Sta? Kome ide nas neizlazak?
Hvala Lepo
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Sta? Kome ide nas neizlazak?
Hvala Lepo
Pa ako nisi za DPS, a ne izađeš njima je to bolje i obrnuto ako jesi za DPS, a ne izađeš ovima drugima bolje... Logično
Da je to tako dokaz su lične karte koje se kupuju.
Love, peace and respect.
Ni ja ne kontam kako to ne kontaš niti šta ti to znači nisi ni za jednu opciju. Valjda imaš stav ? Šta je sa onim biti ili ne biti ?
Za koga si ti onda ? Čemu onda ovo komentarisanje na forumu i slično ? Zašto ne preuzmeš odgovornost i glasaš za onu stranu koja ti je bliža. Ne kapiram.
To nisi ni za jednu opciju je nekako bježanje od odgovornosti. A glasanje svakako jeste građanska dužnost, a samim tim i odgovornost.
Love, peace and respect.
Ja npr. imam stav, ali mi nije bitno da ga iko čuje..takodje mi nije bitno ko će pobijediti na ove izbore i ja neću izaći na glasanje.
Glasanje nije nikakva dužnost, odgovornost...niti je ne glasati bježanje od odgovornosti..
Glasanje nije dužnost nego pravo.
Shit has hit the fan !
Naravno svako ima pravo na tajnost. To niko ne spori. Međutim, nije o tome riječ.
Opet se vraćamo na onu gore rečnicu: "Ako nisi za DPS, a ne izađeš njima je to bolje i obrnuto ako jesi za DPS, a ne izađeš ovima drugima bolje"
Ovo da je sreće ne bi ni trebalo da se objašnjava, valjda je logično.
Možda tebi nije bitno ko će pobijediti, ali ne glasanjem si dozvolio Svetozaru Maroviću da ukrade milione našoj državi. Dozvolio si da Milo časti svoga brata nekoliko miliona eura... Da ne nabrajam dalje.
Je li ti sada bitno ? Pristaješ li na te stvari ?
Love, peace and respect.
Ne, glasanje je opcija. I čini mi se, glasanje je način da se nebitni ljudi osjećaju 'bitnim'. Pričam o glasanju u CG, koje je smiješno.
Ja sam bio ubijedjen da cu da glasam za otpor beznadju i marka milacica, ali sad kad udjose sa ovim cetnicima stvarno ne znam...
mozda bih i glasao za njih ali slusajte sto se desilo... juce izlazim iz stana, vidim ispred.ostalih stanova na otirace onaj njihov program... a ispred mog stana nista...
Ja se popni gore na sprat- isto, krenuh dolje stepenicama, ispred svakog, ali bas svakog ulaza su ostavili katalog osim ispred mog...
Pa sto ako sam u savjet mladih depeesa, ka da ne mogu da promijenim misljenje... reklame su im super...
ali me taj gest opasno uvrijedio i trika nema da bi im da glas...
Last edited by karamazov; 18-09-16 at 19:35.
Da ne bi izvrtali cinjenice... Oni koje ste vi birali u CG, oni su glasali za ZAKONE u CG, I za TENDERE za sebe I svoje, koje opet po ZAKONU brisu iz baze podataka - sav process TENDERSKE dokumentacije, opet IZGLASANO of tih vasih za koje ste glasali, pa bili u VLASTI I pored Vlasti.
Tako da MI koji nismo glasali - nemamo blage veze sa tim sto su SVI VASI dopustili, I DOPUSTAJU, iz fotelja OPOZICIJE I POZICIJE.
Cisto da ne citamo bas svasta ovdje.
Hvala Lepo
Prije svega poštujem svačije mišljenje. Ne moraš ti izaći, šta god hoćeš radi, nećeš umrijet zbog toga... ali da li ti je milo kada čuješ na vijesti da je taj i taj ukrao toliko miliona, oštetio državu, da je na čelu organizovanog kriminala, da je primio mito itd. ? Da li je to pravedno i LEPO ?
Ti imaš moć da na izborima makneš takve ljude, naravno pod uslovom da ti to ne podržavaš. Svaki ispušteni glas je glas za nastavak ovih gore neregularnih radnji.
Love, peace and respect.
ko ima vremena i želje da pregleda sve djelove serijala "Prevrat 89" na YT.. da vidi kakve nakaze su dovele sadašnju vlast na vlast... mislim da će mu se na kraju serijala sAmo reći, šta da radi.. bez ikakvih programa, ubjeđivanja, reklama, flajera, aktivista isl..
duration: 2:11:17
Ti i dalje vrtiš istu, bolesnu, priču...
Ja ne mogu da poštujem baš svačije mišljenje...tvoje npr...
Umjesto da napadaš lično one koji su vršili malverzacije...ti, ne napadaš njih...ti ne napadaš ni one koji su njih doveli na vlast i omogućili im da ovako unaprijed pobijede na sledećem izborima (pa 'glasovi' ovih što nisu glasali - odu njima), ti, napadaš ove što nisu i neće glasati....vrlo izokrenuto razmišljanje...zabrinjavajuće.
Nije tačno, nemoj da izvrćeš riječi gore se sve vidi šta je napisano!
I napisao si da sam ja nešto rekao što uopšte nisam ni napisao!
Tebi je Novače izgleda bitnije da glasaš jesi li za iPhone ili Samsung...
@guest ako ne bismo poštovali različita mišljenja ne bi bilo demokratije, a kada je u pitanju neka neregularnost kao ova što si rekao naravno da ni ja to ne poštujem. Problem je što mi u CG nemamo demokratiju, nego diktaturu jednog čovjeka. A zamisli ima ljudi koji podržavaju takvo nešto.
Love, peace and respect.
Hm, aminovati guženje od crnca sa 25 centi, ili od crnca sa 23... Ako će da me guze, makar će da bude silovanje, neće bit dobrovoljno.
Last edited by NHM; 18-09-16 at 21:07. Reason: ups, smetnuh sa uma da sam upotrijebio ektremno pogrdnu riječ.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zašto DPS ulaže veliki novac u ovo:
1. Osoba X nije zavedena kao glasac DPS-a, niti ima namjeru glasat za DPS.
2. Ako izadje sigurno nece glasati za nas, te treba obezbjediti da bude apsinent (ta grupacija odgovara DPS-u)
3. Nudi mu se novac ili neka druga usluga kako bi licna karta prenocila u stabu DPS-a te se time osigurao neizlazak na izbore.
Osoba X je, dakle apsinent, dobrovoljni ili prinuđeni jer ne nudi se otkup svima. Ne ubjedjuju se svi da glasaju za ,,pravog''. Jednostavno postoje kategorije:
- besplatni apstinent
- besplatni glasac
- glasac kojeg treba ,,malo pogurati''
- moguci apstinent, ali sa kontra stavom (otkup licne)
- glasac od kojeg nema vajde, ne vredi ni ,,guranje'', ni nijedan drugi metod, ali dobar za izigravanje demokratije (nastelovat ,,opoziciju'')
- u okviru statisticke greske, glasaci kojima se ne zna, al' nije zgodno ,,pogurat''.
Ulažu onako bezveze?
Sent from my Motorola 8400
Last edited by wulfy; 18-09-16 at 20:35.
Nema potrebe Novače, ako je tebi bolesan lopovluk razumijemo se, a ako nije...
Da skratimo nepotrebnu pisaniju i usput kažem da nisi odgovorio na moje pitanje uz tvoju omiljenu riječ pozzz.
Ovo je apsolutno jako važno i upravo se o tome radi. Npr. Maja i Novak rekoše ne glasaju jer im nije bitno itd. ali je ovo JAKO BITNO DPS-u. Znači nećeš glasati protiv njih.
Važno je iz kojih očiju ili glave na ovo gledaš i razmišljaš i sam ćeš doći do odgovora.
Last edited by mneonly; 18-09-16 at 20:34.
Love, peace and respect.
Mislim, opet ti po istom...
Inače, Apple je izbacio nove slušalice od 200e..a meni je lična ostarala, tako da....pozz.
Koliko sam shvatio Otpor Beznađu nije ušao u sastav DF-a već su sa njima u koaliciji. Dakle kad uđu, tj ako uđu u parlament neće biti u poslaničkom klubu DF-a
![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Oni koji ne glasaju prepuštaju onima koji glasaju da odluče ko će da vodi državu. I neko ko nije glasao apsulutno nema pravo da krivi onoga koji je glasao za stanje u državi.
Za legitimitet izbora nije potrebno da izlaznost bude preko 50%, tako da koliko god ljudi da glasa rezultati će biti važeći.
Meni koji glasam ponuđene liste izgledaju podjednako loše kao i onome koji ne glasa, sa izuzetkom što ja izađem i od ponuđenog izaberem ono najbolje, ili najmanje loše,
dok ovaj što ne glasa, ne želi nikoga da zaokruži, pa ni onog najmanje lošeg, nebitno iz kog razloga, i svjesno "teret" prepušta nama koji glasamo, što je naravno legitimno.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks