svakako putujem 04.oktobra za milano. Pogledacu, mozda se ne vratim u zakazanom periodu, nego produzim povratnu kartu, je li to izvodljivo preko wizzair-a?
Ovo mi je ujedno prvo putovanje avionom, ne bi volio da zavrsim nedje u capetown![]()
Pg-Milano 60e Wizz...top ponuda
iz Milana mozes kako vec zelis do tog mjesta
svakako putujem 04.oktobra za milano. Pogledacu, mozda se ne vratim u zakazanom periodu, nego produzim povratnu kartu, je li to izvodljivo preko wizzair-a?
Ovo mi je ujedno prvo putovanje avionom, ne bi volio da zavrsim nedje u capetown![]()
Last edited by Pekmen; 19-08-16 at 17:24.
946.eq
sjutra ili preksjutra u jednom pravcu za amsterdam? moze tirana dubrovnik podgorica tivat..ne mogu naci nista
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Imas transavia i easyjet direktne letove iz dubrovnika, 200+ eura...
Kreč, kolica i mešalica.
Puno je to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam pratio... Ne bijah tu.
Sto je sa ovim WizzAir-om? Konkretno Milano - PG...
Citam da imaju 2 leta nedeljno, karta 30e.
Medjutim kad trazim na netu, vidim druge cijene.
Konkretno Milano - PG za utorak (23.) je 50e karta a za povratak u subotu (27.) je cak 150e u jednom pravcu.
Moze li neko ukratko da me sprovede kroz ovo?
Bez WizzAir-a nalazim nekih 350e povratnu Rim - PG pa zato gledam ima li nekih jeftinijih alternativa uprkos kratkom romu pred putovanje...
Poslato preko Goluba Pismonose
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
e dobro si, i ja imam kratki roM pred putovanje, mislio bih taman u utorak da zapalim nedje, avionom ili svojim kolima, ali ne znam tacno dje bih :mrgreen:
Jedna od ideja, ako bih isao autom, je da se krene na Bled (SLO), pa dalje dje me put nanese, mozda prema Alpima, pa za Prag... Za avione ne znam sta bi moglo da izleti bar relativno povoljno u tako kratkom roku, last minute varijante...
(nečitko)
Pa nema fore nikakve nego kao i sa svakim lowcoastom , karte se kupuju dosta ranije da bi bile sto jeftinije ... za bilo dje i u bilo koju kompaniju karte 5-10dana pred put su ukrv.
Tako da sad kupis za oktobar mozes poci i vratiti se za 50-60e
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
a ima li idje kod nas ovih last-minute dilova, za nas koji se sporo organizujemo, ali nam nije toliko bitno dje se ide?![]()
(nečitko)
Moze te zapast jeftinije karta i mjesec dana prije puta, cak i 10-15 dana prije, negoli da je kupis 2-3-4 mjeseca prije pred put, nema pravila, zavisi od dosta faktora...
Preko agencija ima po Srbiji kod nas ih nisam vidjeo . Ali zato imas na bookingu bas cesto . Znaju hoteli u po cijene , samo to treba sparit sa kartom .
Ali to je ono cista sreca . A ima je samo treba biti uporan i imati pare i slobodno vrijeme da se odmah krene
Sent from my SM-T311 using Cafe Del Montenegro mobile app
čuo sam neke priče da to zna da iskoči na dubrovačkom aerodromu - ljudi dođu spakovani i čekaju last minute varijante. Ako ništa ne iskoči, samo se vrate doma i onda opet sjutra
Jel istina ili ne, ne znam.
(nečitko)
True story... Been there, not done that but saw people do, know people who did... Znali su neki likovi iz Slovenije koje znam tako da nabodu fenomenalne deal-ove za neke super destinacije. Jednom je covjeku sa dvoje djece ispalo za Mladive i oni opicili, a u torbama sve roba jesen/proljece, pa su tamo trgovali...
Ali naravno dosta srece treba imati...
Ja nikad ne mogu zaboraviti kako mi booking ustedje neke fine pare kada sam isao privatno za Brisel, kad mi par dana pred putovanje u nedjelju u 6 ujutro iskoci 2 hour window za Sheraton na Rogier-u 6 nocenja za 264 EUR (a redovna cijena preko 1200). Posto sam imao karte kupljene samo sam free cancel udario na moju postojecu rezervaciju i book-irao...
Elem, spakujes se full random pa shibash...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Verbalni, moj savjet: Odeš autom na Ćilipe, parkiraš na parking, čekaš ako bude te jeftine karte, auto ostavljaš tu 7 dana, nije skupo. Ako ne ispane, uzimaš auto i pičiš dalje za Bled autom. Eto![]()
Koliko da ceka otprilike?
f6
Ne znam ni otprilike, niti bi to pokusala ali cisto mu dadoh ideju
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Dajte sugestije da asistiram prijatelju, treba mu povratna za dvoje na relaciji Podgorica - San Francisko - Podgorica, polazak 1.12., a povratak 10.01... Hvala...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mora li iz Pg ? Iz Bgd trazi . Iz prakticnih razloga . karta je od 550evra navise ali je problem zimi nase cesto otkativanje letova PG-BGD . nece ti propasti karta ali ces se zesce icimati . licno uvjek odemo dan ranije u Bgd i lagano -
Sent from my SM-T311 using Cafe Del Montenegro mobile app
Last edited by brodomaketar; 22-08-16 at 21:24.
Je li iko od vas išao do Praga i prošao nekako jeftino? Ja sve gledam i tražim, nit low cost letova, ni busevi nisu nešto jeftini.. a ne ide mi se s t. agencijama stvarno 2 noći u Prag 4 u bus.. A zadivljen sam gradomAko neko zna kako jeftino doći do tamo volio bih da mi kaže
Pa ima ona agencija sto.su vlasnici hotela Slavia u Pragu i rade 4 nocenja Prag a 2 u busu.
Mislim da je cijeli paket 110-120€ i do Beograda da se snadjes.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Last edited by kurogane; 24-08-16 at 17:02.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ada umijes li ukucat na google prag 4 nocenja autobus
Eo
http://www.calypsotours.rs/evropski-...prag-autobusom
Mislim da je ova agencija organizator putovanja a da ostale ponude za ovaj aranzman daju druge agencije kao subdileri.
A koliko vas ide-sto ne nadjete neka kola pa se krsteno provedete,sad je gorivo jeftino.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks