Ljudi, sezona je gotova. Ferkan ce doci do pobjede ako se ovi sudaraju. Crkavanja nece biti.
A ima ljudi koji su ovo i strefili
![]()
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ljudi, sezona je gotova. Ferkan ce doci do pobjede ako se ovi sudaraju. Crkavanja nece biti.
TAKUMI
Ma mozda ono sto je uzeo kapu 1st ce mu pomoc ubuduce.
TAKUMI
Koja formula ljudi ... pogledajte moto gp i kako tamo svako svakog može da obrije dok u formulu nema trika ... današnja trka je bila strašna![]()
deuscroix
MotoGP neizvjesan od samog starta do prolaska kroz cilj, dok F1 vrijedi samo malo u startu i to je to.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da nije kaznjen zbog onoga juce.
TAKUMI
Nisam gledao, je li bilo sto zanimljivo slucajno??
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Nisi ništa propustio
http://www.gp1.hr/pogledi-mladen-jergovic/
nemoj vise copy paste ovih vijesti iz vijesti...jer tamo sport ne prati niko, pa ni njihovi novinari koji ovo pisu
ima nesto dobro u ovome
Budućnost Bernieja Ecclestonea možda nije tako izvjesna kao što se čini i kao što se moglo čitati proteklih nekoliko tjedana. Libertyjev John Malone je navodno potpisao trogodišnji ugovor s Ecclestoneom po kojem bi Bernie ostao na svojoj poziciji, ali Auto Bild tvrdi da se dvojac već sukobio te da bi kao rezultat svega moglo doći do Ecclestoneovog odlaska već nakon zadnje utrke ove sezone.
Također, njemački izvori kažu da se Malone sukobio i sa Sergijom Marchionneom, a radi se o tome da želi ukinuti Ferrarijev posebni bonus kojeg dobiju zbog važnosti u sportu.
“Tuži me! Imam vremena i novca,” citiraju Malonea u razgovoru s Marchionneom.Ali, ima i onih koji su zadovoljni novim vlasnikom Formule 1, primjerice Mercedes. Dieter Zetsche je zainteresiran za Maloneovu ponudu po kojoj bi momčadi mogle postati djelomični vlasnici komercijalnih prava. Mercedes navodno želi 10% udjela, ali sve će to pričekati jer je za nekoliko dana zakazan sastanak Zetschea, Carlosa Ghosna (Renault) i Sergija Marchionnea. Jedna ekipa koja oklijeva je Red Bull.
“Moramo misliti na odnos uloženog i dobivenog,” citiraju izvor iz Mercedesa. “Ako je preskupo, a dobijemo malen utjecaj – onda nam se ne isplati.”Istovremeno, njemački mediji tvrde da Maloneova Liberty Media želi drastično smanjiti cijene ulaznica, te da žele dodati još europskih utrka u kalendar.
http://www.f1puls.com/12250/malone-s...-za-f1-vikend/
pazi nesto... ja bih rado otisao na neku od trka...ali mene vise ksota karta nego citavi put....i stvarno su cijene karata uzasne... tako da po tom pitanju vjerovatno imaju punu podrsku gledalaca... a i za ovo vise trka u evropi... dosta mi je ovih staza kroz gradove i pustinje...![]()
Pa i to je jedan od Bernijevih bisera, trka će biti tamo gdje ponude najviše para u nekoj zabiti u Bahreinu ili Abu Dabiju... Evropske trke/staze su manje više sve ok, ne računajući eksperiment sa Valensijom. Takođe nisam baš pristalica gradskih trka, što je još jedna od Bernijevih ideja za budućnost (negdje sam pročitao da je planirao London i Moskvu za gradske trke).
Ocekujem DSQ.
TAKUMI
I ja sam očekivao kaznu 2013 kad su organizovali ilegalni test guma sa Pirelijem kada su Luis i Niko nosili obične kacige da ih ne prepoznaju novinari a na bolidima bilo svakakvih nedozvoljenih od Fia senzora da bi konačno razumjeli gume, ili kaznu kad se vidjelo da petljaju sa zagrijavanjem guma/kočnica, ili kad se vidjelo da petljaju sa pritiskom u gumama... Ne vjerujem da će ih kazniti ni sad, prejaki su oni da bi ih Fia kaznila. Može im se, lobiji i dvostruki standardi nisu ništa novo za Fia-u. Mercedes kao tim mi je odavno odvratan (relativno govoreći).
ja ne ocekujem da ce biti ista od toga...kao sto pise u ovom tekstu ili ce zabranit ili ce ga svi ubaciti kod sebe... a mercedes ne vjerujem da ce dobiti bilo kakvu kaznu...
Pravila ovo ne dozvoljavaju. Poyyy
TAKUMI
Dietrih Matešić i njihov buduci vozac:
![]()
TAKUMI
Što je fora sa ovim likom, nijesam u toku mada odavno ga provlače kroz slike i gifove?
I je li ovo Adrian u kariranu košulju?
Prosjecni Srbenda
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks