Moze se povecati prelaksom na skuplji paket.
Emile, možeš li ti pomoći?
Evo već 4 ti dan kolegi kartica ne radi, pa je juče zamjenio sa novom, ali ista stvar.
Ručno kad traži mrežu nađe sve mreže, ali kad pokuša da se konektuje na Telekom mrežu prijavi mu sledeće
Kartica se ne može povezati sa ovom mrežom.
Probao karticu u drugi telefon i neće, a u njegov telefon rade druge kartice.
A što je najgore, evo danas mu se automatski poveže u roamingu, ali kad se vratio u CG neće opet na Telekom.
Zvao 5-6 puta 1500, ali ništa pomoći od njih.
Poslato sa Huawei P8 lite
Tek sad vidim ovu poruku... Zato je bolje slati PM
Posalji broj na PM, da vidimo o cemu se radi, ako do sada nije rijeseno...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
moze li ko da mi objasni ovo?
telefon pokazuje potrosnju koja se poklapa sa ovom sto je u okviru paketa...
dje je onda 60mb ?
Ja platih račun preko aplikacije jutros u 00:30h i očitalo mi je normalno da je plaćen, pisalo je da nemam neplaćenih.
Ali evo maloprije ulazim na aplikaciju i piše mi da nije plaćen...e što se radi.
Skinuli mi sa kartice, stigao mi email o potvrdi a tamo im stoji da nije plaćen...
Ovo nema nidje.
Nista novo za njih
Vec 4 mjeseca ima kako sam uzeo tel kod njih na rate i dodjeljuju mi 512mb u max 1 paketu pisao vec dvije zalbe pet puta pisali operateri svi nalaze da imam ugovor na 24 mjeseca sem oni iz tehnicke sluzbe ... nevjerovatno tacno cu ih pozdravit za 8 mjeseci pa da vidim sta ce a kad budu tuzili dostavit im odgovor koji imam od njih u kojem se navodi da pretplatnik ima ugovor na 12 mjeseci i da mu je s toga dodjeljen taj br mb
Sent from My Asus Zenfone 2 Max
Satelitski resiveri/oprema
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Samo jos jednom da pohvalim druga Emila, kad god treba priskoci u pomoc
Imas pivo, mjera ti trbuh
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ja da pohvalim Slađu, koja mi je pomogla.
Poslato sa telefona :-)
Sta je ovo ?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Love, peace and respect.
A meni je isto ovo stiglo ali od aa
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Sestra 25og doplatila 1gb, posle 5h joj stiže da je potrošila 1gb a ona samo na instagram bila....
I sad mora listing, pisati žalbu.....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja 1og obrisem potrosnju i pratim do sad su bili tacno. Ali svejedno, bukvalno posle tri dana sam potrosio 1gb i to kuci wifi, posao wifi i opet udjem na taj instagram i cao... Deru.
f6
I ovo 😁
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Verbalni, nisi u pravu... https://telekom.me/postpaid-internet...-telefonu.nspx, uslovi koriscenja kazu:
6. Pretplatniku kojem se aktivira izabrana opcija tokom obračunskog perioda, na mjesečnom računu će se, za taj period, obračunati pretplata u iznosu proporcionalnom broju dana u kojima je Pretplatnik u tom periodu mogao koristiti izabranu opciju. Takođe, resursi uključeni u izabranu opciju biće proporcionalno dodijeljeni.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
nedje se ne razumijemo izgleda?!
ja i stefke pricamo o:
ako dokupis 1GB, daju ti 1GB, pa sve da je to 31. u mjesecu, nista proporcionalno za to, grijesite i ti i DarkoDokup GB po punoj brzini
Nakon potrošenih GB iz opcije brzina se smanjuje. U toku istog mjeseca možda ćete poželjeti da dokupite GB po maksimalnoj brzini:
- dokup 1 GB za 2.90 €
- dokup 5 GB za 9.15 €
Dovoljno je poslati SMS; tekst poruke zavisi od količine podataka za koju se odlučite: DOKUP1 ili DOKUP5 na broj 1467.
(nečitko)
A sorry, ok, ja sam mislio na prvi paket interneta koji aktiviras, razumijem sad.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
makar godinu na ovom smart novom paketu.... a internet 5 koristim skoro deceniju unazad...od kad je 5€ bilo 5mb
jutros je situacija slicna...skida i sa jednog i sa drugog paketa.... stim sto sam od nedelje do jutros bio van cg...cudi me da mi nije interent u romingu skinuo sa ovoga![]()
Last edited by E_K_V; 08-09-16 at 11:04.
Zna li ko kako da se sazna ko je vlasnik nekog 067 broja? Onaj SMS servis na 333 izgleda ne radi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks