Poslao sam ti na pm
daj taj broj da provjerimo sto je
Poslao sam ti na pm
Ljudi, postoji li nacin da narucim nesto sa sajta koji originalno shippuje samo u UK? Je li tome sluzi taj shipit sto pominjete?
Hvala!
Moguce je da koriste globegistics kao postu.
provejri na ovaj sajt http://dm.mytracking.net/globegistic...lTracking.aspx
Hvala, ne prikazuje mi nista tu.
Kakav je bookdepository, je li naruciva ko?
Nedavno je bilo price da se je neko otvorio PayPal nalog uz CG platnu kartica ali je za region izbrao Srbiju tako da sada moze primati novac preko PP. Da li je neko pokusao da ugasi stari PP nalog i otvori novi ali da promjeni region? Pretpostavljam da sada ti mogu prodavato prelo eBay-a sem ako nema nekih drugih ogranicenja vezano za prodaju.
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk
Narucio sam nesto saAliexpress,prodavac ima 97% feedback(2200),al mi jos nije poslao posiljku eto 8 dana,za 1 dan i 10h istice vrijeme. Dal odma vracaju novac? Poslao sam mu poruku,nije ni odg?
Kad je vec takva situacija ja bi odma trazio pare nazad. I mene je ponekad kasnilo sa slanjem ali su prodavci odmah odgovarali na poruke i sve se dogovarali
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Možda taj prodavac nema to trenutno na lageru. Pošalji mu poruku prvo.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
mislima da imaju obavezu da odgovore u roku do 3-4 dana. Ako ne, slobodno ih "razmrdaj" otvaranjem dispute-a.
(nečitko)
Upravo sam "cancel" porudzbinu,sa prigovorom da prodavac ne odgovara na poruke. Jel imao ko ranija iskustva,kakva je procedura vracanje para?
Kupio bih na SD 4 Dunlop kofera (čvrsti).
Pitanje br. 1. Je li neko kupovao Dunlop kofere? Da li su kvalitetni?
Pitanje br. 2. Koliko će naplatiti DHL za 4 kofera? Na osnovu čega se određuje cijena poštarine u ovom slučaju?
Pitanje br. 3. Da li ću platiti carinu ukoliko mi kupovina na SD bude ispod 150 a kupovina + poštarina > 150 eura?
Drugari listao sam par stranica nisam nasao nista o sledecoj situaciji (a znam da je bilo price minimum 20.puta). Stize mi dhl-om poklon iz uk-a vrijednosti20 evra,navodno na kucnu adresu,navodno jer je posiljka poslata na adresu u Bar i nisu u nijednom trenutku rekli da ne moze....ostavljen im je i moj broj kao kontakt. interesuje me sledece:
1.ako donesu na moju adresu placam li ja sta?
2.ako ne donesu nego me kontaktiraju da dodjem po paket,placam li ja sta? mogu li ja ponijet na aerodrom da ocarinim?
Donose na tvoju adresu i naplacuju 5 eura sve te usluge. Prije je moglo, ali vise ne moze na aerodrom da se ide po paket.
zna li neko koji je ovo navoj na slici (slike proizvoda->5ta s lijeva) : http://www.ebay.com/itm/0-8mm-Keyles...MAAOSwNSxVGRnm
Ova glava se srafi na ovaj mali nastavak pa moze sve na drzach/srafciger. Fora je u tome sto ne znam koji je navoj na ovom malom nastavku, tj. u ovoj glavi.
Nadam se da mogu navojnu sipku (osmicu/ za M8 matice) nashrafit na ovu glavu
EDIT: dobio odgovor od prodavca. Za M6 je maticu.
Last edited by napalm; 27-08-16 at 09:29. Reason: odgovor nadjen
Not found... Ako je skoro poslato mora da prodje par dana. Prati na www.17track.net
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A moj pozitiva iskuliras malone moze odmah.
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks