Jedna za Fabiju
![]()
U EU hoce. Kod nas ne vjerujem.
TAKUMI
Jedna za Fabiju
![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Daj lijevog.
TAKUMI
Slicna je situacija i sa ostalima ali oni to nisu priznali.
TAKUMI
Pardon ako sam bio pregrub, nije mi bila namjera, ali niti sam pominjao dizele, niti da ta auta valjaju ili ne valjaju, (lichno sam imao samo jedan kvar u 5 god, auto iz salona, benzinac, istina nije puno vozen), vec se samo bavio kako se pochkashe sami sebi u auto nepojmljivim dizajnom, gdje nije pitanje je li to ruzno ili ne, vec da auto izgleda kao iz nize klase.
Rofl, bow, nema potrebe za prastanjem, ovo je naj kompliment ikad, hvala puno(ne ironisem, da ne bude dvojbe).
Volio bih da si u pravu, sto mozda na jedan bizaran nachin i jesi
(iako tehnichki gledano, ne mozes biti vise u krivu..
).
Nego da se vratimo topicu,
-Znam da je khm ljubav prema autima koja nijesu zujalice, djedovsko dosadnjikava rabota i da se pljuvao ovuda prethodni model, ni da je najgori auto ikad, still, svidja mi se ovo sad sto su napravili, jako rado big ga rabio iako ni sad nije neka ljepota, ali mnogo mi je funkcionalniji i smisleniji nego sve verzije do sad:
Prius V
![]()
><
Slobodno. Vjerovatno je tu ostao u kvaru.
TAKUMI
Poyyyyyy
TAKUMI
Ima...
TAKUMI
Za trziste Evrope?
Sent from my Motorola 8400
Toyota Clitoris
Od MPV klase samo Verso, a do skoro i Urban Cruiser, mada, opet Sienna nema centralno postavljen motor 😈
Sta nema?
TAKUMI
Motor u sred kabine
Jok nema:
![]()
TAKUMI
Aok, tako ima svaki, mnim na motor pod guzicom i zadnji pogon
Aaaa to. Ma to je bila glupost.
TAKUMI
Zasto su ovo uradili? Nekako mi nema logike za ovakvo auto.
najljepsa stvar na ovoj temi je onaj mercedes sto se vidi na fotografiji na pocetku strane...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks