pa...o.k....nekako mi je ova ...'malo brza' varijanta![]()
pa...o.k....nekako mi je ova ...'malo brza' varijanta![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Sad sam put kopaonika išao.. Berane-rozaje-pazar... Put je top...
A amscg će reći da treba, jer oni te pare klepaju...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sto se tice medjunarodne, da se ne zajebete, prvo produzite regularnu vozacku pa onda vadite medjunarodnu. Ako vam istice regularna sad za koji mjesec ka mom ocu npr, medjunarodna ce vam istec umjesto za 36 mjeseci, na datum isticanja regularne.
Pojma nemam, moguce da moze.
nemoze
TAKUMI
Zna li neko gdje ima strugar za ravnanje diskova ili br tel ako mpze?
Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk
Przis li me to ili se nismo razumjeli? 3god vazi max, ali ako regularna istice prije toga roka, istice i medjunarodna tada.
Momci, 320d e46, upalio i odma se ugasio posle sekund, opet zaverglao i upalio i ugasio se odma, kao da se "guši" ili ostaje bez goriva, padaju obrtaji...posle toga samo vergla, nece da upali. da nije senzor radilice? goriva ima pola rezervoara
Filter nafte pogledaj da nema vode u njega? Imao sam slično iskustvo ne mora da znači da je i tebi al pogledaj. Isto mi se auto samo gasilo, nekad i u toku vožnje, i kako kad htio da upal, nekad nije htio uopšte... Posle iscijedio filter i bio pun vode. Promijenio filter i sve OK.
Ne znam za tu pumpicu ni da postojia vidjecu sjutra filter nafte
Poslato sa LG-G3
dobar majstor za tapacir krova i oblaganje volana ?
broj moba ako moze. mislio sam do pg na par dana pa da zavrsim to ako je moguce.
fala dobri ljudi.![]()
Mora tu dijagnostika koju ima Grebovic.
TAKUMI
Zamajac i kvacilo za mercedes 200, 2007-8 god. Dje uzet i kod koga promijenit, koliko moze kostat? U ljetopis 1600 eura!
Dje da nadjem onu zaštitu od sunca za šofersajbnu, ali mi treba kartonska(papirna), ne one sjajne ALU? Treba mi jedno 5 komaTa.
poslato s Jadrana
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks