valjda zavisi kojom tacno od varijanti se salje... Neke nude samo tracking do napustanja zemlje
valjda zavisi kojom tacno od varijanti se salje... Neke nude samo tracking do napustanja zemlje
(nečitko)
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Paket sa Aliexpresa mi je krenuo 24tog avusta. Zadnja traking informacija je bila 30. avgust Despatched to overseas (Country code ME), provjeravao na sajt nase poste uopste se nije pojavljivao na trakingu. Ranije kad sam narucivao sa Ali-a i kad bi mi slali Singapur postom, poslije ovog traking statusa sto pomenuh obicno bi poslije 5-6 dana informacije se pojavile na nasoj posti. Jeli se desavalo nekome da ovoliko ceka da se pojavi traking info? Jeli moguce da je neko klepio paket? U pitanju je telefon.
Imam slicnu situaciju, isto telefon 30.08. dispatched to overseas (metgd transit to air transit centre)..
U subotu mi je postar donio neki aukey punjac koji je 3.09. dispechovan...
Oboje SG posta...
A isto u subotu mi donio postar neku sitnicu, CN posta, dispatch 20.08...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Cudno...Ali nema sto bez cekat i provjeravat track na nasoj posti...
Meni je stigla posiljka koju sam 5 dana kasnije porucio, bilo despatched 6.9. Nesto mi tu mnogo smrdi, nevjerovatno da se jos ne pojavljuje. Ne znam jedino kakva je procedura ako salju na carinu pojavljuje li se o tome info na tracking? Mada vrijednost posiljke je oko 100 eura
I meni je ispod 100€, neki tel za tetku ali jeste cudno. Jos sam porucio sa pouzdane prodavnice (Fantacy)...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Iz istog marketa sam i ja trgovao. Nema sta jeli pouzdana ili nije, posiljke su prosle kroz singapur postu, znaci zaglavile su kod nas.
ako vam nije problem pustite track odje ili na pm da probam nesto,Fantacy zna da kasni sa posiljkama
Rb088187413sg
Placeno 24/08, 26/08 *****d up from warehouse, processing i departure from warehouse, 27/08 handover to airline i 30/08 METGD transit to airtransit centre
Last edited by Ben Dover; 13-09-16 at 11:38.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Rb088178535sg
Ok, to i meni prikazuje, ali sto nam je cinjeti?
Ocito su zajedno telefoni...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
nista, strpljenja i stici ce sigurno![]()
Evo nadjoh od nekog mog tel track izgleda da su ovi vasi jos nedje u tranzitu po kini...
METGD / parcel dispatched from ORIGINAL office
posle 5-6 dana se pojavio u nasoj posti
Last edited by METZ; 13-09-16 at 11:51.
Ja vjerujem da je to isto, samo ih ovi nasi kiśele nedje... Svakako hvala na pomoci da razčivijamo dje su...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pa i meni se redovno poslije 5-6 dana nakon METGD pojavljivalo u nasoj posti. Ovoga puta su prosle 2 nedjelje, zato mi je sve to cudno
Mislim da ovi vasi putuju drugacije nego sto je uobicajeno sigurno ce stici i da ipak nije do nase poste..
Ja sam isto siguran da ce stici. Nego, nije za mene pa me svaki dan opuchaju je je sto je...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ista stvar je i kod mene za porucivanje drugovima...
Svaki put neka komplikacija, tako da sam prestao da porucujem, neka nauče jbg, mislim da nije teško :-)))
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Ajde kad vec pisem, sinoc sam kupio na Asos dvoje patika cijena u eurima na sajtu je bila 135€, prebacio sam cijene u Funtama 101Ł i platio paypal mi je skinuo oko 119e tako da obavezno na sajtu prebacati € u Ł pa onda placati bar kod engleza
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks