Kod Srpka na Smokovac? 68000232...
sta je trenutnoj?
za carminat koji je isao na dvd i cd ne postoje novije mape...zadnja verzija je izasla za dvd 2012te...a nema mapa cg bih,sr,al i mk....
ovo pisem jer ne znam mijenjas li klasicni cd iz megana sa ovim za navigaciju??? ili vec imas taj sistem...
a ako mijenjas da znas da su velike sanse da nemas.mape regiona
Last edited by E_K_V; 22-08-16 at 20:47.
Ko je vlasnik ovog auta PG tablice?
P.S. Uživo brutalno igleda, duplo ljepši no na sliku.
Imaju 2 ja mislim. Jedan je vazda oarkiran preko puta djak sport outlet ne znam koja je ono firma. A vidio sam jos jedan nedje kroz PG
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Vidjoh ga danas, baš ovakva crna boja. Brutalno izgleda.
Ovaj je tamno sivi. Nije los
Sent from my LG G3 using Tapatalk
More i meni komada jedan
P9lite
Pozadi da sjedne samo onaj do 1.80m visine.... Ostali moraju na kant.
A tek motori....![]()
TAKUMI
imam dva kljuca-kartice od reno senica.na jedan kljuc vozi normalno recimo 20 dana i odjednom nece da ga "prepozna" - dan,pola dana i posle opet proradi.sta da se radi?
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
moguce da ima neki "hladan lem" ...neka ti to otvori to neki elektricar i prelemi... desavalo se meni to na megana... ne radi...malo je kucnem...proradi i sve tako u krug...
Imam jedno pitanje za strucnjake. Clio 3 1.5dci 63kw 2008 god dok radi u leru zna da trzne (stucne) motor.. kazaljka za obrtaje se ne pomjera.. bilo hladan bilo vruc trzne i ima neki grdan zvuk pa prdje pa opet. Dobro vuce. Dobro pali. Ide ka metak. sto to moze biti?
Kod mene je Clio 3 1.5 dci 50kw znao da stucne kad se stane na semafor, dok nisam potrosio gorivo i usuo ponovo. Sad toga vise nema.
Pozdrav narode.Treba da uradim veliki i mali servis na Scenica 1.5dci 70kw 2012g.Zvao sam u alliance 610e,u Rakočevića 365e. Je li moguce da je tolika razlika?U oba slucaja garancija je 60 000km ili 2 godine. Ima li neko da mi preporuci neki drugi servis za Renoe? Hvala.
610 eura za 60000 kn? E to se zove dranje.
TAKUMI
za megana 2012 traze 390€ u alijans, 1.5motor...63kw...ne znam zasto tolika razlika???
aj vidi sakovica na stari on je nesto dosta povoljno davao cijene, on djelove kupi i da garanciju na njih i rad
P9lite
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks