View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 828 of 942 FirstFirst ... 328728778818824825826827828829830831832838878928 ... LastLast
Results 20,676 to 20,700 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,073
    Thanked in
    5,351 Posts

Ne razumijem tu pricu mala baza? Djeluje mi tako otrcano i izgovor koji ne prihvatam. Ko god se tim sluzi, Island ga demantuje na najbolji moguci nacin. A ajde da se ostavimo fudbala, kakvu bazu to ima Srbija koja zadnju deceniju dominira svjetskim vaterpolom?! Ili ajmo kontra, prije neki dan cuh od coeka koji je zivio 5 god u Madjarskoj, djeluje mi nerealno ali eto, Budipesta ima vjerovali ili ne 236 bazena?! Djeluje mi nestvarno i za cijelu Madjarsku ali ajde. Poenta price je, sta im je to pomoglo protiv nas? Mozda i najveca baza infrastrukture i igraca na svijetu? Redovne su nam musterije. Po meni nije problem nikakva baza, treba napravit jos koji bazen oganj u njih, treba nam vise skola vaterpola i to je za pocetak dovoljno.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja sam u jedinom mogucem primjeru (Kruzija) napisao sto mislim o strancu koji ne donosi kvalitet. I koji zauzima mjesto nasem momku... Pricam o varijanti vrhunskog stranca. I dao primjere zemalja koje su to uradile.
    Mala baza se kod nas pominje u svakom slucaju! Kao fenomen kad uspijemo ili kao mana kad ne uspijemo doci do nekog rezultata!

Ne moze se Cicova fudbalska reprezentacija porediti sa vaterpolo reprezentacijom. Koliko je tu bilo fudbalera koji nisu ni rodjeni u CG? Mnogo njih su pistali fudbaleri u inistranstvu...
    Ove price Islanda ili Velsa i poredjenja sa njima... To su situacije koje se rijetko desavaju i nisu za usporedbu sa reprezentacijom koja u svima kategorijama ide na medalju.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ne razumijem tu pricu mala baza? Djeluje mi tako otrcano i izgovor koji ne prihvatam. Ko god se tim sluzi, Island ga demantuje na najbolji moguci nacin. A ajde da se ostavimo fudbala, kakvu bazu to ima Srbija koja zadnju deceniju dominira svjetskim vaterpolom?! Ili ajmo kontra, prije neki dan cuh od coeka koji je zivio 5 god u Madjarskoj, djeluje mi nerealno ali eto, Budipesta ima vjerovali ili ne 236 bazena?! Djeluje mi nestvarno i za cijelu Madjarsku ali ajde. Poenta price je, sta im je to pomoglo protiv nas? Mozda i najveca baza infrastrukture i igraca na svijetu? Redovne su nam musterije. Po meni nije problem nikakva baza, treba napravit jos koji bazen oganj u njih, treba nam vise skola vaterpola i to je za pocetak dovoljno.
    Pokusacu da odgovorim sto konkretnije i da zakljucim ovu temu.
    Prvo, medju 13 srpskih igraca su momci ponikli u Partizanu (Nikic, Filipovic, Gocic, S. Mitrovic, Jaksic), Zvezdi (Aleksic, Randjelovic), Vojvodini (B. Mitrovic, braca Pijetlovic, Cuk), Jadranu (Prlainovic) i Primorcu (Mandic). Nasih 13 je iz 2 kluba.
    Srbi su samo od 2006 otvorili 5-6 bazena. Imaju mislim 3 lige. Mi dvije, kojih je druga amaterska. Osim Beograda i Novog Sada, vaterpolo se igra i u Subotici, Nisu, Kragujevcu, Boru, Zrenjaninu, Beceju (steta sto je tamo opao kvalitet rada sa mladima nakon gasenja starog VK Beceja)...
    Sto se Madjara tice, nisu nam stalne musterije. Utakmice za medalje smo od njih gubili! Za bazene je tacno.
    Imali smo izuzetnu generaciju i to je razlog sto smo se sa svima dobro nosili. Tema je sto i kako dalje. Odnosno komentarisanje gostovanja Uskokovica i Porobica u studiju i njihovih stavova.

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ako cemo o maloj bazi, i toga jel to izgovor ili ne.
    Beograd je milionski grad, sa odlicnom vaterpolo infrastrukturom da ne pricam o citavoj Srbiji i pored toga imaju i dan danas potrebu da nam ukradu igraca.
    A onda mi neko kaze dovoljno je ovo, pa da smo svi sportisti rodjeni ođe malo je.
    Ni ovo ne znam okle
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Ima li potrebe kad igra CG doc nesto ranije na bazen da bi se naslo mjesto?

Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Mi dodjemo jedno po' ure ranije. Noćas ćemo taman da gledamo malo Amerika-Srbija

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    Ali mi za razliku od drugih "malih" zemalja imamo imperativ osvajanja uglavnom zlatnih medalja, u svim sportovima.

Inače mediji počinju da omalovažavaju, narod da ih mrzi.. Dobro je do ove naše sportiste ne bijemo..
    Ovo je kljuc! Kad se smanje apetiti, svima ce biti lakse.

Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,073
    Thanked in
    5,351 Posts

Zajednicko za sve nase sportove sto se mladi ne guraju u vatru, nema se povjerenja u njih. Mozemo mi da pricamo sta ocemo ali isto to moze da stvori itekakav pritisak kod mladih igraca. Da nisu nikad dovoljno dobri. Pa za sta sluze te posrane svjetske lige ako ne da se probaju neki mladi igraci, proba se vise opcija. Mi skoro sve svjetske lige igramo sa ovim nasim starim panjatima (koji su mi najmiliji na svijet da se razumijemo) ali brate daj malo da se izmijesaju karte, da vidimo dje smo. Pa sve reprezentacije to rade, jedini mi nesto izigravamo. Cini mi se jedino na turniru Nisu prosle godine izmiksali sastave i osvojili turnir, pljas.

Evo sad i ova izjava Poleksica, vec se u najavi vidi scenario Dejove fudbalske reprezentacije i legije stranaca koju su mi omrzli toliko da na stadion vise ne ulazim. Dakle mozemo da ocekujemo da posle ove smjene, naturalizujemo par igraca minimun (ili koliko vec pravila dozvoljavaju). Zasto prvo ne gurnuti par ovih omladinaca, odigrati par turnira i vidjeti kako to sve funkcionise pa ako stvarno nisu dorasli seniorskoj reprezentativnoj kapici onda istrazi druge opcije. A siguran sam da jesu. Sto neko rece, iz svake generacije po jednoga samo da iznjedrimo, na konja smo.
    Last edited by BiTrAtE; 30-08-16 at 18:24.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Samo mi nije jasno zašto se u svim pričama oko infrastrukture i stvaranja veće baze zaobilazi u priči Bar? Jel moguće da makar Bar ne obezbijedi kakav bazen za tih par mjeseci i koliko toliko solidan klub? Šta bi na kraju sa onim bazenom što ga grade kao Skadar na Bojani?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Evo ni Tivat nema pazan a predvidjeli mu
    mjesto, pred svake izbore ga obecavaju. A dali.smo dva reprezentativca.Vjeka nama, a Srbiji Mandica.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

@BiTrAtE,
    Ili ti nisi pratio dovoljno Svjetsku ligu ili pises napamet. Pokusavam da te ispravim, jer bi i ostali mogli da formiraju neko misljenje na osnovu onog sto procitaju odje.
    Svjetsku ligu smo, ako se dobro sjecam, samo prvih par sezona igrali u najjacim sastavima. Potom smo je jedne godine preskocili, a onda uglavnom igrali sa podmladjenim timovima. Vodilo se racuna o rejtingu (ne bas uvijek, bilo je nekih poraza bas u tom takmicenju i bas u podmladjenim sastavima koji nam se nisu smjeli desit'), da vazda bude i par iskusnijih. Siguran sam da je samo u zadnje 3 SL preko 25 igraca proslo kroz reprezentaciju.
    Imali smo slucaj da na zavrsnom turniru jedva skupimo tim...

Velika je, jos uvijek, razlika izmedju 13 iz Ria, plus onih nekoliko koji su do pred kraj bili na pripremama, sa mladjim igracima.

@pumba,
    I ja bih volio da se smanje apetiti (stvarno bi mi trebao predah, da se jedan olimpijski ciklus manje nerviram), ali da se ulaze u infrastrukturu. Nego mi to bas i nije realno u ovoj drzavi.

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,073
    Thanked in
    5,351 Posts

Pratio sam, mada ruku na srce ne sad nesto pomno. Ali ovi glavni su cesto bili tu.

Btw vodimo 4-1, odlicni u oba pravca, mnogo bolje plivamo prvenstveno od Brazilaca. Ali problem je stomacni virus Tesanovica i pitanje je oce li igrat nokaut fazu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    Last edited by BiTrAtE; 30-08-16 at 20:11.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ako ti kazem da neki koji su igrali za reprezentaciju u zadnje 3 godine (bas u SL) vise i ne treniraju vaterpolo, hoce li ti biti jasno da je sansa pruzena bas svakome ko je makar nagovjestavao da ce biti igrac?
    Vidim da je Veljo mijenjao sastav... I da su Ameri lako izgubili od Srba. Valjda ne bude stresno 1/4 finale. A onda smo tu, u borbi za medalju!

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,073
    Thanked in
    5,351 Posts

Evo vidjecemo posle ovog prvenstva, za ocekivati je da neko bude prekomandovan. Btw nevezano za to, kakav top ima Ukropina u ovu ljevicu, vidio je golman nije maloprije...

Thanks Thanks Given 
    6,291
    Thanks Thanks Received 
    6,815
    Thanked in
    3,263 Posts

Katastrofe od igre.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,291
    Thanks Thanks Received 
    6,815
    Thanked in
    3,263 Posts

Mnogo mi se svidja ovaj Radovic....ali nam golmani ne ulivaju povjerenje.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,073
    Thanked in
    5,351 Posts

Haha kakvo izvodjenje peterca Ukropine, pomjerio se s mjesta nije, sjajan sut bez pliske. Radovic fenomenalan, 4-5 ukradenih lopti i golova.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Radovic i Mijuskovic su jos od najmladjih kategorija bili najbolji crnogorski igraci 99. godista.

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    6,291
    Thanks Thanks Received 
    6,815
    Thanked in
    3,263 Posts

Jel se Franeta povrijedio? Nema ga danas a bio je solidan u prve dvije utakmice.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Ima li čega u priči da će Ukropina igrati za Srbe ?
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,073
    Thanked in
    5,351 Posts

Prekomandovan za ovaj mec u golmana

Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

I opet Veljo trazi tajmaut na 4s do kraja cetvrtine, i opet nas jedan igrac puni sa 8 golova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Grupe za LS

Jug,ProReko,Barseloneta,Partizan
    Olimpijakos,Solnok,Spandau,Nica

Jos po dvije ekipe iz kvalifikacija obje grupe...nadamo se Jadran

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    I opet Veljo trazi tajmaut na 4s do kraja cetvrtine, i opet nas jedan igrac puni sa 8 golova
    Ovo za time-out sam vam nagovijestio
    To mi je i komicno... Ali ovo da od 11 golova 8 primis od jednog igraca... Neozbiljno.
    Koju poziciju igra taj brazilski majstor sa Kopakabane sto nas je izbusio?

P. S.
    Primorac u LEN kupu u grupi sa Kanotjerijem (ex klub Darka Brguljana, bili 4. u Italiji), BVSC-om (5. madjarski klub) i domacinom Kosicama. Dva idu dalje, grupa po mjeri.

P r i m o r a c

Page 828 of 942 FirstFirst ... 328728778818824825826827828829830831832838878928 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)