danas u 17 casova se sastaju u Londonu Argentina-Brazil..... eto sto jos vise da se kaze o tom susretu.... ocekujem extra fudbal
nije no im je dao rijec, to se kod nas mnogo postuje, ne bi te ko zajebao sile nema. Mozda je i na lijepe oci.
Reality is overrated.
danas u 17 casova se sastaju u Londonu Argentina-Brazil..... eto sto jos vise da se kaze o tom susretu.... ocekujem extra fudbal
na atlas tv
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
shto bi sa Trezege-om? ostade li on u juve?
Eo citam spanske novine(marca,as) i pise kako ronaldo nije vise u planovima kod kapela.Sad kao oce da ide,al ce morat cekat januar....boze kakvi kreteni ovi iz reala-sad imaju "bombu" u svalcionici a bila je prica kako nece da ga prodaju jer im treba,a sad noga u prkno.A i on pregovara sa 5 timova i na kraju posto je osta kaze kako je real za njega uvijek bio 1 tim i da ce da da 30 golova ove sezone...Dje ih nece Levante tresnut u nedelju pa da pocne polako sve da se raspada![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
ja cuh da je ronaldinjo potpisao predugovor sa milanom za 07/08
da nije shofro to rekao![]()
Reality is overrated.
to mora da sofro nesto sanja???
ja sam slusao njegovu izjavu poslije utakmice sa velsom i rekao je da ga trenutno zanima samo barsa.Iduce godine cisto sumnjam da moze otic ali ukoliko odigra lose a berluskoni se ispruzi za jedno 100.000.000 nista nije nemoguce.
p.s evo sad citam kako se sin kapela "zaljubio" u mesija i cak trazi od tate da trenira sa njim ili da se nekako gledaju tokom dana!!!![]()
ta igracina je bolja od svih spiceva Milana zajedno, eto toliko 8)
zidane_vs_materazzi
pogledajte
trezege uz inzagija najbolji igrac u sesnaest metara.Nafacni i jedan i drugi do jaja.Ja jos ne vidjeh da ljudi dadose gol izvan sesnaesterca
za oko je ljepse gledati sprinteve anrija i etoa, ali ova dvojica su opasni.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks