ministarstvo održivog razvoja...jer bilo bi jako glupo imati ministarstvo neodrživog
She is only here to annoy herself!
Ko je vlasnik cdm-a?
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
nothing comes from violence and nothing ever could
Je li moguce- ni rijeci o novom rukovodstvu najjace i najsolventnije nvo...
http://m.cdm.me/#/article/441059
Ova nije lezbejka, mozda je bi... bas mi je nesto hebozovna, izgled- srednja zalost, ali mislim da je bomba u krevetu
Koliko ja znam, vlasnik je grcki biznismen Statis (Adriatic Properties).
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Nemaju portal i forum nikakve veze sa Peđom... Nijesu imali ni ranije...
edit: http://www.vijesti.me/vijesti/grci-i...-novina-156874
U crps možete naći potvrdu...
Last edited by MeDo_JE; 30-08-16 at 17:54.
#fakenews
Ti mislis na onaj casopis o ugostiteljstvu![]()
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Jel' moguće da ne znate ko je vlasnik Nove Pobjede, portala Analitika, Dnevnih Novina, CDM-a?
Ne znamo, pa ćeš nas ti prosvijetliti da je Milo...![]()
#fakenews
Ja sam se prebacio nesto, ne znam sto sam mislio da on to drzi. Cini mi se da je imao neki sajt al.moguce da sam pomjesao nesto.
Da, i vjencanje, prostor, biznis mintenegro, firmu sa masinana, montenegro pub u Pg, Nk pub u Nk. I organizator Lake festa
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Prvo WV, sad Apple. Da vidimo je sledeci. Mozda T-com u USA?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pa ne bi vas prosvjetljavao jer ovaj forum ima najnervoznije admine na svijet a mene nešto ne trza ta priča da se s njome bakćem samo sam mislio da je opšte poznato ali izgleda nije čim ljudi pitaju. Uostalom eto vam CRPS-a, vjerujem da je tamo sve evidentirano i dovoljno prosječno inteligentnom čovjeku da izvuče logičke zaključke.
Je li gledao ko Pressing na N1 danas? Ko je momak iz CG što je pričao?
http://www.blic.rs/vesti/svet/sok-pr...a-nece/93e1sn8
ŠOK PRESUDA Epl da plati Irskoj 13 MILIJARDI EVRA! Gigant najavljuje žalbu, Irska NEĆE PARE!
V. Filipović | 30. 08. 2016 - 12:01h
| Komentara: 34
Evropska komisija presudila je da je američka kompanija "Epl" dužna da isplati 13 milijardi evra povratnog poreza zbog poslovanja u Irskoj, što je najveća kazna ikada izrečena!
Nakon temeljne istrage koja je trajala duže od tri godine, zaključeno je da je profit od poreza koji je američka kompanija prisvajala - ilegalan.
Rečeno je da je "selektivni tretman" dozvolio "Eplu" da plaća tek 1% poreza na ukupan profit ostvaren u Evropi. Evropska komisija je istakla da je ovakav "nefer odnos" omogućio gigantu iz Kupertina da plaća značajno manji porez od konkurencije. EK je saopštila da je "Epl" dobijao "ilegalnu državnu podršku", koja nije bila omogućena drugim kompanijama.
"Irska neće novac"
Istraga se bavila načinom na koji Epl seli svoje intelektualno vlasništvo u zemlje sa nižim stopama poreza. Očekuje se da će se "Epl" žaliti na presudu....
Sa druge strane, Irska očigledno ne želi "Eplov" novac, prenosi "Gardijan". Irski ministar finansija Majkl Nunan istakao je da se "snažno protivi" ovakvoj odluci Evropske komisije.
- Ovakva odluka ne ostavlja mi nikakve druge mogućnosti sem žalbe. Tražiću od kabineta vlade dozvolu za žalbu, jer ova presuda direktno udara na poreski sistem Irske, ugrožava našu praksu pružanja poreske sigurnosti velikim ulagačima. Tražiću dozvolu da dovedemo u pitanje zakone EU koji očigledno imaju primat nad zakonima suverenih država, makar po pitanju poreza - rekao je Nunan.
STRAH I TREPET Ona može Guglu da otme milijarde
„Gugl“ ima pune ruke posla u Evropi gde je optužen za zloupotrebu svojih ovlašćenja. Ukoliko želi da sačuva skoro sedam milijardi dolara, „Gugl“ će morati jednu ženu da ubedi da nije kriv.
"Ovo nije kazna, ovo je neplaćen porez"
S druge strane, Margaret Vestager, evropska poverenica za tržišno takmičenje, rekla je da je stvar jasna, te da ova presuda nije kazna za američku kompaniju, već jednostavno neplaćen porez.
Ona je istakla da su i Irska i kompanija iz SAD prekršile zakon.
- Države članice EU ne mogu da daju poreske benefite pojedinim kompanijama. To je protiv zakona Evropske unije. Komisija je zaključila da je Irska "Eplu" garantovala nezakonite olakšice koje su omogućile američkom IT gigantu da ne plati obavezan porez, odnosno njegov najveći deo - istakla je Vestager.
Šta bi Irska mogla sa novcem od neplaćenog poreza "Epla"
Odluka Evropske komisije da Irska od kompanije Epl (Apple) treba da dobije 13 milijardi evra neplaćenog poreza mogla bi da tu zemlju izvadi iz budžetskog deficita prvi put u poslednjih 10 godina.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
jedno pitanjce, iako sam na pogresnoj temi...
ko je Nikola Markovic, vanbracni drug Vanje Calovic... nije valjda ona svinja iz DANa
evo i ovdje se pominje neki Nikola, je li to taj isti
http://www.polucija.me/2014/11/pasji...e-calovic.html
Divni i razumni ljudi kojima ,u životu, jedino asfalt treba. ZaistO je lijepo viđet' kad neko ovako cijeni svoj glas.
''Evo obećavam da će 30 glasova iz ove ulice dobiti onaj ko nam dovede asfalt, jer to je jedino što tražimo i što nam treba”
http://www.vijesti.me/vijesti/ko-asf...glasova-901791
Shit has hit the fan !
Daj brate da asfaltiramo to, da pokupimo te glasove. Gospođo Majo? Evo nam glasova 😁
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
hahahahahahahahaObećavaju nam evo 20 godina da će ulicu asfaltirati.hahahahahaaaaaaaa
Kako ih nije sramota... 20 godina nisu skontali da se oni sami pitaju.![]()
Narucite I'm jos 20 - ne treba ih budit'.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 31-08-16 at 23:44.
Najnoviji Svetozarov mentalni proliv...
''Kriv sam ja i niko drugi, nije kriva moja porodica koja kao taoc moga imena strada i pati, nije kriva ni partija koju sam stvarao i osjećao kao dijete svoje...iako u svim ovim pravnim slučajevima nijesam za sebe imao nikakve koristi, ni centa...Jer od Adamovog pada, pa do vremena našeg Lovćenskog Tajnovidca nije bilo čovjeka i krivice, pa nisam ni ja gori od drugih, mogao ostati bezgriješan i nevin..''
http://www.vijesti.me/vijesti/marovi...partija-901821
Shit has hit the fan !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks