:hardrock: :hardrock: Dwa Getasha :hardrock: :hardrock:
Ajde da cujem neke preporuke...
Imajte u vodu neke stvarcice, obavezno je da je dizel, da nije karavan i da nije neko sitno malo auto.
Liberal !
:hardrock: :hardrock: Dwa Getasha :hardrock: :hardrock:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
zavisi kakve su ti potrebe
ako hoces dizela i manju potrosnju trazi nekog VW-a,po mogucnosti sto noviji ali neces nac nista novije od 97sme
dobro ochuvana trojka iz 96 TDi nije losh izbor ako ni passat
ako ima jos 500-1000 eura mosh pazarit i nekog Opel-a, recimo Astru kakvu sam ja platio 5,500 eura iz 98sme
od Ford-ova bjezi, troshe masu
No Attitude, Just Music !
...mogao bih biti i bolji.
TBOK, sve sam ti rekao na private.
Znaci 1998/1999 Toyota Avensis 2.0 TD.
TAKUMI
Jes jes samo treba odrzavat to auto.
Ja bih se dobro zamislio pred BMW i Toyotom zbog djelova.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Peugeot 406![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ta avensis je extra,vozio me taxi,i bash se hvali kako je dzabe za odrzavanje,ima 100 ks i trosi malo,necujna je unutra,svaka pohvala
I samo da ti kazem nesto, BMW trojka i cijela njemacka flota iz te klase ce trazit 300% vise djelova i servisa.
TAKUMI
audi 100 2.5tdi u nenormalno dobro stanju za 3000 4000
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
sad bi dosa moj drug i sa njegovom konstantno-samarajucom pricom zvanom ,, ja znam sve najbolje ,, i rekao ti - za 5000 hiljada? imas strasni a8 full oprema da kupis kod jednog momka. i ja ga pitam pa mozes li ti covjece zamislit kakvo je to auto kad kosta 5000 hiljada a on kaze : a8 je to brale![]()
po meni golf 3![]()
f6
audi 100 a acs pojma nema o zivotu e tako njega ne slushaj cujesh golf tri hahahahahahahah smece ne shalim se uzmi nekog japanca obavezno i nema glava da te boli
Meni komshija ima tu stariju Avensis 2.0b AUTO JE ZMAJ !!!
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
civic kupish 1.4 iz 99 i uzivas
Pogledaj 1998 A8 za 6 595:
http://www.autotrader.com/fyc/vdp.js...en&cardist=260
Pogledaj drugi A8, isto godiste, 10 000 milja vise i kosta 13 000:
http://www.autotrader.com/fyc/vdp.js...00&cardist=218
Zakljucak: Prvi je raspad!
Te serije su bile koma ziva. Nikad ne radi u kompletu a popravci u KRV!
TAKUMI
3 druga su mi uzela 3-q u zadnje po godine.sve sto su dodali je muzika.godista 94,96,97 svaka ka zmaj.2 su tdi jedna benz.ova dva trose 5-6 l benz oko 8.ubacio je jedan plin i picili smo ljetos do mora(iz dg smo) za 4e(do hn).auto se ne cuje.za japance ne znam.inace drug mi jedan uze ford mondeo karavan dizel i ne zali se.ima sve osim koze i muzike i ispa ga je 2500 s prevodom i reg inace 96 god.trosi oko 6.
Bez uvrede ali ja trojku nikad ne bih kupio. Mislim da je to najgori VW.
Vjerovali ili ne, jos nisam vidio Golf III u USA.
TAKUMI
japanac i kraj a evo i ogromna prodavnica djelova u sred grada otvorena tj skoro u sred pg kupishe sve i kod shahovica
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks