Evo ga.
Obavještenje: godišnje karte #KKBuducnost možete poručiti u prostorijama kluba, od 8h do 16h, po cijeni od 40€ i 70€
Evo ga.
Obavještenje: godišnje karte #KKBuducnost možete poručiti u prostorijama kluba, od 8h do 16h, po cijeni od 40€ i 70€
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
PoskupljaleProšle godine su bile 30 i 50, a nije da imaju neku zaradu od sezonskih jer to nije neka velika brojka što se proda
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
KK Mornar 40 i 80.
Kupio sam prosle godine sezonske karte, ali ću razmislit da li ću ove godine. Mislim finansijski su mi se isplatile, ali glupa je prica kad su numerisana mjesta i onda sjediš sam na utakmice kad su vece guzve.
Inače ne vidim smisao numerisanju mjesta jer kad god sam kupio kartu sjedio sam u prknu sale, da bi neki koji je nijesu ni platili i koji idu samo na kul utakmice, sjeđeli na kul mjesta.
Ma kupiću je ipak 99 posto
Nemanja Gordic se povrijedio u zadnjoj utakmici za BiH, polomio saku i oko 2 mjeseca mu ne gine.
I posle ja paranoidan sa teorijama zavjere.Uz svo postovanje i saosjecanje tip na ovaj ili onaj nacin nadje nacin da zajebava Buducnost![]()
Nema šta mora se naći novi plej dva mjeseca je mnogo da bi se igralo sa jednim plejom
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pavlicevic mozda?
Pokriće to Sead
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
In vino veritas
Pocelo je znaci, e u *****, vjecni maleri
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Šteta za Gordića, al uz MWila imamo Popovica, a jedinice mogu bit' , po potrebi, J.R. I Vranješ (Seada ne pominjem namjerno).
Shit has hit the fan !
Sva 3 su neki kombo bekovi koji nijesu oni pravi plejevi i sa njima kao organizatorima nek nam je bog u pomocJedino Reynolds zna odigrati fino, tip vazda odigra pravu stvar bar iz epizode u Buducnosti iz prosle sezone.Al kakve smo srece zaglavicemo sa Seadom kao "organizatorom"
Ne bi me uopste iznenadilo da dovedu nekog novog Protica da ga zamjeni dok se ne oporavi, na mjesec-dva.Samo cekam da Pavlicevica dovedu u toj ulozi da se u ovoj Reunion sezoni ujedine ponovo i splash brothers iz Niksica![]()
Nema brige. Tu je Sead sa svojim pogrbljenim prenosom lopte
A dobro, prošle nam je sezone čo'ek od 35 god cijele sezone igrao 35+min , može I MWil da potegne malo više dok se Gordi ne vrati, a ova trojica da krpe rupe do tad. Moguce I da dovedu nekog, al glupo je ako znaš da se igrač vraca..mada, znajuci ove nase, prije ce Sead dobijat minute. E onda nek nam je bog u pomoć..
![]()
Shit has hit the fan !
Pullen je otišao u Lietuvos Rytas...
Neamo mi za Pulena svakako
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Buducnost - MZT
Upalih zadnju, mnogo su lezerni, vidi se da su I dalje u pripremama I da se uigravaju. Mislim da ce forma Moa zavisit od publike u Moraci, ako ga napale da igra, I ako bude ljudi vjerovatno ce pruzit dosta, ovako u prazne dvorane totalno odradjuje posao.
Utisak : Reynolds vrh! Subotić standardno dobar kad ne treba, kad treba će pucati trojke...![]()
Savović užas! Williams dosta poklonjenih lopti ali mi se sviđa njegov stil i kad se uigra sigurno će biti dobar. James dosta dobar i nadamo se da će biti sve bolji. Povreda Seada Šehovića, valjda nije ozbiljna...![]()
Bio na pleja jedno vrijeme uhhhhh
Raduje to što se poslije nekoliko dana pauze vratio Džej Ar Rejnolds i to je igrao dosta minuta na poziciji plejmejkera. Očigledno je da će to biti rješenje Vlada Šćepanovića, za rezervnog organizatora igre, nakon povrede Nemanje Gordića koji će pauzirati dva mjeseca.
Rejnolds i Vilijams su bili najefikasniji sa po 16 poena, 14 je dodao Subotić, 10 Savović. Mladi Starovlah je ubacio pet poena uključujući i bitnu trojku tokom posljednje četvrtine.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks