Ne znam jesam li ikad gledao grđi meč u završnici gren slema. Komentator samo dodaje tom utisku.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Odavno se zna da su komentatori na ES kese i meni je zao sto prenose 3 od 4 GS.
Svrsava na Novaka i ne moze da ga ne pomene i u potpuno desetom mecu.
Ipak mi je najjace kako pomenu americkog sudiju... kao da mu ne bi nasa manu.![]()
Last edited by efamouspg; 09-09-16 at 22:53.
Ne znam jesam li ikad gledao grđi meč u završnici gren slema. Komentator samo dodaje tom utisku.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Ja sam slusao americkog komentatora - dreambox majka![]()
Ziva istina, mada su im uslovi bili ka da igraju u Amazoniju vrucina i vlaznost ogromna pa je izgleda i vrucina sinula obojicu u vr tintare zato ovoliko ludosti bioje ovo defintivno jedan od najgorih meceva u zavrsnim rundama GS koji sam gledao.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Mekinro bio?
I ja slusam tako, ali sad primoran bio i frapirah se sto cini lik. Ne moze da potrci 300m a naziva Gaela glumcem jer u predvidjenom vremenu zapomaze za vazduh.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Mec je katastrofa bio ali ovaj Vilander je kralj najveci xaxa,ovo jedna totalna budala...
Citav turnir bezveze. Nije tenis sto je nekad bio.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kako je Nisikori pobijedio najboljeg tenisera a Makenro ga ispravlja pa nije najboljeg(valjda mu kaze drugog tenisera)ali on opet nastavlja najboljeg trenutno...
Marej je igrao najbolji tenis trenutno, najbolji u svojoj karijeri... I imao onaj svoj mentalni krah i izgubio mec.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Dobi Vavrinka. Odlično je koristio svoje brejk šanse,
Ja sam odgledao samo prvi set i zaspao
U prvom setu Kei je igrao odlicno. Predpostavljam da je poslije fizicki pao, mada Stan the Man kada dogura do zavrsetka turnira
probudi zvjer u sebi
Za finale rekao bi da su sanse podjednake obojici.
E sad gledam rezultat i ostadoh u cudu da je Sten prosa... a navija sam za njega. Kej bolji u prvi set, cak i u drugi poveo i fino igrao i onda sam bio i ugasio i izgleda od tada krece raspad sistema kod Japanca.
onda je poceo wawrinka da igra jer ga u prvi set nije bilo
Sent from my LG G3
Novak opet u prilici da zavrsi sa tri GS-a sezonu a mnogi rekose prosle sezone da nema sanse za to![]()
Ja ne znam kako ce ove djevojke odigrat finale danas. Ovdje ja pakao vrucina sparina danas. 100 metara hoda i vas u golu vodu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
31 stepen + 65% vlage = 40 subjektivni osjećaj :???:
Bas nesto tezak dan. Kod mene u auto pishe 37 stepeni a ne 31.
Last edited by avet; 10-09-16 at 20:33.
Osvoji Kerber. Svaka čast.
Ja nemam pojma što je ova priča ovolika o vrućini i vlažnosti vazduha kao da takvih uslova za igru već nije bilo ( čak i mnogo gorih ) ... meni se čini da je Monfis prijje izdušio zbog Novakove taktike da kad je vidio da gubi 3 set od 3:2 odradi nekoliko skraćenih loptica ( čisto da ga istrči za 4 set ) što mu je čak donijelo mogućnost da se vrati i u taj set jer je imao 3 brejk lopte na 5:3 ... Novak je te taktičke stvari koristio i kad je bio 3 po igri a tek mu sad kad je prvi to dosta pomaže ... sa Vavrinkom će se sve znat posle uvodna 3-4 gema jer ako bude pogadjao vinere bekendom onda će bit nezgodan a ako to spoji sa dobrim servisom moguće i pobijedit osim ukoliko Novak ne smisli način da drži rezultatsku neizvjesnost dok mu nešto ne zakaže i udje u greške što je opet realnost da se desi ... u svakom slučaju mnogo zanimljivije finale nego Marej Novak ...
deuscroix
Na pocetku turnira Mari je bio apsolutni favorit, Vavrinka van forme a Nole pod povredom i kako rece njegov trener Vajda razmisljalo se cak o ne igranju US opena.
Ali eto, njih dvojica igraju finale i cini mi se da kladionice podcjenjuju Vavrinku (3.5 kvota). Protiv Nisikoria je odigrao odlicno i takav je tip igraca da kad dodje do zavrsnice turnira igra perfektno. Nole je imao bas cudan put do finala, nije fizicki 100%, najvise se to vidi na servisu i bekendu ali je zato imao srece da najmanje vremena provede na terenu. Ocekujem tezak i izjednacen mec.
Nevjerovatan je podatak da je Vavrinka dobio svih 10 zadnjih finala koje je igrao.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks