Svojevremeno, meni su nedje poslije dva mjeseca rijesili predmet. Mada, sad su odmori tako da nije ni cudo sto cekas toliko,
mislim da su probili rok... koliko se ja sjećam, za isplatu 15 dana, al se ne sjećam koliko je trebalo za rešenje, meni je nešto brzo bilo.
nothing comes from violence and nothing ever could
Svojevremeno, meni su nedje poslije dva mjeseca rijesili predmet. Mada, sad su odmori tako da nije ni cudo sto cekas toliko,
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Па и ја сам имао утисак да се одужило, но како сам имао других обавеза, нисам много мислио о овоме. Контактираћу их ја свакако, иако нисам ни очекивао богзна какву исплату.
Đe ima u PG da se kupe lajsne ili nešto slíčno za fiksiranje staze/itisona na stepenicama? Koliko to košta otprilike? Hvala.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Kako se na engleski zove mjesto gdje imate i bilijar, pinbal, kuglanje, one stare aparate itd.
Kod nas se to ja mislim zove igraonica (neka me neko ispravi ako grijesim), ali kako se to zove na engleski?
Usually, "arcade" was used, but arcade did not include a bowling alley, but primarily video games, pinball machines, maybe billiards.
At a bowling alley, there are often video games and pinball machines, but not billiards.
These days, in the U.S., usually Bowling & Entertainment is used for places where all are available, mainly because the bowling alley takes up the most space.
Last edited by avet; 13-08-16 at 14:34.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Đe ću u PG (ili CG) nać Martinke?
Bolje imat no' nemat....
Fashion & friends , office shoes...
Kreč, kolica i mešalica.
Može li neko da mi objasni ili pokaže na mapu, đe je tačno zgrada solidarnosti u Budvi.
Trazio sam neku emisiju i nasao ovo: On the morning of August 14 at 11 a.m. ET/PT – and a second airing in the evening at 7 p.m. ET/PT
Moze li mi neko reci koje je tacno to vrijeme.
Zar nisu et i pt razlicite zone?
Jesu. Koliko ja razumjeh ovu rečenicu, ista je satnica prikazivanja, ali ne i vrijeme, jer su jelte druga vrijemenska zona. To jest u Sijetl u 11, pa u Vašinton opet u 11 tj tri sata kasnije.
Last edited by Beethoven's C***; 14-08-16 at 08:24.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Da ne zna neko koji radar detektor moze ove nove radare da vata.uzro sam jedan prije nekolike godine uopste ne reagujd na ove radare nove a na stare je frnomenalno radio
Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Kolika je najniza fiksna kamata za stambene kredite u cg? Zna li neko iz prve ruke?
Fiksna 5,99% godišnje, varijabilna 4.99% + 6 mjesečni EURIBOR, NLB i Societe.
Sent from my HTC One M9 using Cafe Del Montenegro mobile app
Dje mogu naći REŽISERSKE STOLICE, nove, ili dobro ocuvane ako neko ima? Nadjoh jedino neki Drvoles da ih radi.
poslato s Jadrana
Da li neko zna kako funkcionise track sistem nase poste, konkretno, da li se status posiljke odmah uploaduje na sajt poste cim se posiljka evidentira ili ima neki delay, da tako kazem?
Ima li neki zakon po kojem je obavezno isticanje cijena proizvoda? U Ideu na Stari, svako trece s.anje sto sam dofatio ima cijenu.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Neka no su to neke "boljke" koje se godinama provlace, a vlasnici se mijenjaju i mijenjaju. Isto kao Mercator na Gintash, sporijih, mrzovoljnijih i neljubaznijih kasirki i osoblja uopste jos ne vidjeh...kao neki kolektivni pms.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks