Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Dok nisam usla u cg institucionalne vode, objektivno nisam shvatala sta je sta... Sad mogu reci... nije im lako..
Ja ne bih 2 dana izdrzala u tom poslu ni kao posmatrac.
DPS sluzbenici jesu progresivniji, hoce moderne promjene, fleksibilniji, uljudniji (PG), ali, primjecujem da su mnogi sa tegom nazadnih snaga i bez drcnosti za odluke.
Mislila sam da je obrnuto.
Analizirah i zaposlenike iz opozicionih redova.. Agresivnost, nema postovanja prema autoritetima, ponizavanje kolega, svi im krivi za svasta...a sve to veze nema sa klijentom.
Brod ludaka...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 09-09-16 at 11:22.
Ovaj Nikolic na listi dps-a je onaj nezavisni novinar iz rtcg?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
11. i 59. koja su to dva mrčenika?
Sent from my Motorola 8400
Ne znam koja su. Ali s obzirom da je lista DPS-a i da DPS samostalno izlazi, to praktično znači da se LP i zvanično utopila u DPS
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ne znam sta ti je cudno, jer tipovi kao sto je ovaj splachinar su kadar DPS-a. 3 direktive
1. Slijepo prati naredjenja
2. Sta cujes ne cujes, sta vidis ne vidis (gledaj da se i ti omastis)
3. Slijepo voli gospodara i klanjaj mu se
DPS-u ne trebaju pametni i posteni ljudi nego sledbenici. Oni su kao kult ili kao neka sekta. Slijepci. A Andirja je dobio 17mjesto, sto je sigurica u parlamentu![]()
11 je pura popovic. A ovo 59 ammar ***** boranchic.
E sad zamisli partiju koja sama ide na izbore i nema teoretske sanse da uzme 2k glasova a ne sta vise. A nalazi se na poslanickoj listi druge partijeZnaci komedija
Zanimljivo je da poslije 20 godina nema Lale NikcevicaSpremaju mu ministarsko mjesto
Karijera Daliborke Pejovic koja drzi sigurica 4 mjesto na listi :
Radno iskustvo:- Angažovana na odrađivanju pripravničkog staža u Ministarstvu kulture, (Vlada Crne Gore);
- Obavljala poslove savjetnika za međunarodne odnose u Ministarstvu kulture;
- Od 2002.god. do 2006. god. – poslanik u Skupštini Crne Gore;
- Od 23. 09. 2004. god.- V. D. direktora JU „Muzeji i galerije“, Podgorica;
- 17. 11. 2005. god. – imenovana za direktora JU „ Muzeji i galerije“, Podgorica, do 31. 10. 2007. god.
- Od 2005. god. - Predsjednica Upravnog odbora Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore;
- 06. 12. 2007. god. – Na sjednici Vlade Crne Gore imenovana kao koordinator Odbora za obrazovanje Agencije za zaštitu životne sredine;
- 23. 12. 2008. god – Imenovana za direktora Agencije za zaštitu životne sredine;
- 14. 02. 2013. god.- Imenovana za državnog sekretara u Ministarstvu održivog razvoja i turizma;
- 17. 06. 2013. god.- Imenovana za Predsjednika odbora direktora Montenegro Airlines-a.
Pripravnik - Savjetnik odmah bez ikakvog radnog iskustva pa poslanik pa onda direktor svega. Opet bez ikakvog iskustvaLjepota
Onda imamo boba radunovica koji je bio ministar zdravlja kad doktori (opet sve DPS-ovci do jednog/e) pobise bebe u BP. Na jadvite jade je dao ostavku i milo mu dao mjesto savjetnika u vladi..
Sve goli ljudi koji predstavljaju narod... Iz naroda za narod
Last edited by Gandalf_White; 09-09-16 at 11:42.
One Ring to Rule them all...
Ko je ovaj g. Milos Bulatovic?
Lijepo ime a najbolje prezime.
Ima li neko njegovu biografiju i ko mu je ujcevina?
Da vidimo na koga se metnuo.
Hvala Lepo
Nema Jelića I Luksica
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Last edited by kimmi; 09-09-16 at 11:48.
Prepoznali su kvalitet jos tokom skolovanja. Citam da budvanski odbor liberalne partije nece sa dps-om nego sa urom...
http://www.vijesti.me/vijesti/libera...p-i-ura-902808
Last edited by fotograf; 09-09-16 at 11:45.
Luksica nema? Mogli su Sveta kao rezervu stavit...
Ovo je tragikomedija. Kakvi strucnjaci.
Luksa ima unutrasnji nemir.
Tu es mon héro!
2 stvari me interesuju...
1. Jesu li Liberali u koaliciji sa DPS-om, ili su 2 njihova predstavnika na samostalnoj DPS listi...?
2. Znači li ova lista da DPS neće praviti koalicije prije izbora, ili još mogu tu uskočiti Pozitivna i SD...?
#fakenews
DF odbio Radikale.. ne mogu dva ativirusa na jedan kompjuter.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Evo ga.. Plave oci, tamna kosa.. Pravi Bulatovic.
E alal vjera.
U Pristini je zavrsilo pola dr sto rade po BG.
Skroman stajling, ali mali je to problem.
Hvala LepoMiloš BulatovićRođen je 26.09.1977.godine u Rožajama.Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Rožajama, diplomirao na Medicinskom fakultetu u Prištini, smjer Stomatologija.
Radno iskustvo: Stomatolog u Domu Zdravlja Rožaje.
Političko iskustvo: Odbornik u SO Rožaje, član OO DPS Rožaje.
Ostalo: Oženjen je ima dvoje djece.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks