savršenu trku, šteta što je startovao sa začelja. Kimija su zeznuli, čisto da se ne desi da odrade trku bez greške![]()
Last edited by ToJeMojBrat; 19-09-16 at 08:00.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
izjavio je na kraju da moze da je mogao da zavrsi trku...ali je pitanje da li bi odbranio poziciju...
e sad...na 13-14 krugova do kraja, hamilton bi morao da spusta 3s po krugu da bi ga stigao u 10 krugova... i da ga onda pretekne u 2-3 kruga, na stazi dje je tesko preticanje... narocito bolida kao ferrari...
U najgorem slučaju opet bi završio četvrti. A kad sam vidio kako se Wolf raduje kad je Luis izašao ispred Kimija, tačno mi izgleda da su ih navukli da Kimija pozovu u box, a ovi se primili.
tacno tako... izgubio bi poziciju, ali bi rekli, probali smo... ovako su ispali ovce, narocito sa onom panicnom radio vezom...
siguran sam da je ferrari uradio onaj potez, da mercedes ne bi otisao na zamjenu guma... ali 100000% siguran.... cak sto vise...ako bi riki pratio hamiltona onda bi kimi bio drugi...i mogao bi da brani dvije pozicije...samim tim bi i hamiltonu bilo teze da pretekne oba bolida...ali sad je to samo domen teorije...isapli su p... i kraj...
Benz jeposlao mehanicare van. Zasluzili su kaznu i takve programe bih zabranio.
TAKUMI
Tako je ime izgledao onaj podsmijeh Wolfa "zaje"basmo ove avetinje"..
Jer nelogično, bio bi Kimi četvrti svakako, a ostajanjem bi samo otežali Luisu da spusta žestoko po krugu i plus da ga obiđe u najviše 3 kruga i to na onakvoj stazi..
Ali to je sadašnji Ferari..
P.S.
Ovo je kao u PG na bulevar:
![]()
Da ne bude zabune ako neko nije gledao trku, ovo se nije desilo![]()
![]()
Arivabene mrtav ladan prica kako je ono dobra odluka bila...
Njihova "data" na kraju trke su pokazala da su bili u pravu.
Nesrecni novinari nikako da ga pitaju:"ako su vam podaci govorili da mora na zamjenu, zasto ga nijeste uveli krug ranije nego ste u panici reagovali kad ste vidjeli da su vas ljudi iz Mercedesa opet preveslali, i kad je i potpunim laicima bilo jasno da je sve vec izgubljeno?"
Raikkonen odmah posle trke izjavio da su one gume lagano mogle do kraja trke da izdrze, ali koga briga za to.
Da je Vettel bio na njegovo mjesto u onoj situaciji nikad ne bi usao u box...
Da...
nazalost utopio se totalno u sivilo drugog vozaca u timu.
Totalno mi je postao :"Vettel is faster than you..." tip vozaca...
Just when you thought Ferrari’s season couldn’t get any worse…
Scuderia team principal Maurizio Arrivabene is reported to have been taken into custody in Singapore and was held for ‘several hours’ after allegedly discarding a cigarette in the street.
It’s claimed Arrivabene was only released after paying a fine of 1000 Singapore dollars ~ 650€
Kamo srece da ga nijesu pustali iz pritvora...mozda bi Kimi stigao do podijuma u tom slucaju.
Pomalo od svega:
![]()
Vidi glavu lijevo :lolblue:
TAKUMI
zadnjih 6 trka sve uglavnom dobre staze....sem AbuDabija... mada i tamo umiju da se dese interesantne trke... neobicno mi sto je malezija tek sad...navikao sam se da je odrade na startu![]()
Flavio Briatore vjeruje da Ferrari mora napraviti bazu u Engleskoj kao što to rade sve top momčadi Formule 1, ponajviše jer se tamo nalazi inženjerski talent.
U razgovoru za talijanski RAI GR Parlamento, Briatore kaže:
“Govorio sam to godinama. Ferrari je veliki proizvođač, ali moraju imati tehnološku jedinicu u Engleskoj. Pobijedili su kada su uzeli 12 inženjera od mene iz Renaulta.Ja bih stavio Ferrarijevu zgradu uz Red Bullovu, McLarenovu i Williamsovu,” kaže Briatore i zaključuje:Od 11 momčadi Formule 1, samo Ferrari, Toro Rosso, Haas i Sauber nemaju bazu u Engleskoj. Ako pogledamo na top momčadi, samo ‘propeti konjić’ još nije otišao na Otok.
“Ferrari koji pobjeđuje daje drugačiji okus Formuli 1, a Formula 1 treba jak Ferrrari.”
Onda nije to to
TAKUMI
Briatore? Koji je on faktor i ko će njega da posluša? Samo Alonso radi šta mu on kaže, ostale boli uvo...
Mogao bi on da dodje na celu Ferkana.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks