Koja g. Žena govori tekst za "Minut, dva..."?
Koja g. Žena govori tekst za "Minut, dva..."?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Što? I tebe nervira? 😀😀😀
Sent from my SM-G920F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
R7 je osnovni premijski razred gdje se plaća pun iznos polise. Svaki niži do R1 je manji po 5%, zaključno sa R1 koji je 70% od iznosa polise. R8 i R9 su veći po 15%, a ostali do R13 su veći po 20%, zaključno sa R13 koji je 210% od iznosa polise.
E sad, svi smo počeli prošle godine sa osnove, tj. od R7. Ako u toku godine nisi napravuo nikakvu štetu, ideš jedan premijski razred manje u odnosu na prošlu godinu. Ako napraviš štetu ideš 3 premijska razreda više u odnosu na prošlu godinu. Ako napraviš dvije štete u toku godine ideš +6, za tri štete +9, više od 3 +12.
Znaci jedna steta 3 gore a onda naredne tri godine da si bez stete da bi se vratio na osnovno
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Jeste. Ne na osnovno, nego na ono koje si bio. Ako si na R1, ideš na R4.
Napravili su ovo pametno. Za njih, naravno. Zavisno od vrijednosti polise i premijskog razreda u kome si se nalazio prošle godine, za štetu do iznosa tvoje polise više ti se isplati da se dogovoris i platis nego da ide preko osiguranja.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
@dachoux
Zahvaljujem na objasnjenju.
Malo im je para, no su jos ovo smislili da nas pljackaju, za ljekove im trebale..
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Rotate right... jel toliko teško odradit![]()
I veže li se ovo za auto ili vlasnika?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Vlasnika...
sent using tapatalk
#fakenews
Za auto reka bih. I jel istina da recimo imas jednu stetu i narednih 6god treba da ne nacinis opet da bi se vratio na nulu?
P9lite
Pishe na letku jasno "vlasnici se razvrstavaju"...
sent using tapatalk
#fakenews
Zna li neko gdje se na internetu mogu naći oglasi za posao ?
Послато са SM-G355H
zaposli.me
prekoveze.me
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Ništa to. Trebaju mi oglasi tipa onih u Danu , Vijestima i slično
Zavod za zaposljavanje
Sent from my LG G3 using Tapatalk
ništa to tamo daju oglase formalno, da bi zakonski odradili unaprijed završen posao...ne velim da se ne može desiti da preko biroa ubodeš posao, ali rijetko, obično je već neko primljen kad se birou pošalje oglas da se forma ispoštuje...tako mi je rečeno i od strane nekih odgovornih u nekim firmama kao i na birou...doduše, nezvanično![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Vjeruješ li mi da sam sad zvao za jedan posao i upravo to su mi rekli
Znaci jedna steta ako ti je polisa 300e sledeca ti je 450 a onda naredne tri godine bez stete da bi se vratio na pocetne 300
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
A nije 450 nego 345 brate.
Nije nego 450. Ako je prosle godine bio na osnovnu premiju PR7, sa jednom stetom ide +3 na PR10 sto je 150% od osnovne.
Ovaj bonu-falus sistem je klascina pljacka. Ali...sigurnim korakom idemo...nedje
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Moye li mi neko na google maps oznacit kako doci do vidikovca Grlo Sokolovo na Kucima? tj. do mjesta dje se ostavlja auto, jer do vidikovca ima pjesacenja 15-20min..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks