Pise da ce ih biti "vise", ali mene vise brine sto nema pomena o internetu.
U sustini tv paketi su uskladjeni sa Telemachovim, vidi se i po nazivima, pa mozes na telemach.me da provjeris sta dolazi u kom paketu.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
Pise da ce ih biti "vise", ali mene vise brine sto nema pomena o internetu.
U sustini tv paketi su uskladjeni sa Telemachovim, vidi se i po nazivima, pa mozes na telemach.me da provjeris sta dolazi u kom paketu.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
Lijepo pita covjek na prethodnoj strani, al ajde i ja da ponovim :
Sto ce biti sa arenama, sad kad se predje na nove pakete?
Vidim na sajtu mkabl pominju arena hd paket, a ovamo telemah ih nema....
Do nove godine arene
O čemu se radi ođe? Ja imam m-kabl,kombo paket od 24€ i tu je Arena 1SD i msm da su Arene 1,2,3,4(HD) u dodatnom paketu ,tako da mi nije jasno otkud pitanja šta će biti sa Arenama?
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Joni, nisi u toku.
Poslato sa Huawei P8 lite
Nijesam u toku jer ne predviđam što će biti.Ja sam u toku ovoga što je sad i dalje plaćam 24 € za 8/1 mbit i nekih 100 kanala za digtv(Arena1,SK123,5-6HD kanala...) i 70-80analog.Za Arene1234HD,Cinemax,HBO,+18...treba platiti dodatno.
E sad,kad sam ja skapirao prije 3-4 mjeseca da neki dobijaju po5-6 mjeseci bez pretplate i onda i sam otišao u Mkabl i dobio 2 mjeseca bez pretplate to sam podijelio ođe na forumu i kako to svako može "iskamčiti".Nije mi bilo teško to prenijeti na forum jer su iz mkabla bili nekorektni i povoljnosti davali samo onima koji im duguju i onima koji se sjete da traže!?!
Zbog toga pitam o čemu se ođe radi
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Aj da sacekamo novu ponudu. Sto se arena tice treba jasno da naglase do kad ce ih biti na telemach - mkablu.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Velika mutljavina ovaj mkabl, te nude nove pakete od septembra sa arena hd posjebnim paketom, te hoce imat arene, te nece.....uglavnom a nam nije strausa (fala mu i slava) nista ne bi znali, al nista.
Sto se mene tice, ako budu dosli da potpisem novi ugovor il aneks il bilo sta, a u njemu ne bude bilo arena, samo cu ih pozdravit, cao, papa.
Vidim novi cjenovnik i novi spisak kanala... mada mi obračun baš i nije jasan?
Ako bih htio da uzmem srednji TV paket (HIT) i net 16/1 onda ispada da bih trebao da plaćam:
- KDS održavanje 10,60 €
- osnovni paket (?) 0,50 €
- HIT paket 4 €
- Internet 16/1 17,95 €
Što izađe 33 € :roll: :o
E sad ga pretjera :mrgreen: -to su cijene sa PDV-om, ali ako ja čitam ovaj cjenovnik pravilno onda dolazimo do tvog pitanja![]()
nejasno mi je mnogo toga ovdje ali ajde. Kanali su im isti kao na telemach crna gora s tim da ce imat arene do kraja godine.
Cjenovnik je drugacije koncipiran i ovako je potpuno nejasan ali sacekajmo da vidimo da li ce im paketi internet+tv biti isti kao kod telemacha. relano svako moze da raskine ugovor ako mu se ne bude svidjelo ovo.
U Bloku V imam M-kabal bez risivera. Da li se moze poc do poslovnice i trazit da se ugradi taj risiver i izabra neki paket ljepsi? Placa li se risiver?
Ođe fale cijene Kombo paketa. Internet i dalje nije povoljan. Ođe imamo bolju ponudu kanala, posebno SK HD što je za pohvalu jer je slika na običnom SK vrlo loša ali generalno meni se čini zanimljivojom ponuda Telemacha, makar zbog mogućnosti premotavanja i jeftiniji su paketi sa internetom.
Nemam vremena da sve pogledam. Cjenovnik nebulozan, oni potpuno nedefinisani, stavljanje svakakvih gluposti i pokusaj da se i oni naplacuju i ono zbog cega su svi na m-kabl a to je mogucnost jedan prikljucak vise televizora ukoliko to ukinu a vidim da hoce mogu komotno katanac na mkabl da stave a mozda im je to i namjera sa ovakvim startom novog menadzmenta. Mozda novi ne znaju da nam je stari vlasnik odnio toliko zivaca da vise nemamo zere strpljenja prema ovoj firmi.
poslato sa môjč cukalice
Još nisu usklađeni paketi sa progamskom šemom tako da ostaje nejasno da li mi što imamo prošireni dtv paket možemo da računamo da je HIT paket zamjena za isti ili ćemo ga doplaćivati. Pretpostavljam da je osnovni + Hit isto što i stari prošireni. Sve u svemu sad kad izbaciš iz programa sa skip ili remove ovu regionalnu ponudu što prenosi iste fekalije, SUN, Korona, HAyat, RTS, HRT, Happy ,SOS, DM; KCn GRAND i sl ostaje dosta gledljivijih programa od prije.
S obzirom na to da na RTS-u i HRT-u više nije zatamnjen samo sportski sadržaj već sve što valja mogu slobodno da ih zamijene sa nekim HD FTA kanalima muzičkog sadržaja jer nam je puna pipa i naše skupštine a ne da gledamo još i srpsku i hrvatsku. Ne trebaju nam slobodno da nam prenose samo reklame i propagandu.
Ovo je stari cjenovnik sa starim dodatnim paketima koji se više ne zovu tako. Pretpostavljam da će se prošireni paket t.j po novom HIT "otvarati" samo sa karticama koje su podijelili a da će se na ostalim prijemnicima moći i dalje da se gleda osnovni paket. Ako ne bude tako, onda ćemo polako prelaziti na m:kabl nije ni kod njih povoljnije po tom pitanju ali im je ping 8ms umjesto 30 a programska šema ne značajno gora od nove.
Slažem se @Tivatech u vezi oba komentara. Mislim da su ove OI pokazale sav besmisao postojanja RTS-a koji je fakat ozbiljan kanal za gledanje i ja ga nerijetko volim pogledat ALI zalud kad zamrače svaku seriju, prenose itd. Inače radi mene pola tih domaćih gadosti od kanala ne gledam ali izgleda da ima ko da ih gleda. Mi smo zemlja čuda. Ne samo mi nego svi u regionu da se ne lažemo. Previše se palo...
kazu da bi se uvjerili u kvalitet kanala koje ce ponuditi od 19.09. do kraja godine svi ce dobiti promotivno te kanale. Vjerovatno ce otkljucati sve kanale po cijeni osnovnog paketa.
Ja sam svratio do poslovnice u PG a bolje da nisam jer su mijenjanjem naziva i sami sebe zbunili pa ni oni, tj njihovi radnici, vise ne znaju sta je sta i koliko. Ove nebuloze tipa naplate slanja opomene, neosnovani prigovor, satnica izlaska na teren, prenos ugovora... to je tek posebna prica bez odgovora. Onaj njihov divlji internet i ne razmatram, niti me interesuje ne znam kakav je u ostalim gradovima u PG je katastrofa. Jedino sta znaju sigurno je da ce im pretplata na osnovni analogni paket biti znacajno snizen sa 11,19 na 11,10!? Kolika ce biti cijena DTV treba im digitron da izracunaju dok izgleda za svaki dodatni tv je 5 eura. Zbog ovog promotivnog perioda do Nove godine cu ih sacekati da se saberu i daju konkretne ponude jer ni sami ne znaju sta nude i za koliko. Ukoliko ostanu na isto onda ih pozdravljam jer su mi sve ostale ponude na trzistu daleko bolje od njihovih i sto je glavno svi imaju stabilne signale za razliku od njihovog.
poslato sa môjč cukalice
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks