dajte meni taj višak, neću se bunit.
Nije svako zlo za zlo Noir![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
dajte meni taj višak, neću se bunit.
nothing comes from violence and nothing ever could
Neko je ovo twitnuo:
"Nije mi jasno kako neki ljudi zaborave da jedu. Ja zaboravim da sam jela, pa jedem opet."
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Kako me ubi nesanica peti dan za redom... umoran sam i legnem ali trt. I onda ustanem zapalim cigar i sve tako do u zoru.
Neka ga ne mari....
Same here, od pocetka nedelje, hodam kao zombi. Samo ja ne zapalim cigar.
Uvijek se iznerviram kad otvorim YT ali...
Milo trending?!
![]()
Placeno. Frka valjda...
Iz frizidera iskace. I botovi mu po portala cudo cine.
Nekada je to bilo mnogo - mnogo bolje!
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Vjerovali ili ne, sad sam prisustvovao sceni dje MILIONERI nece da plate 20$ da bi usli jer su zaboravili licnu kartu. Vele da je mnogo 20$ za 2 ipo sata zurke na brod. Kako izdimih jer ni ja nisam usao jer smo u isto drustvo pa da se ne odvajamo. Znaci otac im ima milione, kuce, biznis, 10 auta najjacih, MILIONE ali njima je zao platit 20$, ne mogu ih gledat sad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Treba si za njih platit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-G920F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Eo vec ko zna koju noc da ne mogi zaspati u neko "normalno doba". Dzaba ako ranije legnem i sve, zoru uvijek docekam. Nema mi sna do 5-6h. Pih
Sinoć mi rulet u Lutriju 'progutao' pare...zove me maloprije, kaže - stanje je dobro, nema viška.
Ološ lopovska.
Vjerujes li da sam posmatrao sto cine po portalima, ali bas namjenski onako.
Toliko se sluze pokvarenim metodama da je to tuzno.
Objavi se npr neka vijest na CDM portal, odmah ispod clanka stoje 4-5 komentara sa najvise lajkova, njihovih, montiranih, botovskih.
Ako se ode na "prikazi sve komentare", izlista ti npr 20 komentara, prvih 4-5 (onih koji se prikazuju odmah ispod clanka) imaju po 50 lajkova, ostalih 15 komentara slabo nesto.
I tih 50 lajkova koji imaju su isti oni lajkovali. I onda se nesto zapitam, kako su izmontirali i tih 50 lajkova? Lagano, dovoljno je da se konektuju preko 3g modema, opale lajk, diskonektuju se i ponovo konektuju (sto traje par sekundi), da bi im se promijenila IP adresa, i vec mogu da udare novi lajk.
Dps se koristi ovim kvarnim metodama, seva opoziciju i narod samo tako, opozicija je skroz nesposobna i jadna, tako da se ne zna ko je gori.
U oganj dabogda i jedni i drugi.
Kad se probudim sa glavoboljom. Pih
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Imas li ti neki blagi osjecaj da opoziciju zabolje murica za pobjedu na izbore. Njima je ovako vrh. Imaju imunitet, ni za sto ne odgovaraju, laju na sve i svasta, primaju svaki mjesec po par hiljada eurica raznih nadoknada, plus pare iz budzeta za parlamentarne partije, plus po neki privatni biznis u zamjenu za zaebavanje naroda. Dje ces bolje. Ja bi prista da sam ovo do penzije opozicioni poslanik.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
ada da dodju na vlast morali bi da rade. ovako prdnjave, malo protestuju i uzivaju...
f6
Samo da dodam da je na 3G modem uvjek ista Ip adresa...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
evo ih i na inteerneetiimaaa aaaaaaaaaaaaa
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks