Svi bi ocekivali od Ukropine ali Saveljic istripovan maximalno, dako se poprica sa momkom, ova ispucavanja njegova nas ukopase za malo...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Jes zalece se neki pored trenera pud sudije,ali kamera nije ispratila do kraja![]()
Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk
Budućnost
Svi bi ocekivali od Ukropine ali Saveljic istripovan maximalno, dako se poprica sa momkom, ova ispucavanja njegova nas ukopase za malo...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Svaka cast momci, odlican rezultat, ali sad na zlato, nema sta. Nece ovo finale, i koja god medalja dodje, rjesiti probleme naseg vaterpola, daleko od toga, ali lijepo je, daje nekakvu nadu.
Fire in the hole!
Dako bar ova djeca ucine ono sto ne umije A reprezentacija pobijede Hrvate u finalu
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Statisticki gledano, ni da se u Italiji igralo. Nerealno veliki odnos kontrafaulova na nasu stetu i 9-6 odnos u iskljucenjima (na nasu stetu, takodje).
Mi smo jedini domacini nekog vaterpolo turnira kojima se ovako sudi.
Svejedno, cestitka momcima, opravdali su ono sto smo o njima znali. 9 od 11 golova dali ljevaci.
A sad po zlato, nas narod ne priznaje nista drugo...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
Ja sam siguran da bi zlato bilo najava novog bazena!
To svakako ne rjesava nase probleme, ali je veliki korak naprijed.
Da ne pricam ako opstine Novi, Kotor i Budva napokon realizuju davno data obecanja sa placevima, tj. stanovima!
P r i m o r a c
Đeca su to,odlično je ovo.Ako što ne trguju komšije,imamo lijepu i perspektivnu budućnost
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
Ovim mladićima treba stvoriti sve uslove ali kod nas se sve svodi na obećanja koja se brzo zaborave.
pred kraj kad se lomilo svirano nam je 2-3 napada za redom kontra faul, onda zadnji napad imamo 40 s do kraja sudija svira konra faul nije proslo ni 10 sekundi pa im onda daje igraca vise na 10 sekundi do kraja skoro im je napad isticao.
srecom golman odbrani 1 na 1 sa 2 metra.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kakva šrauba mlađanog Ćetkovića, a tek zadnja odbrana Tešanovića... Jaoo, odavno se ovako nisam radovao![]()
Milo li mi je vidjet ljevake u repki ne mogu vi opisat.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Puno mi je srce, sad udjoh doma... Ni da su seniori igrali...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
If you are basketball player you've got to shoot - airball.me
Nisam bas pratio Hrvate ranije, meni se cini da smo favoriti u finalu. Oni su u grupi imali osrednje rezultate.
Iznenadila me njihova pobjeda nad Madjarima, ali i obradovala. Radje njih u finalu.
P r i m o r a c
Saveljić utripovan do bola, sahranio nas sa šutevima. Najjače kad su nam dali gol on uskače u bazen za izmjenu i kao maše pojedinima da idu napolje, jer su slabo odbranu igrali, a on će čoče bolje.
Pa kad se zaletio da da savjete Tešanoviću pa ga Uskoković vratio na mjesto... haha
Tetovirana ruka, trip ni da je zvijezda neka, odmah je antipatičan
Bravo za momke! 3 od 4 ekipe iz naše grupe su u polufinalu, to dovoljno govori da su zasluženo u finalu! Nadamo se zlatu sad i da dva ljevaka uskoro vidimo u seniorskoj ekipi!![]()
Briga te, neka si... Zivio...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Saveljic... Ocigledno ima lose suflere. Nakon onoga sto sam napisao o njemu zaustavicu se. Pa ako se odlucim pisat' ,,u detalje" poslacu mu to na fb, jer mi je u prijatelje. Gre'ota bi bilo da takav potencijal ne bude vrhunski igrac.
Tesanovic - napisao sam poslije prvog kola da decko ima potencijala. Gledao sam ga dosta puta.
Radovic izdominirao. Vidi se koliko znaci ljeto provedeno sa seniorskom reprezentacijom.
Ovo je kolektivni sport, pomoc svakog clana je vazna. A snaga dobre EKIPE je da u svakoj utakmici ,,ispliva" neko drugi.
P r i m o r a c
Neka te Saveljic je samo sebe napumpao da je stranan grac
Podgorica Podgoricanima!
Ali najjaci momenat kada je spiker nedje na pocetku utakmice (ili mozda na kraju 1. cetvrtine) rekao "A sada ce volonteri svakome da podijele navijacke rekvizite" i... Trt... Nikome nista...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Odlican je Saveljic. Bice jos bolji kad bude shvatio da je ovo timski sport i da nije sve do golova. Ali ocigledno nema na klupi nekoga ko ce mu rec - alo, momak, sut ti je 10/37 na ovom prvenstvu. Oladi malo. Skoncentrisi se na odbranu kad ti ne ide sut.
Ne moze on bit sam kriv.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ali kakvi su plivaci Saveljic i Ukropina , svaka lopta nasa i to su znali biti brzi i za pola duzine tijela ako ne i vise. I ti na svaku utakmicu tako.
A jos bazen kraci
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Odlična smjena generacija....
Samo da ne postanu novo-srbi....
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks