To sto mi backspace ne radi vise kao back u browseru, nakon zadnjeg update posr*nog, nego moram sa misem da se vucem do back-a gore da bih se vratio stranicu unazad... Pu!
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
To je to!
Pozdrav za sivonju u dvici koji izbaca kesu punu smeca kroz prozor pred Sozinu...
DG*AH15(ili 6)7
Ovakvima zabranit' da napustaju selo ili eventualno svoje dvoriste.
Poslato preko Goluba Pismonose
--------------------------
Do Not Disturb.
a nemoj mi danilovgrađane...
nothing comes from violence and nothing ever could
Dobro, mozda je bio rent-a-car
Poslato preko Goluba Pismonose
Do Not Disturb.
100%! :d
Emina Jahović i pjesma LOLO, pocijepaše glavu sa ovom pjesmom više.
This time next year we'll be millionaires
Je li Audi 80 toliko jebozovan da mu se svaki u branik nabije i pali duga svijetla da bolje vidi?
Svaku noc trke kola kroz blok 6 i 9.
Od turiranja njihovih budzing kanti i skripe guma cojek stresove dobija.
Nije mi jasno kako niko ne reaguje, jer njihova neizivljenost djeluje svaku noc poslije ponoci...
Ajde vise smo navikli na ovaj goblen od slike na rtcg, al da nemaju para za krsteni mic i poper, ako ga imaju uopste. pakao.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Spori net na t-com- znaci toliko smanje brzinu da viber ne radi a ne sto drugo
f6
Ovaj divni 'tech support' u danasnja vremena...
Ne mogu da se logujem. Ok. Moram da ih kontaktiram. Ok. Da bi ih kontaktirao, moram da se logujem. Pa ko vam smisli ovaj 'loop' ebem ga uusta, da ga ebem.
A da, ima i da zovnu na telefon. Ali ne zvoni. Bice stede pare. Pa ja njih moram da zovem u PM a btw. zavrsili sa radnim vremenom.
Pih. Bljuc.
Do Not Disturb.
Velika mrža po svim portalima, komentari koji su za ispitivanje, čudo jedno da ljudi neće i ne žele da se opamete, da jedna utakmica ovoliko mržnje izazove.
Sramna je ova država i ljudi u njoj.
Žao mi je sve ove ljude, kuku nama!
Mislim na vaterpolo CG-HR....
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Bas je opustena i prelagana, prelijepo se nosi i vole da putuju- prepeglalo crnu kukavicu pola bg, nasla milioner celavog od 50godina, jedina preokupacija u zivotu sto ce obuc ujutro i naravno obezbijedila brak sa djetetom... Voli da putuje hahaha o majko mila
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Amin!
Sent from my SM-G935F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Trile, uozbilji se.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Nedostajao si nekoliko dana da das svoje strucno misljenje.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Idi trile opleti nesto. Mozda ti se javi neka iz vrtica sto ima troje djece
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Mrzim rođendane, izdušenu gumu a krenuo sam neđe, kad ostanem bez cigara, kad me ptica pos*re a još više onoga što mi kaže: to ti je sreće...
neka sam izdušio.
E, i mrzim Gargamela i Azrela.
Neka ga ne mari....
Kakva kvocka od kondukterke, niti izvinite putnici mozda necemo do autobuske u Kotoru ici. Nego ljutito ne idemo u Kotor, momcima prije mene. Pa kaze i za tebe vazi isto. E bogami ne vazi.... Ja sam platila kartu nije to tada niko naglasio, ne zanima me. Samo nek me takne, kao da ja ne znam da se zatvara put tek od rive. Pih nas narod nevaspitani.
poneki ljudi i misljenje. Jedu pse u Kinu, svi i kinezi su go*na, asilant napravi neki problem, svi su gov*a. Ta "sposobnost" da svrstis citavu neku naciju u go*na zbog nekoliko pacijenta. Nikad to necu razumijeti.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
To se zove generalizovanje
U principu ti koji generalizuju su isfrustrirani necim, i samo cekaju neki "okidac" tj neko da kiksa s necim da bi "opravdano" cijelu grupu ljudi/ naciju poslali u tri lijepe.
Obicno do podna mrze sebe, a poslije podna cijeli svijet, i ne treba ih shvatat ozbiljno...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks