Zna li ko ima li kakva akcija iz Podgorice do Beograda (povratna) u ovih mjesec dana, dva ... ?
Vidim da je minimalna cijena povratne karte za dvoje 230e ? pff
19-29. januar, Podgorica - London, 48e povratna, Ryanair. Razmaziše me ovi avioni, prije mjesec dana sam putovao autobusom do Srbije 10 sati, život mi se smučio.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Zna li ko ima li kakva akcija iz Podgorice do Beograda (povratna) u ovih mjesec dana, dva ... ?
Vidim da je minimalna cijena povratne karte za dvoje 230e ? pff
Who let the dogs out
Mada, nekako sam navikla na ove jeftine letove, pa mi ovo 170 do Bg djeluje previše za dvoje![]()
Na ovoj akciji AirSerbia. Ja sam isto tražila karte za dvoje, u oktobru je svaka 169,44 eur, osim prvi vikend u oktobru je 224 eur.
Za koje si ti datume gledao?
Kliknuo si bas na link sto je Ben postavio jer je to promocija
Sent from my HTC One using Cafe Del Montenegro mobile app
Nista povoljno. Za sad mi Prag otpada. To na proljece. Sad za jesen imam druge planove. Ako si vidio Dalmaciju, nemas za cime da zalis.
Sent from my HTC One using Cafe Del Montenegro mobile app
Ljudi ima li sta za Kopenhagen ili Malme iz Podgorice ili Dubrovnika 11og oktobra?
Za utakmicu, a?
Povratak iz Kopenhagena 12.? Iz PG 240e, iz DU 197e...
Iz PG u 09:50h, u Kopenhagen u 17:35h, Turkish Airlines preko Istanbula, 203e
Iz DU u 06:25h, u Kopenhagen u 10:30h, Croatia Airlines preko Zagreba, 103e
Iz Tirane u 06:45h, u Kopenhagen u 15:50h, Blue Panorama Airlines + easyjet preko Milana, 100e
Ja uzeh za barsu iz Dubrovnika, nas 4 sa dva kofera po 20kg ispade po 85e po osobi povratna
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Hellblazer...
A sig oktobar vidjeh akcija neka vueling. Mada mislim da imaju najgore akcije moguce- najave je a ono dva datuma neka vidimo se.
Kolega sto je gore pita za malme- ima wizz neku liniju vidji na njihov sajt moze bit iz nisa ili tako nesto.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Za utakmicu u Kopenhagen ko nadje kakve dobre letove nek izbaca ?
Za utakmicu dobra sema je i preko Skoplja ili Nisa sa Wizzom do Malmea (koji je sat vremena udaljen od Kopenhagena)
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ima Skoplje direktnu vezu za Kopenhagen, Wizz-om naravno.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks