Page 485 of 776 FirstFirst ... 385435475481482483484485486487488489495535585 ... LastLast
Results 12,101 to 12,125 of 19396

Thread: stvari koje vas nerviraju

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Zaspao ja, kad bude pucnji "paf, paf, paf...".
    Meni onako bunovnom na prvih par sekundi pomisao da upuca neko nekog. Zato odmah skocio na noge kad ono vec mozak se probudio - aha, bice da je Srbija osvojila zlato u vaterpolu.
    Nije mala stvar, jbt. Vaterpolu!
    Uzimam tel., krecem vani da vidim koji to komsija senluci...
    Srecom po njega prije nego sto izadjoh, stade.
    Htio sam ga pitati "da se nije pridodalo neko dijete, komso? A nije? E cek' samo da pozovem 122".

Primati. Zbog posranog vaterpola treba da bude ili da nekom padne zrno na glavu.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    742
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    16 Posts

@Mr

I odje se neki grbljanin usudio ispalit metak kao da nam nije (bilo) dosta pucnjava po Kotoru!

A nerviraju me drustveno-korisni clanci u Vijesti poput "elitne prostitucije" itd
    kakav trash od portala kao i CDM.

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    1,857
    Thanked in
    707 Posts

Da se 'oće batalit' ove Olimpijske igre, da počinem od prepucavanja i navijanja Milovih i Momirovih.
    Crnogoraca, ustaša i Srba.
    Partizana i Njemaca.
    Đuhićke i policajaca...

Ne preskačite terapiju, bolesnici!!!
    Sell the Vatican, Feed the World!

Thanks Thanks Given 
    3,664
    Thanks Thanks Received 
    4,789
    Thanked in
    2,143 Posts

Retardirana reklama za klikTV
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

nacionalizam....izludje me! Je li moguće da debili i idioti koriste nešto lijepo kao što je sport da svoje frustracije hrane i nameću narodu koji je normalan...kad bi znali kako su jadni poskakali bi glavačke u prazne bazene!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    6,285
    Thanks Thanks Received 
    6,814
    Thanked in
    3,262 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    nacionalizam....izludje me! Je li moguće da debili i idioti koriste nešto lijepo kao što je sport da svoje frustracije hrane i nameću narodu koji je normalan...kad bi znali kako su jadni poskakali bi glavačke u prazne bazene!
    Cisto da se zna okle te bode...jesi li crnogorska Srpkinja koja se identifikuje sa Srpskom reprezentacijom/nacijom ili crnogorska Crnogorka koja se identifikuje sa crnogorskom reprezentacijom/nacijom? Ima jos kombinacija vjerovatno...

Uh...ovdje bi mi valjalo kad mi moga ubacit jedan Poll.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    513
    Thanks Thanks Received 
    643
    Thanked in
    379 Posts

Gledam ono na pg vremeplov video sto slave iz centra i komentari aj da recem pro-srpski, jedan se izdvaja naravno - da je vjecna Srpska Crna Gora...
    Onda komentar - ne znaju djecina sto ce no da srbuju i tu naravno najvece napusavanje kao i na neke komentare sto ih je USA odvalila i tu naravno najvece napusavanje, dje je CG i blablaa.
    A najjaci (ili mozda bolje rec najdebilniji, pata pata sa ovim prvim) komentar - cekamo komentare milogoraca...

Samo jedno veliko kuku.

A jedan drug ponosan sto je Srbin, a Srbiju vidjeo jedino u atlas.

Eooooo ne znam.

Thanks Thanks Given 
    3,664
    Thanks Thanks Received 
    4,789
    Thanked in
    2,143 Posts

Quote Originally Posted by efamouspg View Post
    Gledam ono na pg vremeplov video sto slave iz centra i komentari aj da recem pro-srpski, jedan se izdvaja naravno - da je vjecna Srpska Crna Gora...
    Onda komentar - ne znaju djecina sto ce no da srbuju i tu naravno najvece napusavanje kao i na neke komentare sto ih je USA odvalila i tu naravno najvece napusavanje, dje je CG i blablaa.
    A najjaci (ili mozda bolje rec najdebilniji, pata pata sa ovim prvim) komentar - cekamo komentare milogoraca...

Samo jedno veliko kuku.

A jedan drug ponosan sto je Srbin, a Srbiju vidjeo jedino u atlas.

Eooooo ne znam.
    E ti su najgori. Ja znam jednoga sto pjeva iz svega glasa "Oj vojvoda Sindjelicu" I pitah ga sto zna da mi kaze o njemu osim da je srbin? njegovo odgovor je bio "Sto ima veze ko je to, to je nasa pjesma, svi pjevaju" A sto ces, greota je to njegov radius kretanje je max 30 km od rodnog mjesta. Ne zna ni sto znace ona tri prsta, ali vazno da ih ispurzi kad ga pjesma pogodi.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,792
    Thanked in
    1,599 Posts

a to vas milo pali da bi oni htjeli da crnu goru vrate u narucje srbije, drzi vas u strah od toga, to nije tacno, maze vam oci i na vlast je 25godina...
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Evo iz dvije tri noci mi prode pored zgrade kolone djecine sto vire iz kola sa zastavama i vicu srbija srbija, krenite u boj, ovo ono. Da sam zaduzio snajper bi i poskida ka visibabe.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by the_lady_marianna View Post
    Kakva kvocka od kondukterke, niti izvinite putnici mozda necemo do autobuske u Kotoru ici. Nego ljutito ne idemo u Kotor, momcima prije mene. Pa kaze i za tebe vazi isto. E bogami ne vazi.... Ja sam platila kartu nije to tada niko naglasio, ne zanima me. Samo nek me takne, kao da ja ne znam da se zatvara put tek od rive. Pih nas narod nevaspitani.
    Pa kako se završi to? Pjeske a?

Sent from my D5803 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,490
    Thanks Thanks Received 
    1,173
    Thanked in
    554 Posts

Posijat nacionalizam je onaj seljacki ali provjereni recept "zavadi pa vladaj", i sjeme nacionalizma je promisljeno posijano od nekih mozgova zarad licnih interesa.
    To zlo se nece ni za 300 godina iskorijenit, a ti mozgovi ce ga samo zalivat.

To su manipulatorski trikovi koji naivni ljudi ne shvataju, jednostavno nemaju domet da sami shvate da im je to s namjerom nametnuto, nego im je lakse popljuvat se s nekim s kime su do juce zivjeli u istoj drzavi, niceg nije falilo, radilo se, igralo, pjevalo, putovalo.

Sad od toga nema niceg, al se zato mrze sa svih strana za medalju. Sa time prazne svoje nezadovljstvo, jer nemaju nista i generalno zive lose.

A neka to nego imamo one primitivce koji npr ljubav prema crnoj gori pokazuju tako sto ce zapalit srpsku zastavu, ili obrnuto.
    A iz kola trese pepeljaru kroz prozor. Pa ne voli se crna gora tako, macko...

Nacionalizam je dusevni otrov.

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Evo iz dvije tri noci mi prode pored zgrade kolone djecine sto vire iz kola sa zastavama i vicu srbija srbija, krenite u boj, ovo ono. Da sam zaduzio snajper bi i poskida ka visibabe.
    Утрчаваш у већ попуњен простор.

Нема чиме српску ђечину нису таманили,од маља и каме до крстарећих ракета.Снајпер звучи добро али утисак квари сазнање да је већ више пута потврђен у пракси.Мало маште на задату тему не би било на одмет јер нико не жели да буде само лоша копија оригинала.

Можда да ти дадну какав портабл ласер?
    Last edited by Geralt of Rivia; 22-08-16 at 11:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Moze moze, nema problema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iznervira me onaj koledz tim amerikanaca ...kladio sam se na 40 razlike
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Cisto da se zna okle te bode...jesi li crnogorska Srpkinja koja se identifikuje sa Srpskom reprezentacijom/nacijom ili crnogorska Crnogorka koja se identifikuje sa crnogorskom reprezentacijom/nacijom? Ima jos kombinacija vjerovatno...

Uh...ovdje bi mi valjalo kad mi moga ubacit jedan Poll.
    ne brate, no sam Crnogorka i od oca Crnogorca i majke Crnogorke, nijesu mi preci s Kosova utekli posle kosovskoga boja no su odje bili otkako se zna da je neko postojao na tim prostorima!
    Smeta mi nacionalizam velikocrnogorski koliko i velikosrpski! Zapalila bih crnogorce koji mrze srbe samo zato što su srbi (i što precrkoše što su srpski vaterpolisti zlato osvojili?! ) kao što bih zapalila onoga lika i njemu slične koji je juče na fb izbalio poruku, nakon pobjede srbije nad hrvatskom, nešto kao "ajmo sad braćo na hrvatske portale, pišajmo po njima"...ovima prvima nije bitno što je crna gora ispala samo ako je bolja od srbije, čak bi u startu potpisali da crna gora dobije srbiju i odma u sledeću utakmicu ispadne, prije nego da osvoji zlato a da se ne sretne sa srbijom "i pokaže joj ko je bolji, srbi ili crnogorci jer samo je bitno biti bolji od srbije, božemeoprosti, a ovi drugi, koji nikad srbiju vidjeli nijesu a vole je više od srbijanaca zasluzuju isto sve najgore! Ista ****a kao ovi prvi...oni navijaju za srbiju samo da bi na fb objavili statuse da su preponosni, živjela srbija i sl i time provocirali sve crnogorce, jer im može bit iako su "ugroženi"...da ukineš fb srbi bi bili desetkovani, drastično bi im se broj smanjio jer čemu sve kad ne bi imali dje da pokažu da se u cg ne smije bit srbin da su ponosni na pobjedu svoje repke, da su veći katolici od pape...mogu li ja navijat za Crnu Goru tako što me samo zanima njen uspjeh?
    Sto se mene tiče, navijam samo i jedino za cg, a kad su oni ispali, milo mi je, baš mi je milo što je Srbija osvojila zlato, iako nijesam gledala ni polufinalnu ni finalnu utakmicu....Ne bi mi bilo mrzno ni da su Hrvati pobijedili, mada moram priznati da sam zeru više navijala za Srbiju (zato što nas Hrvati dobiše, valjda)...a svi srpski i hrvatski sportisti u atletici su bili moji favoriti i navijala sam za njih...i sto je problem? Nema ga brate! Mrzim nacionalizam! Najviše volim svoje....jedino volim svoje...obožavam svoje Crnu Goru i Crnogorce ali ne nrzim zbog toga nikoga drugoga!

P.S. i ne mislim da sad svi u CG MORAJU navijat za Srbiju ako ne igra sa Crnom Gorom...to je moj osjećaj i moj rezon, ne namećem nikome...Neko drugi navija za Amere, neko treći za Hrvate, Špance, ok....ali mrzjeti iz niskih nacionalističkih pobuda je jako opasno za duševno zdravlje onoga ko mrzi...u oba smjera, naravno!
    Last edited by zvoncica; 22-08-16 at 13:07.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    68
    Thanks Thanks Received 
    151
    Thanked in
    66 Posts

Velikocrnogorski nacionalizam ti je isto što i drveni šporet... Ne postoji.
    Bolje imat no' nemat....

Thanks Thanks Given 
    458
    Thanks Thanks Received 
    379
    Thanked in
    232 Posts

Quote Originally Posted by stinger View Post
    Pa kako se završi to? Pjeske a?

Sent from my D5803 using Tapatalk
    Htjela je da nas ostavi kod kruznog koji vodi za Kotor i Tivat. Sto bi i uradili, jer momci ispred mene nisu pruzali preveliki otpor, pogotovo kad im je povisila ton, kao to je tako. Pa meni vidje kartu i kao vazi isto. Ja poceh da negodujem, pa ona poce da mi se breca, vjerovatno misleci da cu se povuci, ali mi je jos vise stala na zivac. Tako da rekoh joj ja dvije, da mora preci tunel, da ne mislim zvati taksi itd. Dovezli su nas do stanice kao sto je trebalo. Ne volim bahato ponasanje, pogotovo jer to je neka njihova uvrnuta ideja i neodgovornost, jos pritom drska. I ajde ja koja znam kako sto, ali znam za slucaj ( ne znam je li taj prevoznik) da su stranca ostavili tako na kruzni, pa snadji se. On mislio da moze pjeske, da ali imas tunel.
    Mrzno im da upadaju u guzvu, ali im nije mrzno da uzmu pare za to. I moras da udaris kontru da bi odradili ono sto im je duznost.
    I vecini radnika u javnom sektoru te gleda kao da si im sve pobio, puni safre.
    Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
    Okreni na igru!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Evo svratismo u pekaru-kafe u Ulcinj, malo prije skretanja za plažu Kopakabana, dva su konobara trenutno i ni jedan ne razumije naš, ne zna čovjek šta je sladoled i ne umije da mi kaže koliko je račun dok nije napisao na papir... ne mogu da vjerujem. Moj otac (stari čoek) je za godinu dana naučio engleskoga da se snađe u New york ali ovo je ono izgleda kad nekoga nešto ne interesuje.
    Neka ga ne mari....

Thanks Thanks Given 
    4,437
    Thanks Thanks Received 
    8,564
    Thanked in
    3,295 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ne brate, no sam Crnogorka i od oca Crnogorca i majke Crnogorke, nijesu mi preci s Kosova utekli posle kosovskoga boja no su odje bili otkako se zna da je neko postojao na tim prostorima!
    Smeta mi nacionalizam velikocrnogorski koliko i velikosrpski! Zapalila bih crnogorce koji mrze srbe samo zato što su srbi (i što precrkoše što su srpski vaterpolisti zlato osvojili?! ) kao što bih zapalila onoga lika i njemu slične koji je juče na fb izbalio poruku, nakon pobjede srbije nad hrvatskom, nešto kao "ajmo sad braćo na hrvatske portale, pišajmo po njima"...ovima prvima nije bitno što je crna gora ispala samo ako je bolja od srbije, čak bi u startu potpisali da crna gora dobije srbiju i odma u sledeću utakmicu ispadne, prije nego da osvoji zlato a da se ne sretne sa srbijom "i pokaže joj ko je bolji, srbi ili crnogorci jer samo je bitno biti bolji od srbije, božemeoprosti, a ovi drugi, koji nikad srbiju vidjeli nijesu a vole je više od srbijanaca zasluzuju isto sve najgore! Ista ****a kao ovi prvi...oni navijaju za srbiju samo da bi na fb objavili statuse da su preponosni, živjela srbija i sl i time provocirali sve crnogorce, jer im može bit iako su "ugroženi"...da ukineš fb srbi bi bili desetkovani, drastično bi im se broj smanjio jer čemu sve kad ne bi imali dje da pokažu da se u cg ne smije bit srbin da su ponosni na pobjedu svoje repke, da su veći katolici od pape...mogu li ja navijat za Crnu Goru tako što me samo zanima njen uspjeh?
    Sto se mene tiče, navijam samo i jedino za cg, a kad su oni ispali, milo mi je, baš mi je milo što je Srbija osvojila zlato, iako nijesam gledala ni polufinalnu ni finalnu utakmicu....Ne bi mi bilo mrzno ni da su Hrvati pobijedili, mada moram priznati da sam zeru više navijala za Srbiju (zato što nas Hrvati dobiše, valjda)...a svi srpski i hrvatski sportisti u atletici su bili moji favoriti i navijala sam za njih...i sto je problem? Nema ga brate! Mrzim nacionalizam! Najviše volim svoje....jedino volim svoje...obožavam svoje Crnu Goru i Crnogorce ali ne nrzim zbog toga nikoga drugoga!

P.S. i ne mislim da sad svi u CG MORAJU navijat za Srbiju ako ne igra sa Crnom Gorom...to je moj osjećaj i moj rezon, ne namećem nikome...Neko drugi navija za Amere, neko treći za Hrvate, Špance, ok....ali mrzjeti iz niskih nacionalističkih pobuda je jako opasno za duševno zdravlje onoga ko mrzi...u oba smjera, naravno!
    Opusteno samo
    Kako rece Rambo, nacionalizam je tema za one sa platom do 300e. Takav kvalitet zivota i misli su najgora kazna tima sto srbuju i crnogorce, jer nemaju kapaciteta za nesto bolje.

Kome je zivot kvalitetan taj se zanima familijom&drustvom, poslom, putovanjima, i sl.

Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,448
    Thanked in
    4,583 Posts

Quote Originally Posted by the_lady_marianna View Post
    Htjela je da nas ostavi kod kruznog koji vodi za Kotor i Tivat. Sto bi i uradili, jer momci ispred mene nisu pruzali preveliki otpor, pogotovo kad im je povisila ton, kao to je tako. Pa meni vidje kartu i kao vazi isto. Ja poceh da negodujem, pa ona poce da mi se breca, vjerovatno misleci da cu se povuci, ali mi je jos vise stala na zivac. Tako da rekoh joj ja dvije, da mora preci tunel, da ne mislim zvati taksi itd. Dovezli su nas do stanice kao sto je trebalo. Ne volim bahato ponasanje, pogotovo jer to je neka njihova uvrnuta ideja i neodgovornost, jos pritom drska. I ajde ja koja znam kako sto, ali znam za slucaj ( ne znam je li taj prevoznik) da su stranca ostavili tako na kruzni, pa snadji se. On mislio da moze pjeske, da ali imas tunel.
    Mrzno im da upadaju u guzvu, ali im nije mrzno da uzmu pare za to. I moras da udaris kontru da bi odradili ono sto im je duznost.
    I vecini radnika u javnom sektoru te gleda kao da si im sve pobio, puni safre.
    moja drugarica u bd pitala ženu na trafici koliko je lopta (koja visi ispred), a ova mrtva ladna veli: imate cenu.

božemioprosti.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zato sto je Srbijanka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Ovi komarci. Nekakvi mali i necujni, j*ebase me u zdrav mozak, jedino me u lice nisu ujeli, svudj ostalo masakar. Vratite ove normalne sto zuje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Један од већих бламова у животу кад покушаш да омогућиш озбиљну донацију у струци.

Запалила бих се сад на сред Теразија.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Dobrima se smiješ, na lošima radiš da budu bolji... i blamovi su dio života, pa nek bar valjaju čemu - da se čovjek ima čemu smijat sutra.
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Page 485 of 776 FirstFirst ... 385435475481482483484485486487488489495535585 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)