Jos 3 dana imaju da predaju liste-izgleda da ce cekati do zadnjeg minuta😀
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Bilo koja država koja se oslanja na jednu granu privrede u stvari nema nikakvu strategiju razvoja. Turizam jeste izuzrtno profitabilna grana ali nikako se ne sme oslanjati samo na nju. Ako je to dominantno ucešće u BDP-u onda samim promenama na trzištu pre svega mislim na regionalnom a i globalnom mogu imati pogubne posledie za drzavu. Samo razmislite kada bi jednu godinu se desilo da bude pad turista ili nešto gore. Automatski pada rejting drzave i kamate idu na gore samim tim cena zaduzivsnja je nepovoljnija. Samo razmislite šta bi bilo da jedne godine ne dodju gosti iz ex Sovjetskog saveza koji se dolaze pored nekih stvari pre svega jer imamo bezvizni režim sa njima. Da mogu tako ic u Hrvatsku i druge EU zemlje iteako bi smo osetili mi ovdje.
Jos 3 dana imaju da predaju liste-izgleda da ce cekati do zadnjeg minuta😀
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
"I da, u tom smislu, pored ostalih, to su DPS i SD, uz jedan veliki problem. Naime, od obje ove partije Pozitivnu razlikuje činjenica da smo mi ljevičari, a oni liberali, a u slučaju SD neoliberali. Dakle, mi želimo, kao što sam naveo, veći stepen državne intervencije u ekonomiji, a ove dvije partije čvrsto, da ne kažem slijepo, vjeruju u moć slobodnog tržišta".
Nebitno za njegovu minijaturu od partije, ali kakva je to socijalistička komponenta u demokratskoj partiji SOCIJALISTA i SOCIJALdemokratama koji slijepo vjeruju u slobodu tržišta? Biće da nisu toliko primamljiva imena partija poput Neoliberalno kapitalistička partija i Neoliberal-kapitaliste.
Socijalisti su koliko je i Janko laburista ili koliko su proruski četnici četnici.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa ko I'm je to ostao za koaliciju? Toliko su jaki da ne smiju sami izaci na listu?
SD I Pozitivna bi da pometu sve ostale I to kao samostalne? ..
Bio bi to najduhovitiji nastup nakon cincularenja SDPa godinama sa g. Lazovicem u skutima.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 18-09-16 at 10:39.
Pretpostavljam da računaju na ulazak u parlament pa već potpalili ražanj. Sad još samo zeca da uhvate.
Pa koja I'm je to "racunica"?
Umislili da su dragi I mili glasacima u CG?
Ili stvarno misle da ce I'm DPS pomoci, pa ce I'm visak podijeliti?
Hvala Lepo
Ko zna šta je u pozadini. Svejedno ne smije da se ponaša kao da su sve lađe potonule. Nije svako Vlahović pa da osnuje stranu, povazdan nešto mlati, piše kolumne i onda kaže da neće na izbore.
Znaci u CG-ri ili pononule ladje ili arogancija do dusevne bolnice?
Nema sredine?
Hvala Lepo
Ne razumijem. Šta znači riječ "sredina"?
You must spread some Reputation around before giving it to NHM again.
hahahahahahahaha
Hvala Lepo
Ne razumijem predsjednike CG partija uopce.. Kako I na osnovu kojih normi oni ulaze u koalicije. Ko bi normalan usao u deal sa partijom ciji su vodeci clanovi podrivali godinama I usitnili stranku za svoje funkcije? Ili, recimo sa ex koalicionim partnerima koji su otkazali sve koalicione dogovore u poslednjem trenutku I to zbog par funkcija..
Kakve su to norme na kojim se te vajne koalicije zasnivaju?
Sa takvima ko bi usao u deal taj je blesav, a kome blesav treba da I'm vodi drzavu. Cak mogu reci taj ko udje u koaliciju sa nekorektnim ex koalicionim partnerima, taj bi isto uradio - razumiju se.
DPS zna ko je jednom izdao koalicionog partnera, taj ce izdati I njih u bilo kom trenutku. A sto ce I'm to.
Hvala Lepo
pricam sa nekim u DPS ocekuju da ce bolje proci nego na prosle izbore u Tivtu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
U želji da iskreno doprinese smjeni aktuelne vlasti kao preduslovu društvenih i ekonomskih promjena, grupa birača "Otpor beznađu" je prihvatila koalicioni sporazum sa Demokratskim frontom (DF) i imaće svoje predstavnike na izbornoj listi "DF - Mi ili on", saopštio je danas član tog pokreta i nezavisni poslanik u Skupštini Crne Gore Mladen Bojanić.
On je dodao da su najavljivali, sakupili dovoljan broj potpisa podrške i bili spremni za samostalan nastup.
"Međutim, formiranje opozicionih koalicija nam je znatno suzilo prostor za djelovanje. Želeći da eliminišemo i najmanji rizik gubitka opozicionih glasova, stavili smo po strani naše političke razlike, želje i ambicije i prihvatili koaliciju kao naš skroman doprinos borbi za smjenu vlasti. Naravno, uvažavajući i pospješujući različitosti u formiranju sopstvenih stavova, naša odluka nije donešena jednoglasno. Vjerujemo da svi naši članovi, aktivisti i simpatizeri razumiju ovu odluku, pa ih pozivamo da na izborima iskažu svoje jasno opoziciono opredjeljenje i podrže, sada već, našu zajednički listu DF - Mi ili on.Zahvaljujemo svim potpisnicima naše liste za samostalan nastup, uz napomenu da njihovi potpisi neće biti iskorišćeni za podršku koalicionoj listi ", istakao je Bojanić.
Eto makar jedan poslanik sa DF-ove liste da bude normalan. Šteta što ih nisu zvali iz Ključa, ali bolje i ovako nego da rasipaju glasove
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Da vidimo jos gospon Pajovica pa da damo.prognozu!
http://www.vijesti.me/vijesti/otpor-...frontom-903984
Last edited by kurogane; 18-09-16 at 14:44.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ključ je vjerovatno imao kapaciteta za širu koaliciju(Đeljošaj, BDZ, Otpor...), ali treba raspodjelit mandate, SNP ne vjerujem da bi ikome ustupio svoje, URA svakako ima najmanje, imaće 3-4-5 poslanika(Pozitivna imala 2012. 7, a to je slično biračko tijelo)
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Beciceva popularnost raste iz dana u dan, toliko da i DPS izdajicama se dopada nacin na koji nastupa. Uzece dobar procenat i mislim da je npr ovdje dosta potcijenjen jer do sad osim nekih nebuloza koje mu nalaze forumasi tipa da je ex Srbin ili da nema strucan kadar, nista ozbiljnije mu se ne moze zamjeriti.
Zato i nece dobaciti daleko-po mojoj procjeni 5% mu je plafon.
Ervin Ibrahimović nosilac liste Bošnjačka stranka- Rafet Husović- Naša snaga
Komentari (1)A A A
Glavni odbor Bošnjačke stranke je na danas održanoj sjednici u Rožajama usvojio izborni program i utvrdio poslaničku listu za predstojeće parlamentarne izbore.
Izborna lista nosiće naziv Bošnjačka stranka- Rafet Husović- Naša snaga.
Nosilac liste Bošnjačke stranke biće Ervin Ibrahimović.
Drugo, treće i četvrto mjesto zauzeće Nedžad Drešević, Rešad Sijarić i Kenana Strujić.
Slijede Orhan Šahmanović, Munib Ličina, Amer Nokić, Enesa Rastoder, Adnan Muhović i Mersudin Gredić.
Jedanaesto i dvanaesto mjesto zauzeće Idrija Duraković i Asmina Omeragić.
"Kampanja za predstojeće izbore biće dobra prilika za promovisanje desetogodišnjeg rada Bošnjačke stranke koja je omogućila da se značajni društveni procesi dešavaju na način da u njih budu ugrađeni interesi bošnjačkog naroda. Bošnjačka stranka će voditi pozitivnu i ozbiljnu kampanju koja će biti temeljena na političkim, nacionalnim i ekonomskim temama, koje će građanima ponuditi realna i konkretna rješenja", saopšteno je iz BS.
Izborna lista Bošnjačke stranke podržana potpisima građana biće predata u utorak, 20. septembra 2016.
Davor Škrlec: Ako volite Crnu Goru, glasajte za Pozitivnu
Komentari (4)A A A
Ako volite Crnu Goru, glasajte za Pozitivnu, poručio je Davor Škrlec, poslanik u Evropskom parlamentu.
Davor Škrlec
On je kazao da je Evropska unija garancija mira i stabilnosti u Evropi.
"Evropska unija osigurava prosperitet i bolji život svojim građanima. U poslednih godinu dana Pozitivna Crna Gora se pokazala kao odgovorna politička snaga u Crnoj Gori, koja Crnu Goru vodi prema Evropskoj uniji. Ako volite Crnu Goru, ako želite bolji život svojim građanima, ako želite bolji život svojoj djeci, izađite na izbore i glasajte za Pozitivnu Crnu Goru", poručio je on.
---------
Ovo bi im bio fin moto za kampanju ali ćemo brzo vidjeti kako će oni koncipirati svoju ponudu biracima. Ovaj zalosni DF postade utociste svih nezbrinutih i politicara poznatih u krugu svoje uze porodice.
Biće lako za provjeriti da li su animirali apstinente. Izlaznost je prošli put bila 70.5%. Da bi uzeli 5% samo od apstinenata, izlaznost bi morala da bude 75.5%. I to pod uslovom da ovakva politička ponuda ne izazove da se za tih 5%, u tom slučaju, bivših apstinenata pojavi 10-15% novih apstinenata. Doduše, pojava novih apstinenata bila bi "zasluga" svih aktera na političkoj sceni.
Znaci Marko je ipak nasao stranku koja ce ga udomiti mada tesko je ocekivati da ce zakuciti vise od jednog poslanickog mjesta i to eventualno ako Df ostvari neki sjajan rezultat.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Evo koje koalicije izlaze na parlamentarnim izborima:
Sigurnim korakom! - DPS - Milo Đukanović:
- Demokratska Partija Socijalista
- Liberalna Partija
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi:
- Nova Srpska Demokratija
- Pokret Za Promjene
- Demokratska Narodna Partija
- Radnicka Partija
- Partija Ujedinjenih Penzionera i Invalida
- Demokratska Stranka Jedinstva
- Jugoslovenska Komunisticka Partija Crne Gore
- Demokratska Srpska Stranka
- Otpor beznađu
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru:
- Socijalistička Narodna Partija
- DEMOS
- Građanski Pokret Ujedinjena Reformska Akcija
- Partija Penzionera
????
- Demokratska Partija
- Demokratska Inicijativa
- Građanska Inicijativa
????
- Demokratska Unija Albanaca
- FORCA
Sent from my Motorola 8400
Ne može se izać na izbore na kojima mi se sdp pričinjava kao najbolja opcija. Ne znam da li da mrzim političku scenu ili sebe.
Mašala, dvocifren broj lista:
- Sigurnim korakom! - DPS - Milo Đukanović
- Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
- Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
- Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
- Država svima - SDP - Ranko Krivokapić
- SD - Dosljedno
- Pozitivna - jer volimo Crnu Goru
- Hrvatsko srce za Crnu Goru - HGI - od srca
- Bošnjačka stranka - Rifat Husović - Naša snaga
- ????
- ????
Ovo ???? su albanske koalicije koje još uvijek nemaju ime, ali se u mom prethodnom postu vide činioci koalicije
Sent from my Motorola 8400
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks