Zbog takvih stvari vise ne gledam E3. Odgledam te trejlere kad ih postave i to je to. Kakvi blavori.
★
Zbog takvih stvari vise ne gledam E3. Odgledam te trejlere kad ih postave i to je to. Kakvi blavori.
Igra li ko Clash of Clans i Clash Royale?
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Odavno se ovako nisam zapalio za neke igre. Mada sam vise posvecen CoC-u(ha)
Poceo sam prije dva mjeseca, forsiranje maksimalno dok se ne dodje do 1250 i novog buildera, ali sam zajebao na pocetku sto nisam odma kupio jednog nego sam potrosio preko 150 gems. Trenutno imam 1350 trofeja, town hall 7, upgradujem sve prije dizanja tha na 8 lvl, imam oko 600 gems, jos 400 i novi builder je tu![]()
Bravo, ja se zapalih, imao sam oko 230gems, i gledam da osvojim 450 sa trophies. Padoh na 60 jer nisam mogao cekati.Evo dako se nekako povratim pa da stignem do 500gems i da konacno imam 3 builders huts, jer sa 2 je bas tesko.
Meni je jos jedan dan do town hall 7, pa cu i ja sve to da upgrade prije nego sto krenem na level 8.
A pozurio si bas, sad kad dodjes do th 7 ne idi na 8. nivo dok ne dignes zidove i odbranu maksimalno. Ja dnevno trosim barem milion i po golda i eliksira, jos 3000 dark eliksira i uzimam barbarian kinga, a za cetiri sata otljucavam zmajeve![]()
I te kako, ali ajde, jos ovog jednog da dobijem, a 4 cisto sumnjam da cu ikad moci, a da kupujem necu .![]()
Ja ne mogu ni da trosim na sto dok ne dodjem do 1250 trophies jer gledam samo da dobijem te 450 gems , a onda ide rokanje.
Ma oces kako neces, pa ja sam treceg uzeo kad sam dobio tih 450 za 1250 i imao 10 ili 15 samo i sad sam na oko 600, ali sad bh kosta 1000. Ne smiju da se trose jbg
Evo konacno dobih i treceg builders hut.
Sad samo raid i upgrade svega. Jes da kupim trophies, ali mi nisu toliko bitni za sad.
Ja bi vam preporučio da batalite što prije jer je kao rak. 2 godine sam kliktao i jedva se makoh . Uh, grijeh.
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Evo i zvanicne potvrde onoga o cemu sam pricao tako da ne moze nikakve sumnje sad da bude. Sve igre kojima je izdavac Microsoft dolaze i na PC i na Xbox. Koncept Xbox ekskluziva vise ne postoji jer je primarna Microsoft platforma za digitalnu distribuciju Windows 10: http://www.overclock3d.net/articles/...l_come_to_pc/1
Izasao Furi:
![]()
Izašla je ekspanzija za Armu 3
--------------------
Last edited by ASC; 15-07-16 at 17:36.
Terry Crews: https://www.instagram.com/p/BH592gCBRTn/
Dishonored 2 :yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii:
Dva puta sam igrao prvi dio, možda bude i trećeg. Top igra i dlcs, ovo mi je uz The Witcher palo ka sjekira u med. tooooop.
Sjutra startuje Deux Ex Mankind Divided može se kljuc naci za 15-16 eura preko Kinguina , džabaluk za ovakvu igru.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne treba nikakav VPN. Square Enix je dodao CG, Srbiju, BiH, Makedoniju i Albaniju u CiS region. Tako da Rise of the Tomb Raider, Deus Ex i Hitman (2016) mogu da se aktiviraju kod nas. Ali samo ako kupite key, nikako gift.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks