Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Milo kupuje glasove i na CDM hahahahaha
Izbori se dobijaju na CDM forumu.. Za#ebite ostale promocije..![]()
Od ove 4 stranice kandidata DPS za poslanike vise ima Muslimana/Bosnjaka na poslednju(5) nego na prve dvije koji se mogu nadati ulasku(4). To moze biti dobro za BS a lose po Mila😀
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Potrudi se saznaj.
Hvala Lepo
Depesovci vide na forumskoj anketi? Obicno ko je odje najjaci fasuje na kraju...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Da da. Preslo im u naviku izgleda...
Milo666 mu je nick
Sent from my LG-H815 using Cafe Del Montenegro mobile app
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Dobro, ovi sto kao "djaolju jednu", tj. kad god su klikali na "nijednu" i to sa otvorenim poll-om, ti su dobili debele udobne pozicije i to je vazda za DPS otislo. Tako da, najzadovoljniji su tamo. Ove druge "glasove" i ne pratim.
Hvala Lepo
Nije valjda da se cimate zbog poll-a na cdm-u...? Treba čak da vam bude milo, jer ko god je dobro prolazio na cdm anketama, mrklo mu je na izborima...![]()
#fakenews
Ja nisam nikad glasala pa mi svejedno, do cifre za "nijednu" - direktnih korisnika izbora.. Pravi apstinenti ni to nikad nisu klikali.
Pustite me bar ove Bulatovice da pratim. Moji su politicki aktivni van YU, ali bar ovo da ispratim. Mili su mi i dragi. Eto.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 09-09-16 at 13:29.
Hahaha, ima vaterpolista na listi koliko te volja, Janovic, Porobic, vjerovatno je tu nedje i vjecita rezerva Popovic. Ima li dje Zlokovica uspjesnog menadzera brodogradilista?
Au trola onog na Skupstini... hoce da ga kloniraju?
Ekonomija - vaterpolo, industrija(?)- vaterpolo, zakoni - vaterpolo, infrastruktura - vaterpolo, zdravstvo - vaterpolo, saksija - vaterpolo, javni toaleti - vaterpolo...
Nece valjda???????
Hvala Lepo
A vidi rezultata poll-a hahahahahahaha. A sve im se svodi na prevaru inace, al dokle to ide i cime se bave ljudi, ovo je tragedija
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Malo kvalitetnog humoraKomentarišući izjave premijera Mila Đukanovića da nije vjenčan politikom, Marković je rekao da je ta izjava samo potvrda vizionarstva premijera.
ja mislim da ce do kraja dana biti 100tinjak za dps
a koliko se sjecam na forumu su vazda imali los rezultat
Bice ovo necija politicka himna...
Cija?
Hvala Lepo
Rifat Rastoder napusta politiku
One Ring to Rule them all...
E stvarno je sramota ko god da si! Ne mogu da izdrže običan poll, nego i tu moraju da muljaju i sve da pokvare.
PS. Moderator može da vidi ko je glasao, pa da utvrdi o čemu se tu radi.
Love, peace and respect.
Zasto su neki naostreni kao da se ovdje na forum vodi kampanja? Obicna rasprava ljudi, opusteno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks