Zamalo danas koštah života sebe i još jednog, ili više njih, u autu iz druge trake... Samo da mu zahvalim na reakciji i da mu kažem da znam da sam govedo... Ne stigoh na vrijeme završit preticanje, a od žbunja ga ne primjetih iz krivine, u 5cm se mimoiđosmo...
#fakenews
E pošteno da si priznao da si pogriješio, jer ođe na forum svi voze bez najmanje greškice.
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ko bez ovoga vozi biciklo treba da dobije kaznu bez razmišljanja, a ima ih takvih poprilično
![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Kad se vec ispovijedamo, zaspah juce na sekund dok sam se spustao sa jaza u budvu i predjoh covjeku u traku.
Minimalno al...ne znam sto mi bio, smorio sam se poprilicno i sekund trepnuh i ne daj boze da je jos sekund potrajalo.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
ja sam par puta pokazivao skilz napćenim turistima šavničkim krivinama, *****imater 50km bi vozili iza dajca sa kojeg kipi bukovina i kulja sulundar, mrs
Ako cemo tako, onda ja, prije neki dan, BR UL, pretekao 30-40 auta, vise preko pune nego ovako.
TAKUMI
dži nam čupri ka huligani iz gimnazije...lola
Ja danas skrenuh, ne dadoh zmigavac.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ako su ravnopravni ucesnici u saobracaju, ne treba da su povlasteni. Svaki dan mi po 2-3 biciklista uleti sa desne na lijevu stranu da skrene bez ikakve naznake da ce to da uradi, onda se istripuju da su pjesacki prelazi za njih pa mi i tu ukrstaju, a koliko ih vidim da prodju kroz crveno, jel mozda crveno za njh ne vazi? A jos 90 posto ovih mladjih nabiju slusalice.
Forever young, i want to be forever young
Bicikliste bih cuka ka kegle. Toliko o tome.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ja ove sa vespama sto se uvoace medju auta i ove sto voze motore u sorc i kacigu oko lakta.
TAKUMI
Fabia, juche na Kapino polje -1, zatamnjen... Nadam se da vozachu nije nishta... Pola haube spakovano...
sent using tapatalk
#fakenews
Na račun one price o Albanskim velemajsorima saobracaja u toku sezone: kreten je prosao kroz crveno da ne bi "izgubio" konvoj svojih indijanaca, prestojio se u traku za lijevo, zaobišao dva auta koja su se zaustavila na semafor i spakovao se u momka sa Oktaviom koji je uredno prolazio kroz raskrsnicu.
Momka iz Oktavije su našli na zadnji sic.
Totalka.
poslato s Jadrana
Ostavit mu mogucnost da bira: Sjekiru, macetu ili sataricu.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Mislim da gorih vozaca od Albanaca nema, mada i ovi iz Ulcinja nisu nista bolji (nije ni cudo jer ih je vecina Albanci), cast izuzecima kojih je malo...
Posle bara posle kruznog kao a ulazis skroz u drugu drazvu
f6
Preko puta Lakovica u Radanovice.Udes megan patka PG i Ml novi BDMegana nema pola naprijed dok je Ml iza potrebno malo branik da se ispolira.
2+
![]()
Evo neki udes dobar kod mileniuma na raskrsnicu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks