RG ne treba uporedjivati sa ovim. Ono je najbolji performans jednog tenisera ikad.
Mada, co'ek je Djokovicev kriptonit.
Nema Nolo kad, ide dokumentarna serija na amazon, Nolo rijaliti sou.
RG ne treba uporedjivati sa ovim. Ono je najbolji performans jednog tenisera ikad.
Mada, co'ek je Djokovicev kriptonit.
Nekako na RG kad ga je dobio igrao je Stan kao lud a ovog veceras Stana trebao je da unisti...Dobrih poena ima ali milion gresaka...
Ne znam o cemu pricate, Stan igra sjajan mec...
Vjerovatno ste podlegli uticaju ove vrane od komentatora...
Postujem da navija za Novaka al ovo je prevrsilo svaku mjeru...
Brejk lopte:
3 od 14 Novak
6 od 9 Stan
Osvojio je dakle 6 poena od 23, kad je bilo najbitnije.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Koliko kosta ovaj pedikir?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Folira Nole no izgleda ne moze nikuđ....
3.5m![]()
Ma nije valjda žulj a u pm dje to da se desi...a makse
Vavrinka igra odlično i šteta bi bilo da ne dobije ovaj meč
Ja inače ne pratim tenis previše jer su mi ovi teniseri svi ka kakve babe...te daj mu peškir te daj mu lopte te daj mu vode te ga rashladjuj te mu drži suncobran a bjež...
Sent from my SM-G920F using Cafe Del Montenegro mobile app
Uh kako ne volim ovo prenemaganje kad se gubi. Ajde covjece, imas dva zulja i umoran si. Ne umires.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
3/3, bravo!
Svaka cast Stan, mislim da je i Novak sa tanjirom zadovoljan..
Ima li ko Novaku da pozajmi kakve borolete?
Svaka čast. Dobio čovjek 11 poslednjih finala u kojima je igrao. 3 od 3 gs.
Nevjerovatno.
A Novak je propustio toliko prilika i bio loš kad je bilo najbitnije pa nije ni zaslužio pobjedu.
2 od 7 finala na USO. Loše.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
ipak je bio vilander u pravu![]()
milo mi je zbog ove smrde od komentatora ne mogu ga slusat...
Sent from my LG G3
Stan the Man, bolji i konkretniji - onaj njegov bekend je umjetnost.
Kecmanovic isto izgubi u finale na juniorskom US openu.
I opet molba da se Stan proglasi pocasnim gradjaninom PG ;-)
Bravo za W.
Last edited by dadic; 12-09-16 at 01:51.
Mislim da je sasvim realno ocekivat da Novak uzme jos 4+ GS-a. Moze da pruzi komotno jos 3 godine vrhunskog tenisa a konkurencija ce mu bit ista ako ne i slabija.
E kako se nasmijah. Podjoh na b92 da vidim jesu li prema Noleta fer njegovi navijaci i jedan komentar:
Jebiga Novak ne koristi brejk lopte ponavlja se situacija sa Rolanga Rosa rezultatski i po igri,Sten bolji nocas i to je to desi mi se da pogadja sve,narednih 10 tirnira nece u cetvrtfinale uci Novak nervozan promasuje dosta,pogotovo na njegov drugi servis.
(Novak321, 12. septembar 2016 01:31)
Rolanga Rosa![]()
![]()
![]()
Nadal svoj poslednji uzeo sa 27 godina... Federer jedan samo nakon 30-e.
Mislim da nije uopste receno da ce da Novak se napuni slemova.
Ovaj Vavrinka nije mogao ni da pomislja na titule u eri RF i RN. Sad 11 titula za redom. To je GOAT.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ja nakon prvog seta pošla spavati, bila sma umorna, rekoh nakon prvog seta ionako Novak dobija, kad ono...
Ovaj Vavrinka kao da protiv Novaka u finalima GS dobije neku dodatnu snagu.
Novak može bez problema uzeti još 4 jer nema mladog igrača na vidiku da mu parira.
Dje ne ostah budan da izmuzem kladionicu na ove brejk lopte...
sent using tapatalk
#fakenews
Nijesi ih mogao osjetiti, novak je svaki brejk cini mi se pravio poslije 40-15, a vavrinka je servirao svaki gejm pa makar po sest puta, nerijetko deset. Bas nekvakitetan mec, 100 UE, usporen tempo jer su obijica umirali, bilo je lijepih poena, ali nije to to. Novak je, za razliku od RG ovaj mec izgubio. Sten ima sansu da osvoji karijer slem, a Britanci Mareja gurali u veliku cetvorku
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks