View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 820 of 942 FirstFirst ... 320720770810816817818819820821822823824830870920 ... LastLast
Results 20,476 to 20,500 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    nego kad pocinje ovo juniorsko, ocemo li jedno popodne da odemo. iduce sedmice sam prva.
    Hocu, uzecu charter iz Singapura...
    I to ce proc' bez mene.
    Za nekoliko dana pocinje i nadam se da ce biti dobro...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Hocu, uzecu charter iz Singapura...
    I to ce proc' bez mene.
    Za nekoliko dana pocinje i nadam se da ce biti dobro...

sto sam j a mislio da si dosao, pojma nemam.
    ali evo i ovo kad si me nacerao
    1. Slobodan Soro
    2. Aleksa Saponjic
    3. Zivko Gocic
    4. Vanja Udovicic
    5. Dusan Mandic
    6. Dusko Pijetlovic
    7. Slobodan Nikic
    8. Milan Aleksic
    9. Nikola Radjen
    10. Filip Filipovic
    11. Andrija Prlainovic
    12. Stefan Mitrovic
    13. Gojko Pijetlovic

Gojko Pijetlović
    Dušan Mandić
    Živko Gocić
    Sava Ranđelović
    Miloš Ćuk
    Duško Pijetlović
    Slobodan Nikić
    Milan Aleksić
    Nikola Jakšić
    Filip Filipović
    Andrija Prlainović
    Stefan Mitrovi
    ć
    Branislav Mitrović(
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pa? Srbi sa Sorom, Udovicicem i Radjenom se ne mogu uporedit' sa ovim. Vanja je tada bio najbolji igrac svijeta.

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    495
    Thanked in
    313 Posts

Juniori se spremaju u Nk?

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Taman došao da napišem ponešto, ali vidim da je tema već obrađena.

Uglavnom, gledajući Srbe, Hrvate i sl, shvatim da smo mi ipak ispod. A pogotovo svi mi ispod Srba. Ogromna je razlika u svemu.

Nemamo dobrog golmana, ljevaka, dobrog centra, a na kraju ni nekog šutera osim Leke. Draško Brguljan postaje strašan igrač, ali na kraju je to to. Ovo je naša realnost i gledajući ovaj vrhunski vaterpolo shvatim da malo tražimo previše od naših.

Mi samo ako imamo vrhunski dan, da nam baš sve ide možemo da igramo dobar meč, sve ostalo je mučenje. Igra nam je loša, protok lopte očajan. Kod igrača više nam treba po 3-4 sekunde da se oslobađamo lopte, pa kakvo je to razvlačenje druge ekipe? Ovo ide na obraz Gojkoviću, iako mi je strašno mio. Italija danas kad ima igrača više odmah nas razvuče i imaju otvoren šut, mi nijednom to nijesmo umjeli da uradimo.

Na kraju, uzimaju nam igrače, Prlainovića i Mandića, koji su vrhunski igrači. I to što imamo se rasipa. Neki svojevoljno, a neki zbog ukupnog stanja u našem vaterpolu, koje će biti još gore. Da, i Vukčević nije nastupio, pa mora Klikovac da se snalazi kako zna i umije, a daleko je od dobrog centra, tek je solidan.

Pripremimo se na malo teža vremena, osim ako odjednom ne isplivaju neka 2-3 vrhunska talenta. Ali sve i da dobijemo vrhunska 2-3 igrača, mi ćemo da igramo ovaj spori vaterpolo. Nama treba i drugačiji sistem igre, totalno... Baš, baš teška situacija i ovo 4. mjesto je naša realnost. Ne kažem da nemamo ekipu za medalje, evo smo srebrni na EP bili, ovdje umalo bronza, ali mora previše tu detalja da se poklapa. A bojim se da će se sve manje poklapati.

Momci su izvukli maksimum iz sebe i to je to. Treba nam reset vaterpola.
    Last edited by Albatros; 20-08-16 at 23:03.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    495
    Thanked in
    313 Posts

Nema sirenja bez dobrog ljevaka?
    Mozda da se pravi guzva na golu sto veca e je ta strana i onako hendikepirana

copy/paste

Quote Originally Posted by St.Dzonny View Post
    Samo bih cestita nasim momcima, za mene su za ponos, pa ko god sto hoce da prica. Da se deseti dio ulaze koliko se obecava i toboze planira ne znam dje bi nam bio kraj.

Cuo sam da je u Niksicu ekstra sredjen bazen, svlacionice, tusevi, cisto sve ka suza.

Pa dobro, to ulazi u dimenzije vaterpola, koliko je dubok bazen?

Nista se ne moze napravit bez jasne i pametne strategije, i ulaganja u iste. Eto da se ako moze taj u Niksicu iskoristit, da se napravi jedan u Podgorici (opciono Bar, Bijelo Polje). I da se radi sa mladima, popularizacija, i da se uvode neki ugovori sa klauzulama da ukoliko pristajes da ti dijete trenira vaterpolo mora nastupa za Crnu Goru ukoliko zadovolji standarde. Isti ugovor da potpise cim napuni 18 godina ukoliko zeli da nastavi da trenira. Mora se zaustaviti osipanje talenata.
    Takodje strategija da se uradi, prioritetni sportovi i sl.

Znam da nijesam nista novo reka, i da je ovo dublji problem (politicki pod br. 1).

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

I da... Bem ti Crnu Goru i shvatanje sporta, u svakoj selekciji imamo problema sa ubacanjem mladih. Tek u muškom rukometu dadosmo šansu nekim mlađima jer nemamo koga više, ali stalno nam kasne smjene generacija. Nego smo svakako glup narod, pa me ništa tu ne čudi. Kad smo sve drugo uništili glupošću, zašto bismo u sportu bili pametniji.

Goveda.
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Da dodam, nama se čak na kapicama vidi bijedno stanje. Nijesmo u stanju bili da stavimo konture orla kao obično, nego samo napisali MNE i to je to. Hrvati svoju šahovnicu ne izostavljaju, Srbi pozadi grb sa 4s, Italijani zastavu stavili...
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo ne ubacivanje mladjih u vatru, zajedno sa ovom vrhunskom generacijom vaterpolista, osjeticemo kroz naredni ciklus..nama igrac od 26god skuplja kapice i nosi vodu

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by St.Dzonny View Post
    Nema sirenja bez dobrog ljevaka?
    Mozda da se pravi guzva na golu sto veca e je ta strana i onako hendikepirana

copy/paste
    Kako rece Nikola Janovic, svi igraju godinama istu odbrani protiv nas . Puste ove na nezgodnog a skupe na nasu lijevu stranu. Sve je ogroman uspjeh bez kvalitetnog lijevog

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Evo, nova tema, podmladjivanje.

Najmanje 3 igraca vise nece igrati u reprezentaciji - Jokic, Radic i Petrovic. Za Radicem necemo zaliti ni najmanje, a izgubiti 2 klasicna beka odjednom... Volio bih kad bi Toni bio u ekipi makar jos jedno takmicenje, jer mladog beka nema ni na vidiku! Ocekivao sam dosta od Konatara, a sad ne znam ni da li trenira vise?
    Imamo drugu grupu igraca, za koje ne znam da li je realno da igraju u reprezentaciji jos 4 godine (Scepo, Paskovic, Dr. Brguljan i Janovic). Neophodni su nam svi, sem mozda Paskovica, vjerujem da bi Vidovic mogao ubrzo da ga zamijeni. Djurdjic je jos daleko od Draskovog nivoa, po meni.
    Treca grupa igraca ce za 4 god. imati 32-34 godine (Draskovic, Radovic, Misic i Leka). Nadam se da i poslije ovog... imaju zelju da igraju.
    Cetvrta grupa - Klikovac, Darko i Cuckovic ostaju. Njima se pridodaju Vidovic i Djurdjic, a nadam se i neki od mladjih ljevaka. Imamo trojicu od 17-18 godina.
    Jasno je da sa vecom smjenom generacije (a to je po meni sve preko 3 igraca) znatno gubimo na kvalitetu i ispadamo iz grupe od 6 najboljih evropskih reprezentacija.

Eto prilika da se svi ukljucite.

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pjesivac i Murisic takodje su tu, to su 4 centra ukupno, a nijedan ni blizu vrhunskog. Mozda bi Pjesivac to mogao da bude.

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Komsija mi Vjeko vise nije na tom nivou, jos ima brzinu al nista vise sem to. Mislim da ce biti teska ova smjena generacija, posebno ako bude trzavica i klanova ko do sada. Narocito otkazivanja

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Nema sto, tu realno treba racunati na brguljane i nadam se da ostaju leka, radovic, misic, scepo i mladjan kad je vec pokazao da zeli jos nesto da ucini u klupskoj karijeri. Ako se njima svidi da vise nijesmo blizu medalje nego da smo tu da napredujemo, za tri godine mozemo stvoriti solidnu ekipu. Naravno u zemlji dje svi misle da vaterpolo igraju dvije reprezentacije i da je medalja srebrna neuspjeh, jer jelte srbi uzimaju zlata bez mora, onda je.tesko i tim momcima da se naviknu na sporednu ulogu. Kljuc je da iskusnih nekoliko ostane i da krenemo na.sve ili nista. Ne znaci nam mnogo cetvrtfinale prvenstva svijeta, bolje.gurnuti u vatru pet juniora i reci.im nema veze ako sve izgubimo i da vidimo sto.mozemo.
    Last edited by pumba; 21-08-16 at 11:24.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kojih klanova?
    Ljudi, Purko mladji preko cdm-a pominje klanove i kritikuje sto je Radic otisao, a ne Lazovic, a ovamo se Radic (nema klub) vec mjesec dana povezuje sa - Budvom!?
    Kojih trzavica?
    Svi su bili na raspolaganju koje je selektor zvao. Daj da ne pravimo problem dje ga nema. Gojkovic nije odusevio, nije napravio uspjeh, ali se ne trazi njegova smjena.
    Ali trazim da napusti klupu Jadrana! Objasnio sam, dvojica igraca Primorca su zeljela da predju u Jadran ovog ljeta, lzbog selektora i reprezentacije! Jedan je i trenirao tamo... Ako su to trzavice - toga ce vazda bit'!

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Nema sto, tu realno treba racunati na brguljane i nadam se da ostaju leka, radovic, misic, scepo i mladjan kad je vec pokazao da zeli jos nesto da ucini u klupskoj karijeri. Ako se njima svidi da vise nijesmo blizu medalje nego da smo tu da napredujemo, za tri godine mozemo stvoriti solidnu ekipu. Naravno u zemlji dje svi misle da vaterpolo igraju dvije reprezentacije i da je medalja srebrna neuspjeh, jer jelte srbi uzimaju zlata bez mora, onda je.tesko i tim momcima da se naviknu na sporednu ulogu. Kljuc je da iskusnih nekoliko ostane i da krenemo na.sve ili nista. Ne znaci nam mnogo cetvrtfinale prvenstva svijeta, bolje.gurnuti u vatru pet juniora i reci.im nema veze ako sve izgubimo i da vidimo sto.mozemo.
    Da ti u 13 bude 5 juniora... Neces ti gledat' veliko takmicenje, a ne cetvrtfinale.
    Nema problema, ako je to strategija da za 4 ili 8 godina napadamo medalju, ali ljudi toga moraju biti svjesni.
    Leka i Mladjan su mnogo bitni.

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Nijesi me ukapirao, sad da podjemo sa dva tri juniora opet ne bi mogli bolje od cetvrtfinala, a imao bi pritisak.ocekivanja javnosti. Ovako potpuno podmladis i nemas nikakvih ocekivanja, kazes pravimo ekipu za cetiri godine i zdravo.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nisu ovo fudbal, kosarka... Kako da ocekujemo nove bazene ako se u 4 godine nidje ne pojavljujemo?
    Kako mislis da ce Jadran i dalje da ima generalnog sponzora? Kako mislis da ce Primorac i dalje da bude ,,klub od posebnog znacaja" za grad Kotor, zbog cega godisnje od Opstine Kotor dobija 100k eura!?
    Znam ja da je sve ovo skromno, ali i dalje postoji. Bez rezultata ide gashenje. Dodushe i ovako smo blizu.
    A vjerujem da bi ona trecina stanovnistva koje vaterpolo nervira bila srecna da ga nema.
    Ko nam garantuje da cemo, kad podmladimo tim, za 4 ili 8 godina imat' rezultate!? Svi koji pratimo sport znamo sto znaci mladost u timu.
    Ovako smo makar imali jednu konstantu od 7 velikih takmicenja dje smo bili medju 4.
    Evo, imamo rukometnu reprezentaciju kao primjer. Dje smo?

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Ženski rukomet tj. Budućnost sa te strane nema problema kad su finansije u pitanju ali kako više vrijeme prolazi to sve više klub postaje legija stranaca ... greška je što su nam sve jake firme ( Telekom i EPCG ) koje treba da sponzorišu sport u stranom vlasništvu a njihov menadzment ako već ulaže želi da se reklamira na najvećoj pozornici a onda se opredeljuju za provjerene igračice iz čitavog svijeta ... greška je politici a ne u sportistima ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Nisu ovo fudbal, kosarka... Kako da ocekujemo nove bazene ako se u 4 godine nidje ne pojavljujemo?
    Kako mislis da ce Jadran i dalje da ima generalnog sponzora? Kako mislis da ce Primorac i dalje da bude ,,klub od posebnog znacaja" za grad Kotor, zbog cega godisnje od Opstine Kotor dobija 100k eura!?
    Znam ja da je sve ovo skromno, ali i dalje postoji. Bez rezultata ide gashenje. Dodushe i ovako smo blizu.
    A vjerujem da bi ona trecina stanovnistva koje vaterpolo nervira bila srecna da ga nema.
    Ko nam garantuje da cemo, kad podmladimo tim, za 4 ili 8 godina imat' rezultate!? Svi koji pratimo sport znamo sto znaci mladost u timu.
    Ovako smo makar imali jednu konstantu od 7 velikih takmicenja dje smo bili medju 4.
    Evo, imamo rukometnu reprezentaciju kao primjer. Dje smo?

E ja mislim da dobar plan sve rjesava。
    Last edited by pumba; 21-08-16 at 16:44.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Vidjecemo sto ce Savez. Propust sa Mandicem je za vaterpolo prilike istorijski, na njega sam ukazivao na vrijeme. Ako dozvolimo isto sa Ukropinom onda zbilja nemamo cemu da se nadamo. Iako, sad je vec jasno da se oni ne mogu poredit'.
    Apsolutno je bilo primarno da se sprijeci odlazak vaterpolista!
    Drugo je infrastruktura. Na Olimpijadi je bilo 10 igraca poniklih u Primorcu (CG 8, Srb 1, Fra 1) i ako se bazen u Ko najhitnoje ne rijesi ne znam o cemu dalje da pricamo, o kakvim planovima?
    Savez u Primorcu vidi opoziciju, iako Primorac nema nijednog clana UO u Savezu, gotovo nikakvog uticaja.
    Naravno, u CG za neke ima para, za neke ne. Ipak, bilo ih je dovoljno i u vaterpolu, ali se nije dobijalo po zasluzi i zato smo kivni na Savez. Ono placanje igraca Primorca parama Saveza da predju u Bd je vec kultna prica, kako to objasniti nekome!? Savez je taj koji stvara i podrzava klanove!

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

prvo se dogovori jel ima ili nema klanova
    prvo pises da nema kad sam rekao da ima a sada pises da ih savez stvara i podrzava.
    generalno vaterpolo je pred gasenjem na globalnom nivou ne samo kod nas, jedino se jos mi ( balkanci sa madjarima) nesto lozimo na to. meni je licno zao jer je to prelijep sport ali je problem sto je tesko razumljiv onima koji ga igrali ili nesto vise pratili.
    u vecini slucaja obican gledalac pojma nema zasto je sto svirano, dosta cesto se desava da ni igraci ne znaju to a ne gledaoci.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Lepi, ja sam bio jasan na odgovoru tebi da trenutno nema klanova! O kakvim klanovima pricas??? Zna se ko vodi savez i to je to.
    A kad nastanu, to je zato sto sto ih Savez stvori, jer stiti interese nekog od lobija.
    Mislim, budi odredjen kad nesto takvo napises, jer ce se promislit da je neko iznutra bushio reprezentaciju, a to nije tacno!

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ma salim se ja sa tobom malo, znam dje si osjetljiv

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nisam tu osjetljiv. Da postoji neki kotorski klan, neko ko je trenutno opozicija Savezu ili selektoru, ja bih to napisao. Naravno, nisu odusevljeni sa Savezom, ali mi u Primorcu imamo svojih problema.

P r i m o r a c

Page 820 of 942 FirstFirst ... 320720770810816817818819820821822823824830870920 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)