Bizbi, u zivotu ovoliko detonacija nisam imao. Sramota kako mi radi motor, na 95 sa Petrola. Ni Octane booster nije pomagao.
Jedva cekam da potrosim i da sipam 100.
Odgovorno tvrdim da ovo sto imam sad u rezervar nema preko 90 oktana.
TAKUMI
Ja se spasih od kad sipam dizel na jugopetrol. Bonus neka je zdravo.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Par god sam sipao na eko taman u rastoke, onda sam na gitanes bivsi, pa na petrol i probah zadnje 3 mjeseca na ovu novu pumpu kod ognjista... Sve isto, mozda je i do auta da mu je svako smece isto, ali nikad ne osjetih razliku nikakvu.
Sent from my E2303 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Pretpostavljam da znate da svaka Eko pumpa nije ista, tj ne mora da znaci da imaju isti kvalitet goriva. Dobijaju isto gorivo od Jugopetrola ali sta dalje rade same pumpe to vec Jugopeteol ne znam kako kontrolise. Sama cinjenjica je samo stanje pumpi, izgled, rezervoari (cisenje istih), filteri (neke pumpe nemaju one "avio" filtere, da li neko dodaje nesto sem goriva, itd, itd...
Svaka Eko pumpa je izdata nekom drugom vlasniku (mozda i neki od njih ima vise pumpi ali nije jedan covjek uzeo u zakup sve pumpe), pretpostavljam da i to znate.
Tako da mislim da se ne moze generalizovati prica da je gorivo na sve Eko pumpe dobro ili lose. Treba mozda naglasiti (kao ljuti biznismen tacnu lokaciju).
Ja u 95% slucajeva sipam na Zabjelo (kod Lakovica) do sada na troje dizel kola u zadnjih (10 god) nikada nisam imao problema za pumom, diznama ili nekim kvarovima koji bi bili vezani sa losim gorivom.
P.s.
Npr. sestra iz Slo je dolazi svake godine po mjesec u CG (znaci sipa gorivo kod nas), jedne godine se desilo na Eko pumpu (prije 5-6 god, Baru, ne sjecam se koja je od one dvije) sipa gorivo (pun),krene i stane joj auto na izlaz i pumpe. Vodili auto (Citroen) kod majstora, covjek izvadio rezervoar,ocistio,zamijenio filter goriva i posle toga sve bilo ok. Kao bilo vode u gorivu. Zalili se, zvali inspekciju ali ne moze da se dokaze da je to do ove pumpe. (Ipak nine doslo do analize goriva sa pumpe, znate kako to vec ide kod nas)
Mivis pumpa u Tv ima najkvalitetnije gorivo. Oni snadbijevaju pumpu u Porto Montenegro. A vlasnici jahti jaaako obracaju paznju na kvalitet i uvijek salju uzorak na analizu. Standard kvaliteta je jaci nego u EU.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja stvarno ne gledam kolko mi trosi auto, sa vremena na vrijeme pogledam prosjecnu potrosnju (na bord-u) i to je to. Ne gledam svako spianje je li potrosilo 100 ml vise ili manje, to moze da bude do milion stvari.
Ja imam naviku da kad ga naspem(vecinom naspem do vrha) resetujem bord tako da mi je vidljivo kad mi skoro litar vise trosi nego inace. Mislim zapadne za oko pogotovo na 1.5dci koji inace ne trosi puno.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ja ne shvatam kako vi na pun rezervoar sa kojim ajde predjete 1000km i sad bude 40-50km manje vise odma znate da tu razliku pripisete gorivu? Znaci vama ne pada na pamet da ste taj put bili vise kroz grad, ili da ste bili do mora 3 puta, je li zima ili ljeto kad radi klima itd itd...
f6
Kad tu kalkulaciju oduzmem imam skoro litar vecu potrosnju. Inace sa njom i preko litar :-)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
19h Tv Prva (vijesti) bice price kakvo je gorivo kod nas ^ koliko čuh 170 uzetih uzoraka.
E to me zanima. Aj vidi to pa javi.
TAKUMI
Jmb ga bas prva na ovaj webtv ne radi a nemam odje kablovsku
rm -rf /
Gorivo se provjerava kad udje u zemlju i kad ga stave u promet.
Svo gorivo ima sertifikat o kvalitetu.
Od 177 uzoraka 4 su bila neispravna.
Gorivo koje mislite da je lose prijavite trzisnoj inspekciji.
Jer vi tih problema imate.
Sve u svemu (izio vuk magarca)![]()
Tv prva sve laze![]()
Bas su nas prosvjetlili o kvalitetu goriva. Dok su monopolisti tu nema nama boljitka...
Mrznici
Majka im na mrtvu ruku sat navijala!!
Ovo me bas afektuje. Poyyyyy
TAKUMI
Ako vam se ne svidja.
Idite u drugu drzavu.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks