Ne moze link
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Ne moze link
One Ring to Rule them all...
Meni je otvorio, za septembar karte BG -NY 114 funti
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
I onda kad te prebaci na stranicu cijena je 500$ jer je cijena 114 funti bez taksi.
Pricing and Payments
Total base fare (breakup)
USD62.00Total taxes & fees (breakup)
USD435.84Grand total
USD497.84
Note : Flight itinerary pricing does not include baggage and other fees charged by the airlines.
Total Trip Price :USD497.84
https://www.facebook.com/fly4free.ch...40081236003223
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
onda je prosla...to je Error fare...obicno traju vrlo kratko. ovo treba kupiti odma cim izadje. Prije dva mjeseca je bila iz Brisela za Sangaj 111e
e place mi se kad vidim da za let tirana-madrid ( presijedanje) moram da platim 60e 2mjesta da bi bili zajedno u avion. pa ovo je pakao
f6
a koja je muka ako ne sjedite zajedno![]()
Mozda su svjez par))
Uskoro ce placati 60e da ih odvoje bar tokom leta))
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
A stvarno ne mogu je pustit samu da gusla od ist do madrida ahahah.
E bez majke komb ne kombinu ispade 400-450e do tamo i nazad. A na proljece je bilo iz dubrovnika 200e za dvoje a guzio sam se.
f6
Da li je neko bio u Izmiru? Sredinom septembra sam poslovno 3 dana tamo, pa bih da cujem sta konkretno vidjeti a da se isplati.
U nedjelju sam se vracao iz IST, THY, i na ulazu u avion bila je guzva. Razlog, 5,6 porodica sa Bliskog Istoka (neka arapska drzava) su sjeli svi zajedno na mjestima koja su njima odgovarala, a ne ona koja su dobili pri check in-u. Tu je bilo muskaraca, zena, djece, cca 40 njih. Osoblju THY svaka cast na zivcima i ljubaznosti, obzirom da su Arapi bili poprilicno drski. Na kraju su ih smjestili gdje su i morali da sjednu.
Direktni letovi iz Podgorice za Njujork i Abu Dabi
Današnjim potpisivanjem ugovora o saradnji (code share) Montenegro Airlinesa (MA) sa Air Serbia građanima Crne Gore biće dostupne još 32 nove destinacije u Sjevernoj Americi, Bliskom Istoku, sjevernoj, zapadnoj i srednjoj Evropi, Rusiji i Istočnom Mediteranu, saopšteno je iz MA.
Izvršni direktor MA Zoran Kostić saopštio je da će nacionalni avio-prevoznik imati letove iz i ka Abu Dabiju i Njujorku.
„Analize pokazuju da 20 odsto putnika Air Serbia iz Njujorka kao krajnju destinaciju imaju Podgoricu, tako da Montenegro erlajns ovom saradnjom uspijeva da osvoji i nama do sada nedostupna tržišta“, izjavio je Kostić Pobjedi.
On je najavio i otvaranje linija za Amsterdam, Atinu, Banja Luku, Bejrut, Berlin, Brisel, Bukurešt, Istanbul, Larnaku, Milano, Ohrid, Prag, Sarajevo, Skoplje, Sofiju, Sankt Peterburg, Stokholm, Štutgart, Tel Aviv, Solun, Zagreba....
http://www.cdm.me/ekonomija/direktni...ork-i-abu-dabi
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Glupavi senzacionalisticki naslov, drzavljani Crne Gore su sve to mogli i do sad.
Jedina razlika je ta sto sada imamo nevjerovatnu mogucnost da nas do BG preveze Embraer umjesto ATR-a. WOW!
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Interesuje me relacija Podgorica - Minhen,ako me ko moze savjetovati preko koga su najjeftinije karte..Vidjeh preko Wizza 40e,a u reklami pise 25e..kakvo je iskustvo?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Jeste preko Wizza, ali je bitan datum... Podji na SkyScanner pa provjeri period oko tog kada tebe zanima...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
One njihove dimenzije ti nisu klasicni rucni kofer nego manje- tipa ruksak. Tako da provjeri to..
Kakav je ovo prsli naslov??? Umjesto sto si bukirao preko airserbia pg-bg pa onda bg abu dabi sad ces to moci da odradis na sajtu mne??? Presmijesni su
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Sve zavisi od kabinskog osoblja, nekad prave problem nekad ne. Obzirom da su tek poceli da lete pretpostavljam da ce da zakeraju![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
HITNO, da ne otvaram novi thread.. Treba da idem na neko volontiranje u italiju, najblizi aerodrom dje bi me ti ljudi pokupili je u Pisi. Koji je najeftiniji nacin da podjem tamo i koliko bi me to kostalo.
We live in a beautiful old house in a tiny Tuscany village, in the north of Tuscany, between Lunigiana and Garfagnana valleys.
We are happy to give you a lift to the station, anyway and We can pick you up at Pisa airport (nearest)!
Tako vele
946.eq
Pa ti sleti bilo dje a onda uzmes bus/voz do pise...
koji datum polaska i dolaska?
Pokusaj preko Dubrovnika sa Voloteom...cak mozes i iz Splita probati znam da je daleko ali ako oces da ustedis (ako uopste i mozes ustedjeti) moras se malo pomuciti
imas sad iz Hr Flixbus prejeftin pa se cimni malo i oko toga al opet kad ne znamo datume tesko se moze pomoci
Probaj iz tirane preko blue expressa
f6
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks