Kineski punjac od par eur i cudis se sto lose radi... Dobro je da uopste radi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naruci sa interneta Anker kablove,dosta su kvalitetni ili vidi uzmi original u icentar jer ces tako nagrditi tel,licno sam 2 vidio tako kojima se baterija nadusila i puko ekran od posledica loseg punjaca..
Kineski punjac od par eur i cudis se sto lose radi... Dobro je da uopste radi.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nikad mi gora baterija nije bila. Oslabila je od kad sam ubacio 9.3.3
![]()
Uradi restore preko iTunes.
TAKUMI
Mozda malo rano da se prica o bateriji a,mozda malo sacekat da slegne,par dana npr?
Ne znam šta tu ima da se čeka, da 'slegne'?
Par minuta nakon 21h mi se potrošila, samo 6h usage. Nikad slabiji rezultat nije bio.
Probaću restore preko iTunes za par dana, mada nisam ga nikako povezivao sa kompom, crnjak mi je to da radim, instaliram itd...mada odradiću to ako ne bude bolje.
Nova tema: da li se nekome dešava da iP 6 gubi sound na pozive s'vremena na vrijeme? Dešava mi se evo 3-ći put a telefon nov iz kutije kupljen prije 2 mjeseca. Može li bit softverski jer sam na 9.0.2 radi Jb-a? Kad uradim hard reset zvuk mu se vraća al me zanima jeli hardver ili softver u pitanju? Hvala.
Sent from my iPad Air 2
Desavalo se i meni to,ili se smanji zvuk sam ali ne vjerujem da je do hardvera sto,mislim da je neki bug ali ispravice to
Može li se napraviti ''odložena poruka''? Pourka koja će se poslati ''sama'' u zadato vrijeme?
Moze ako imas JB
Sent from my iPhone 6s Plus
Koliko kosta punjac za iPhone 6, kocka i kabal?
Sent from Nokia 3310
http://www.icentar.me/dodaci.php?f=phone&k=38
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zahvaljujem..
Sent from Nokia 3310
Last edited by Nikola PG; 06-08-16 at 01:51.
Pošto i7 izlazi u seprembru, rekoh da pitam oće li se fizički razlikovat od šestice i oće li i koliko biti unapređeniji od 6/6s?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Razlikovace se minimalno. Za masinu nisam siguran.
TAKUMI
Da li ga prebacat na 9.3.4?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Ekran na 5S po desnoj strani skljoca, ako znate na sto mislim.
Moze li se to kako ,,pritegnut,, ili ekran da se mijenja?
Sent from Nokia 3310
Menja se ekran,meni su u Apple Store promijenili tel zbog toga,to dodje vecinom ako se gdje nagnjeci pa se iskrivi kuciste malo
Potpuno je u redu bio i pade mi juce sa male visine na tepih, i mozda se milimetar podigao ekran od polovine ka vrhu.
Poci cu sjutra da provjerim negdje, hvala
Sent from Nokia 3310
Kupila sestra po prvi put iPhone i sad pada na mene, porodicnog it sluzbenika, da joj pripremim to cudo. Najvise me zanima kako da prebacim brojeve sa G naloga i kako da namjestim US appstore.
I je li obvezan iTunes za prebacanje slika i cuda ili moze nekako bez njega, a da telefon ne bude JB.
Prvo skini sa oba tel MyContactBeckup i onda tu napravis kopiju i saljes na mail i onda skida tel sa maila cim se ulogujes preko iPhone-a
A za drugo DA
Ne, ne ...prilikom aktivacije staviš usa, a posle dodaš još jedan email nalog tj. gmail.com i odabereš sync za kontakte.
Mogu kontakti sa gmaila direktno, sve ih pokupi.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks