Bijeli 520d...
Da nije seljak vozio bi F10.
TAKUMI
Bijeli 520d...
f6
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
ja evo dva dana zadnja svjedocim sve nekakvim kucanjima na parking....jedan hrvat zakaci na zabljak jedan a6.... pogleda i ode...
juce neki mercedes na parking iza profesorske dje je garden, razvali blatobran na nekoga pola, pogleda samo i ode...
Propisno.
TAKUMI
Djevojka.
Da mi nije bilo zao da istavim auto iza nje na tom mjestu ostavio bih ga. A ona bi izasla kad i ja. Ili bi mi slomila auto.
Curka mutava
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Ali joj kupili njeni novi reno da milica njihova se ne pati... A to sto metla ne zna da vozi to cemo lako
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ne zna da parkira evo glava pa da ima mjesta kad bude izlazila
Sto joj gume nisi izdusio?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Ne vjerujem da ona zna da ste drugovi![]()
Da sam bio tamo i da sam bio BMW-om parkirao boh se iza nje pa neka dodje...
TAKUMI
E ja nijesam bio polom vec fiestominace bih se parkirao i izasla bi kad i ja sigurno
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Ovako on bari ove žene po primorju:
![]()
Dodjoh na semafore kod trgovinske (tacnije kod Štoka) preko puta honda stara crx siva cim sam stao na semafor ovaj kad me vidjeo gas kroz crveno da se napravi kad od hotela Ljubovic cuje se kočenje (škripa) da ovaj nije dao malo gas ponio bi ga ovaj.
Sprdnja sto se radi.....
Pasat 7 (sivi PG FM)
1km prije Čanja napravio kolonu da sam mislio da je udes bio - čeka da prodju kola iz suprotnog smjera da bi se on okrenuo i to na krivinu i preko pune..
Kad se okrenuo staje uz put i prelazi ulicu bez ikakvog zastoja da bači smeće.
Sprdnja.
-Nije mogao odma desno da stane uz kontejner da baci smece i kad ne bude vozila da se okrene...
Tako je i mene neko cesnuo iza sicilije u Ivana Vujosevica... Ispolirat za 3 minuta i 20€!
Da sam bio tu i vidio ko je to uradio, pricam za moje auto, trazio bi da mi to napravi kako je bilo ili bi mu minimum retrovizor slomio!!! Napravice mu to bilo ko za 2 minuta...
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
a dje malo udario.... ovome na pola 3kila kita ne bi okrpilo krater koji je ostao...
Udario/la i pobjegao/la:
Polirka nije mogla uklonit sve, aj da je stao/la i da kaže izvini pa ajde nek je prosto, al pobjeć kao da se ništa nije desilo samo debil neki može napravit...
I to ajde da je branik ili zadnji dio auta, no vrata od suvozača....
Ovdje ima ulubljenje, ogrebotina. Svaka cast za poliranje ali to ga nije vratilo u predjasnje stanje. Znaci, vrata trebaju da se kituju a mozda i limar tu ima posla pa da se farbaju. Metalik boja, i dobro sredjivanje, pa jedno 100 Eura... Ne bi meni prosli sa izvini.... Nego je taj ili ta uvidjela eventualne troskove pa magla! Stoka!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks