Ja kad sam vidio kako izgleda sa vrata sam se vratio.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Tamo kad sam bio tako nekulturno osoblje to je nenormalno. Jedan me zove brate (i majku mi isto) drugi posu telefon vodom i pravi se lud, "daj to ovamo" i ode da ga pocisti kad pocesmo da pričamo o tome, ni vodu mi novu ne bi donio da ne trazih. Kakva god da je hrana zbog takve usluge ne dolazim više (prije 2 nedjelje je ovo bilo)
Sent from my D6503 using Tapatalk
rm -rf /
Ja kad sam vidio kako izgleda sa vrata sam se vratio.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Majku ti isto zove brate.E nasmijao si me pošteno 😃.
Sent from my SM-G935F using Cafe Del Montenegro mobile app
Спрдате се. Разбисте ми скроз вољу. Је ли могућа толика некултура?! Ово није ни питања с обзиром да знам какви су људи код нас.
Прексиноћ у онај кафић поред Greenwich долази да наплати , ја тражим ситно за рачун конобар вели "у реду је" а кад му ја Ипак дадох и то еуро и нешто преко рачуна није се враћао са кусуром хахахаха. Бијах баш фино расположен па нисам пуно марио
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
veceras sam jeo pileci burger u burger factory (nijesu imali classic) i classic burger u goodfellas.
nema tu sto da se uporedjuje...
to i velim![]()
nimfa, probao u "Ahh Riba"?
Ja sam bio više puta u Zlatiboru, gazda koji je sad je bas okej lik...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by stefke; 07-09-16 at 08:21.
Ja nesto nemam problema sa osobljem kao ni sa hranom. Vise puta sam tamo bio, manje vise me prepoznaju vlasnik i konobari e sad je li do toga, ne vjerujem.
Ima neko mladji konobar alo sa njim nisam imao iskistva.
ne vjerujem da je hrana bila bolja prije.. personal je mozda cak i previse domacinski i prijateljski nastrojen. bojan stalno sjedi s nama, stalno obrne turu pica ili dezerta, ali uvijek. Ponekad sjedi s nama i ruca. Kakva je hrana bila nekad, ne ulazim u to, jer u zlatiboru jedem od skoro (unazad 3-4 godine)..
Bio pre jedno nedelju dana po preporuci sa foruma u Zlatibor i bez greške jeo i nisam osetio nikakvu neprijatnost niti da je personal bio neprijatan. Što se mene tiče nastaviću da posećujem.
Ne znam ko šta oćekuje od izgleda lokala i osoblja ali svakako je meni bolje nego na mjestima gde mi dišu za vrat i gde izigravaju neki nivo a u pozadini svašta ti misle i vole da ti malo i pljunu u hranu. A da ne pričamo o plaćanju našvrljanih tanjira kao da si pola jagnjeta pojeo. Mada ko voli tamo da ide da ima sliku za intagram i facebook sa sve tagom kako uziva u preukusnoj hrani neka svako ima svoj izbor i ne mešam mu se.
![]()
Dobar giros u PG, gdje ima?
Da li je iko od vas imao iskustva sa Kineskim restoranima u Podgorici?
Shanghai mi je vazda bio ok samo cijene jače, sad valjda samo dostavu rade i jeftiniji su koliko cuh? Onaj u city mi je isto ok bio par puta što odoh no ne znam jel živ i dalje
Sent from my D6503 using Tapatalk
rm -rf /
Jesam ja sa Shanghai restoranom. Kineska corba mi se nije svidjela jer sam mogao da bljujem vatru posle nje, piletina ka piletina, oni sosevi preko nje isto ljuti ali to je njihova kuhinja. Usluga i docek izvrsni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 09-09-16 at 00:13.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
U Straftu sjedoh juce da jedem.
Premasno. Cijedi se ulje.
Hotel Premier - biftek u sosu od pečuraka - pure perfection
Sos nenormalan a biftek je tek priča za sebe, oduševljen.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Što je fora sa ovim kamenim plocama na kojim serviraju hranu? Jesam li ja jedino koga to namrtvo nervira?
Pa ako je ploca topla drzi temperaturu jelu. Meni je ovo idealno.
Sent from my LG G3 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks