Da nema đe da se kupi ovaj obd2 za auto dijagnostiku kod nas?
Sent from my MX5 using Tapatalk
Built, u kvaru je taj prekidač kojim regulišeš brzinu, 1,2,3,4. U njemu su kontakti za više žica koje vode ka elektromotoru.
Dadony, griješiš.
Poslato sa Huawei P8 lite
Da nema đe da se kupi ovaj obd2 za auto dijagnostiku kod nas?
Sent from my MX5 using Tapatalk
Vidim ima neka akcija u Vujacic na Dunlop gume, sa 95eur na 49eur. Nisam jos provjerio koji je razlog za toliki popust, pretpostavljam da im je datum proizvodnje pipav? Za sta se smatraju bajate gume? 3+ godine u magacinu, ma kakav god da je magacin?
2013 god.
TAKUMI
Obicno te stare gume daju jeftino samo da ih micu iz magacina.
Pred prodaju motora svi se fatali za izlizane gume i kako su te gume skupe ovo ono (da smanje cijenu). Posao da pitam za gume u Castelanu i veli imamo iz 2010 god gume po 10€ cemo ti ih dat. Uzeo montirao na oko top stoje al su plastika vise. Okacio motor na prodaju malo digao cijenu jer su "nove gume" i prodao ga odma, niko nije gledao koji su dot no vidi iglice i veli nove su.
PITANjE: Zglob tocka za Renault 4 GTL dje cu nac?
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
Elf ulje u Castelani da li je original?
Filter ulja Bosch kakvi su?/Orignal su u Castellani?
Ako je eurogum sa cetinja uvoznik onda da
To sam znao i samMada on mogu stavit deklaraciju koja im je volja, mislio sam da neko znac izn ekih pouzdanih izvora. Trend auto ima sigurnoo original pa cu kod njih kupiti ulje a u Castelanu filter.
Meni treba za fap/dpf filter
Mada nebitno kupicu kao i svaki put u Trend Auto (9.5 EUR) + BOSCH Filter (mada mi niko nista nije napisao za njega, ali pretpostavljam da BOSCH ne moze biti los)
U Trend Auto dobih cijenu (za 5 litara) 40.38 Eur. Inace su mi rekli iz Eurogum da je ulje kod Trend Auta original. Nazalost nisi imalo filter ulja koji bih kupio za moje auto, tada bio dobio i besplatnu zamjenu ulja i filtera.
Zna li ko dobrog majstora za opele? Rece mi neko za mladena boljevica, je li cemu?
Mladen Boljevic je los, za ostale ne znam.
ima li dje kod nas ovakvih farova za audi b4, zna li ko?
![]()
bogu fala nema![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
LolČina
TAKUMI
Sto moze biti na golfa 1.9tdi da kad se udje malo u obrtaje tipa oko 3k pocne da zmirka i pisti lampica od ulja a ulja ima,servis radjen prije 2k i cim se prebaci u vecu prestane,zna li ko do cega moze biti oganj ga izgorio?
Sent from my iPhone 6s Plus
Last edited by Majx; 23-08-16 at 22:42.
ak je senzor pritiska ispravan onda treba mjerit pritisak ulja
TAKUMI
To sam menjao neki dan,mali neki dio 2-3€ kosta cini mi se,mozda je i do toga sranja
To cu da provjerim sutra nego me nervira pa pitam d nije ko imao slucaj da me ne voze ovi nasi mehanicari/monteri
Kakvo je ulje? Kad je mijenjano?
Poslato sa Huawei P8 lite
Agip je ulje a menjano je od prilike prije 2000km
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks