Onda ga šalje za Madjarsku..samo da im se ne zagubi pošiljka...ja sam čekao mjesec dana.
Ja sam trazio to ali mi je Danilo licno rekoa da ga mora uzeti par dana na dijagnostiku i da ga salje u apple store i da moram cekat novi
Onda ga šalje za Madjarsku..samo da im se ne zagubi pošiljka...ja sam čekao mjesec dana.
Najblizi Apple Store je u Milano geografski gledano,ostali su sve reseleri
sta mislite o ovome?
Jednoj prijateljici se pojavilo ovo u obavjestenjima na iphone ali u Viber aplikaciji nema registrovanog poziva... kasnije je nestalo i u obavjestenjima... zna li neko nacin kako se ovo salje i da li shvatiti kao stvarnu prijetnju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
067/852-466 & 068/405-403
Neko je umjesto imena stavio "Docicu i po tebe SMRT". E sad, ne znam da li radi opcija Delete for Everyone za propusteni.
TAKUMI
znam to nego je ovo kao neka prijetnja koja se pokazala samo u obavjestenjima na iphone, u viber aplikaciji tog poziva nema
067/852-466 & 068/405-403
Pa ako radi Delete for Everyone opcija, ako je taj neko izbrisao propusteni poziv, ono je ostalo u notification ali kad je tvoja frendica otkljucala telefon poziva nije bilo.
TAKUMI
Od kad prebacih na 10 samo muka. Sad mi i ne zvoni sa vremena na vrijeme pored toga sto kamera zamrzava. Sto da cinim
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Vrati na 9.3.5.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Kako dodati jos jedan broj na iMessage? Kad pokusam da dodam broj, treba da se izabere Country ali tu nemam Montenegro, a ne mogu rucno da dodam country code?
Kad se ukuca pogresna sifra vise puta i zablokira tel
Sta da se radi onda?
Koje su opcije??
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Cekas...
TAKUMI
Imam jedan problem sa viberom vec dugo vremena..
Naime, kasne mi poruke, tacnije tu su ali nema notifikacije, ali ako upalim viber app eto novih poruka npr od prije 2h ili sinoc itd...
Imam viber na lap topu, tamo je ok.
Sto bi moglo biti problem?!
Imam isti problem
Izbrisi i instaliraj aplikaciju ponovo.
TAKUMI
Koji more
Praštajte, sad vidim da je tema o ajfonovima. Ovo je putanja za Samsung bila. Ali u principu stvar je ista, ako vam je upaljen kakav battery saver u tome je problem. I ja sam kuburio sa tim dosta.
Sent from my Samsung S7
Ajfoni nemaju taj problem. Ne gase net nikad.
TAKUMI
A ne. I đe nema interneta aJfon ga ima.
A da, pojedinim se nije gasio wifi, samo im je wifi čip crkavao.
Sent from my G920FD
Vidi podešavanja u vajber, ovo što bitrate kaže. Ali u vajber nadji ta podešavanja. I upali background app refresh za vajber, ako je ugašen.
Ja nisam imao problema sa tim ugašenim, ali eto..probaj.
I ja imam taj problem, sve je upaljeno i ne pomaze..
ne lazite ljudi, iphone je bez mane![]()
Sve gore navedeno probao, bug je nenadjebiv. 5s
Drug sa 4s nema ovaj bug.
Inace znam vise no svi vi zajedno o IOS-u nego eto reko mozda je neko konkretno imao ovaj problem pa eto da se ne cimam...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks