Nemaju kad
Ne shvatam. Pa kako ne mogu naci drugog nabavljaca presvlaka?
TAKUMI
Nemaju kad
Nasi balkanci su rodjeni da prave sranja![]()
Vjerovatno su ovi iz Volkshitwagena poceli da ne salju kes dobavljacima.
TAKUMI
Moze biti, nas narod je veoma osjetljiv na kes![]()
VW postigao nagodbu u SAD, ceh nije konačan
Foklsvagen je pristao da plati više od 1,2 milijarde dolara za 650 dilera njegovih automobila u SAD zbog skandala sa manipulisanjem podataka o izduvnim gasovima..
Tako je. Ovo i ja radim posle svake voznje u gnojfa.
TAKUMI
Ovo se treba raditi posle voznje od 2 sata bilo kojeg auta... Kao sto mnogi znaju, u mnogim autima postoji timer koji vas upozori da su prosla 2 sata voznje a to znaci da se napravi pauza slicna onoj gore.
Imade drug u pasata cc grijanje, ventilacija i masaza sjedista. Posto to jos ne gledah u auto bez u 100+ mercedesa dje jos ima od nekih pristupacinijih ( mislim na ventilaciju i masazu)
Govorim ovo jer jos ne sjedoh u audija sa eletricnim sjedistima nego na poluge. Sramota a6 55+ udjes i na rucku gura sjedista naprijed nazad.
f6
To sa masazom skoro svaki CC 2012+ sa malo boljom opremom ima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@ Fabija, vidi i ja sam znao po 1200km preci na dan sa 2-3 stajanja. Dok si mlad moze se, kako godine dolaze i km ce se smanjivati i cesce ce se stajati. Ja kad sam to prvi put vidio u Passata B5 nisam znao zasto me opominje svaka 2h, i cudio sam se zasto bi trebalo stajati svako "malo", jbg tad sam mladji bio, sad mogu 4-6h bez stajanja ali i toga ce manje biti...
Pricas gluposti. 2013-e sam imao 28 godina i isao sam Meganom III za Bolonju. Kicma je pocela da me smara prije NK.
Kad sam stigao tamo bio sam kao ***** posle duplog svrsa. Ove godine sam bio Lexom. Ja nisam osjetio put, a 2 godine stariji.
Objasni.
TAKUMI
I ja 900km iz cuga, lažem stajali smo 2-3 puta po 15.min... Osjetio put nisam
Čudo je udobno auto... Dok je prije znala kičma da me boli dok stignem do bd
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jos kad imas sjediste koje je 2007e bilo najudobnije na svijetu, i 52 db pri 80 na sat...
TAKUMI
Ne hvalim ga. To su cinjenice.
TAKUMI
A ukupna cijena kante je...?
TAKUMI
26-27 nov. Kupio, nije izabrao ni boju, a ne sto drugo, ona dodje ovdje prica kako je on odradio spec do detalja po svom meraku...r line inace.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ja vjerujem da je skuplji nov
A dobro možda čoek voli bijelu boju na autu.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ali povraca mi se kad kad cujes ovo 10000 eura dodatna oprema, i tako lazu narod iz meni nepoznatih razloga. Onda bocni senzori, nocna kamera i kamera za pjesake...a ona gledas kod retrovizora a tamo samo dvije foto diode za senzor za kišu. Znaci nit kamera, nit lasera...nista. To se ne moze dobit ni uz doplatu. Dalje, Durban felme, najjeftinije.
Sto se tice bocnih senzora, to ima svaki noviji VW i to je samo dio parking senzora. Znaci 3 lijevo 3 desno. Ovi skroz kod tocka pomazu pri bocnom parkiranju.
A boja, bijela, jedina medju 3 koje su free.
Last edited by Fabia_Elegance!; 01-09-16 at 10:37.
TAKUMI
O cijeni se ne prica jer je ispao i vise nego povoljno s ^obzirom koja je cijena za ovaj model.
+ boja je najača (perla bijela)
Sto se tice opreme / covjek je dodavao sto ga je zanimalo i to je kostalo 10000€ ovaj ima opreme sto nijedan vw nema pocev od gtd pa zavrsiti do gti.
Komande na volan dodatne stavke ^ za autopilot itd...
Pomenula se gore cijena 26/27 ada novi gtd kosta oko 50hiljada zavisi jos kakva oprema.Komsija cim je izasla Golf6 gtd kupio je za 39hiljada.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks