Ne razumijem se u kola samo u žene.
Filips duga 150e
kratka (zab. Koja je marka) 90€ 55w
Farovi angel eyes 150e
H1
Bolje te pare u zene da sam ulozio nego u golfa.![]()
qq... ja bih posle ovoga ugasio profil na forumu.
Ne razumijem se u kola samo u žene.
Filips duga 150e
kratka (zab. Koja je marka) 90€ 55w
Farovi angel eyes 150e
H1
Bolje te pare u zene da sam ulozio nego u golfa.![]()
Jbt, pa tebi sijalice vrijede više no auto. lol
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Sve djabe.....
Nije vezano za Crnu Goru ali da podijelim prizor ispred zgrade u kojoj živim.
"Ljudi" komotno izvalili stubiće da bi parkirali auto
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
To je u Podgorici postalo normalno. U Dalmatinskoj je bio da li prošle ili pretprošle godine, pokušaj da se postave stubići jer svi parkiraju na trotoar(iako imaju obilježena parking mjesta na asfaltu). Uglavnom jedan dan su ih postavili, vjerovatno stotinjak, drugi dan je svaki bio povađen ili polomljen, gerila akcija cijelog komšiluka haha
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
neka im prodje jedan dan komunalna, neka zakaci kazne i nece se vise parkirat...svi imaju dvorista ali je lakse na trotoar...sto njih briga sto ja nemam kuda sa djetetom u kolica proci...
a onda bih onoga sto je dozvolio da se zgrade u dalmatinsku prave na 2m od ulice javno osudio na neku zatvorsku kaznu...
Sto je ovo nocas / oprah golfa stajem kod trafika da dop. racun neki iz zete sa nekom kantom turira auto ispred golfa narod gleda okrece se pa puni gas daje narod se krsti.
idem kod trgovinske dajem gas da me ne ufati crveno i skrecem za gintas i idem onda 30km iz pravca ljubovica krece golfa 3 puni i staje pored mene 2sekunde i daje gas.
onda kog gintasa momak upada ispred mene naglo koci i skrece lijevo za 3 solitera nzm kako me nije udario..
previse divljaka tačno..al kako iznabija frajer dvojica klipana na taj fazon, nesto koče, gasuju, trube i tako to..kad ih zaustavi lik i išamara pošteno hahah
i svijetu smiješno bilo ko i meni![]()
Poseban krug pakla za ovu degenku. Sredinom trake bez osvjetljenja.
Fotkano peglom na paru.
No comment.
![]()
Pere Tacomu.
TAKUMI
Neki Nišlija udario presretača, onu Toyotu karavan crnu...
Neka ga ne mari....
Ne vrijedi ako nije totalka.
TAKUMI
mora da je ovaj sa presretacem vozio lagano, pazljivo...a nislija letio sa sve porodicom![]()
Crni VW Polo TV AN125, covjek ide 20 km/h jer prica na telefon pa se ne moze koncetrisati na voznju. Degenerik, ne umije se parkirat pored puta (a prosorenja je bilo).
Sent from my Motorola 8400
Auuuuuuuuuu. Sinoc, sto se ono veli 'smrti u oci' ali bukvalno
Idem od Venoma prema milenijumu i u lijevoj sam traci jer na semaforima skrecem lijevo prema paladi i 5 udovica.
Megan 3 bijeli PG table (dalje nisam snimio/zapamtio) ide od milenijuma i nailazi na lezeci ispred pravnog i prelazi u moju traku da ga zaobidje i vidi da sam na motoru i da je veci i da cu ja da pobjegnem sem ako nisam lud i nastavlja mojom trakom jos 20metara.
Imao sam mjesta desno pa sam bjezao koliko sam mogao, mimoisli smo se u 2 metra.
Super neki momak. Vjerovatno mu je i smijesno bilo.
Nije svjestan da cu da ga rastavim od zivota nedje.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
A sto ne ojde za *****m, da mu otpjevas ''Štanglu u noći''
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Isplatilo se, dobili su dizalicu i 300000€![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks