Tako je.
Tako je.
TAKUMI
Naprijed nidje bez debele veze
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Naprijed da ja znam nidje. Drug radi na tehnicki u NK i makao je sa svog auta prije registracije
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Da mu završim to?![]()
![]()
Ne u PG niđe. Prijatelj što drži tehnički bratu rođenom nije htio završit no je skidao folije sa prednjih i posle tehničkog opet zatamnio.
Dje u PG da ponesem kljuc da mi naprave. Kljuc je najobicniji samo da mogu vrata od auta otkljucat i zakljucat.
Ko to radi najpovoljnije? Bio kod onoga na kamionsku pijacu sto je nekad u peglicu radio prvo veli 1,5€ pa kad vidje kljuc veli 10€ da mi napravi kopiju.
Kljuc nije kodiran niti je urezan no najobičniji kljuc:
![]()
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
Niko ti to neće uraditi ispod 10€. Bio sam u istoj situaciji prije godinu dana, svi su tražili "jednu črvenu".
Lijevo stop (na vozacevoj strani) svijetlo mi je malo udareno na Golfa 3, i vratise me sa tehnickog zbog toga. Dje bih to mogao uzeti i zamijeniti, ili eventualno pozajmiti za 24h? Rekose mi da je u Auto Zeta 37 eura, a to mi je prekticno 1/5 registracije.![]()
Kod Ivanovića u Masline ne vjerujem da može bit preko 10€
Zvao sam, nemaju.
Na Stari A kod škole Pavle Rovinski ima jedan što drži VW golf 2/3 ako on nema onda Darko Lukačević u Tološe (ako ni kod njega ne nađeš nećeš niđe nać)
Da nemas mozda brojeve telefona nekog od njih?
Nemam brojeve al ako ti nije muka javi mi se u inbox (ako imaš viber mogu ti lokacije poslat).
Koliko moze da kosta Golf5 2.0 tdi 2009god dsg full oprema presao 155hiljada.
-Uvezena iz Njemacke i ocarinjen - od ulaganja nema nista. (Prenosim sto mi je majka preko tel rekla) jer sam ja na primorje pa da je pogledam.
6000+
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Moja greska za godiste sad mi je stigla poruka. Zadnji mjesec 2008.
Koliko je to 6000+ moze i 7000e?
Jer je ovo neki prijatelj pa je rekao da ce je dati po nabavnoj nase je samo da je registujemo..
Ima na diler par kanti po 7k tako da..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo na diler nekih Mk5 po 8hiljada ni da su od zlata a nista specijalno nisu.
Za Megane II, treba mi desna blatarica.
TAKUMI
Ima megana na autodiler u odsjek djelovi par komada, vec 2 na pocetnoj strani...
Ja nisam ni na slici vidio sa blataricama
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks