Tico sa foruma... Tihomirdj
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Tico sa foruma... Tihomirdj
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Much obliged, much obliged![]()
><
Kad se upale duga ili kratka svijetla na golf 5 naprijed svijetli ok ali me zanima koliko treba svijetla pozadi da svijetli dva ili jedan.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Pozadi ti je to to,cim se upali pozicija kratka duga,sve je to isto...
Sent from my iPhone 6s Plus
Pozadi isto sve ostaje. Nema veze sa dugim i kratkim. Samo ako uoalis maglenke
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Kako se ovo moze najbezbolnije po auto poraviti? Neki magnet mi rekose, zna li ko?
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ne moze to magnetom.
TAKUMI
Imadoh jednu komičnu situaciju prije 10-ak dana, popizdio na taxistu i desnom rukom granam i psujem i ubijem u srednji retrovizor koji ladno puče i pade. Dakle nije spao sa "jabucice" no je bas pukla plastika. Sreca u nesreci sto se to desilo u 407 pug-a a ne u bembaru mada sam siguran da se to samo u pezoa moglo i desit, komedija. Retrovizor je zdrav skroz samo se polomila ta plastika koja dodje tacno izmedju sajbe i njega, dakle treba to nekako zalijepit? Dje to sanirat sad?
Probaj bizonom.
TAKUMI
Preporuka za coeka nekog koji bi moga to pogledat?
Brate uzmi Bizon u okov i prihvati se posla. Ne znam ko bi ti to mogao pogledat.
TAKUMI
Valjda plasticar nekiNije ga problem zalijepit nego zbog zgloba, da se moze pomijerat posle.
Bice isto da ta noga nije bila tvoja :lolblue:
Moze se izvuci skoro da se ne vidi, ali morace da ostanu par frckica :-)
Ako oces besprekorno da bude mora farbanje. Moj savjet je bez farbanja.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Gdje mogu trgovat centralno stop svjetlo za Renault Megane, 2011, hatchback? Nije mi auto proslo tehnicki jer ne radi od kada je kupljeno auto, zadnje tri godine, iako je prosao tehnicki prve dvije...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks