Praštaj Krkna. I hvala, ne znavah detalje.
E, tu ti nveć ne mogu pomoći, mi radimo isključivo kupoprodaju i rentiranje stanova na području Podgorice. Pokušaj u agenciji 'In' nekretnine, mislim da oni pokrivaju cijelo područje Crne Gore...ili 'Globus'...
Sell the Vatican, Feed the World!
dje imaju da se kupe oni pvc paneli,kao za pvc bravariju,neka tabla od npr. 1 metar kvadratni?
treba mi da napravim nesto za akvarijum...
ne radi vise forica sa servis.vijesti.me?
Zna li neko majstora koji bi odradili kupatilo po mjeri? Potreban mi je materijal koji "trpi" vlagu pa bih voljeo da imam i garanciju na materijal.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Zna li neko da preporuči dobrog i povoljnog majstora za zamjenu postojećeg krova. Đe je najbolji omjer cijena-kvalitet za kupovinu materijala (tigla, daska, folija, materijal za izolaciju)?
Svako iskustvo je dobrodošlo.
Hvala.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Dju uzeti kvalitetan usb kabal za punjenje telefona
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ako ti nije trka, naruci Aukey sa Alija...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Poslovnom partneru iz Indije se svidjela nasa loza (mada kome se ne svidja istina) i sad bi ponio jednu flasu sa sobom. Ima li se dje uzet prvjenac ili kruna al sa nekom finom etiketom/pakovanjem da je sa motivima nase zemlje, da mu poklonim? Jos ako neko ima provjerenu neku domacicu sa takvim motivima, mozda jos i bolje, jer je on probao neku domacu lozu i mnogo mu se svidjela
Ne znam bas prvjenac ili kruna kako bi mu pasovala, nisu za svakoga
![]()
Gassy sve to, uzmi Institutovu...![]()
#fakenews
Sa Institutovom nema greske ako je ne nadjes onda kruna..Za pakovanje mozda da pogledas kod nekog ko radi reklamni materijal ili kao nekad Grafo sto je bio oni su imali svasta nesto sa tim nasim motivima..
Institutova definitivno, skroz zaboravih na nju jbt, presalta sam se na domace rakije, no to ne moze unijet u avion $etih se naknadnoIma li je u sve vece markete da ne lutam?
Sto rekose predhodnici, instituvova je klasa. Pogledaj u diskont plantaza na cvijetin brijeg, imaju ona luksuznija pakovanja, bas za poklone.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Poz, ima li ko da mi preporuci dje (ili kod koga) da odem na casove gitare
Quid pro quo
HR Partners - je li ko cuo za njih? Znate li mozda kakve su plate tamo?
Po pravilu ne smije, ali i ja sam "svercovala" bocu alkohola, kao poklon, u cekiranom prtljagu :blah:. Sto se tice rucnog prtljaga, nemoj da se igras jer 1l tecnosti, bilo kakve, ne mozes da nosis u rucnom prtljagu. Meni su jednom bacili kremu za tijelo od 250ml (mada to je bilo na jednom EU aerodromu) jer sam pored toga imala jos nesto kozmetike i prekoracivalo je dozovljene mjere (ako se dobro sjecam, ukupna tezina tecnosti je 1000ml, al pojedinacna pakovanja ne bi trebalo da prekorace 100ml). Takodje, postoji opcija da kupis alkohol u Duty Free Shopu na aerodromu, oni ti ga upakuju u zatvorenu kesu i nosis ga pored rucnog prtljaga bez problema (probala-provjereno).
Pitanje - Da li imate da mi date broj nekog provjereno dobrog vodoinstalatera u PG? Moze i na PM.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Evo ti jos jedan 069 492 501 Željko Mesić, odlican, samo kaze "dobar dan, koji je problem" i pocinje da radi, raetan.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Cim majstor mora da dolazi, nije dobro![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kad razmislim, istina.
Isto, neka pozove ovog Ivanovića.
Ko je sa foruma donosio stvari iz UK, bio je oglas nedje ranije?
poslato s Jadrana
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks