Evo me u titograd pijemtu je gojkovic a sad dodje i savic zajedno da se dotuci
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
A što se Velja tiče, mislim da nijedan tajm aut nije zvao prije zadnjeg napada u svaku četvrtinu na turnir. CAR
Evo me u titograd pijemtu je gojkovic a sad dodje i savic zajedno da se dotuci
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Ne mogu sa time da se shalim. Nije Ukropina ni prvi, ni zadnji veliki talenat, ali ostanemo li i bez njega nema smisla uopste ulagat' u vaterpolo. Ovo sam i prije 2 godine napisao.
Mnogo bi nam znacio uspjeh na ovom takmicenju.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
ali covjek je totalna flegma, dao gol izgubio loptu, otisao napolje iste emocije
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Jedno je fasada, drugo je sto se desava "ispod povrsine"... Svako je drugaciji. Ne zamjeram mu dok god je spreman i zeljan da igra pod nasom kapicom...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
budite sigurni sve te naše velike talente, neće komšije tek tako pustit da nam ostanu..
Nadam se da ce vrijeme pokazati da je jak i stabilan...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nešto ne vjerujem u kategoriju tinejdžer - flegma..
Ne idu te godine uz ravnodušnost, smirenost i sl..
No, evo viđećemo..
Da mu samo znate majku, koja emocija, navijanje, sjedala je dvije noci pored nas.
Ukropina je vanserijski talenat, nakon ovoga sto vidjeh ovih dana. Godine su mu te, mislim da vise forsira taj Ice look.
Uostalom briga me za to, sve dok igra kako igra, nekako kad uzme loptu pa i kad pogrijesi, nema nesigurnopsti, sutirace i iduci napad.
Dobar u odbrani.
I sto mi se najvise svidja, nesebican je. Uvijek ce dodati loptu.
Ukropina je odlican igrac koji uz rad i zalaganje moze biti jedan od boljih ljevaka na svijetu i uzdanica nase reprezentacije narednih 10god makar kad se prikljuci..cini mi se da i radovic moze biti konkurentan pa cak i da imamo 2 ljevaka kroz 2-3godine, za ljevaka cudno bolja strana mu je - odbrana. Iz ove ekipe nekako njih dvojicu vidim kao ozbiljne konkurente za prvi tim, Saveljic mi uopste nesto ne uliva povjerenje, od ostalih cetkovic mi se cini kao odlican centar koji moze dosta da napreduje, franeta mali isto odlicno sinoc odigrao, bekovi dosta dobri
Ima neka zena sto svako vece bas najjace navija 'ajmo Djuro, ajmo Nikola, ovo ono'. Da mu nije to majka![]()
Saveljic je stagnirao. Toliko je neodgovorno odigrao utakmice protiv Budve u finisu sezone da sam bio sokiran!
A to su stvari koje kod momcica u razvoju dodju na naplatu.
Ako ne stisne Manzija nocas (cak i po cijenu toga da u napadu bude manje prisutan) imacemo poteskoca.
A njemu je odbrana nije samo slabija strana, vec i problem (krivim trenere za ovo).
Zbog fizickih predispozicija i on moze postat veliki igrac, potrebno je vise misicne mase i...glava. Ja bih mu potpuno promijenio i ulogu u timu/reprezentaciji i nacin igre. Ali, znaju bolje treneri.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
Nisam se okretao da vidim, samo sam primjetio da je najglasnija![]()
Meni je majka od malog Mitrovića iz Bd Top :glee: od svih vaterpolo majaka![]()
Zivjele sve vaterpolo majke...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
I ocevi.
Saveljici:
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Isti termin nocas?
Yup. Mi svaku u 9 igrali.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Hrv-Madj nece bit losa za pogledat
kad je prvo polufinale?
If you are basketball player you've got to shoot - airball.me
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks