Hvala,ako neko zna jos neki sajt neka posalje u pm ili ovdje napisee.
Sent from my SM-G935F using Cafe Del Montenegro mobile app
Hvala,ako neko zna jos neki sajt neka posalje u pm ili ovdje napisee.
Sent from my SM-G935F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ne bih gledao dalje, FragranceX ti je naj naj...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Fragrance X imaju dobar izbor i solidne cijene. Imaju i neki kupon sa 15% popusta, ali uračunaj u sve to minimum 15€ poštarine. Moje iskustvo s njima je malo crno - paket sam čekao kao da ga je neko lično na ruke nosio iz USA (krembili zeznuli adresu), dok je komunikacija s njima putem mejla na granici lake i teške retardiranosti. Preporučio bih ih jedino ako ćeraš jeftinaše, za 15-20€ možeš da kupiš dosta zanimljivih parfema kao poklon. Ali meni je to bacanje para, bolje da uzmem jedan kvalitetan parfem nego 2-3 low cost koji će mi brzo presmrđet.
8 dana cekam DHL paket iz Njemacke, po trekingu vidim da je u tranzitu medjutim jos u Dojcland.. Sto mi je cinjet, kome da pisem, a bas sam uzeo DHL da bi mi brze doslo doma jer mi treba stvar, u pitanju je elektronika za Skuter 150 kubika, moze li to pravit problem mozda na carinu. 89e je ukupna cijena paketa sa postarinom.
946.eq
Neće ti pravit problem, jer do 150€ ne carine ali pod uslovom da povremeno dobijaš robu iz inostrastva. Jedino ako si u kraćem vremenskom periodu zaređao više manjih porudžbi, znaju da ofranaju carinu. Ali sve je to individualno, kako im dune.
Za DHL ne znam koga bi mogao zvat, njih nikad ne koristim. Kontaktiraj prodavca, i na kraju piši DHL-u. Na tracking se ne obaziri puno, nekad ga apdejtuju, nekad ne.
Porucih sa Ali Expressa 30 Jula od prodavca TimeZone store bila je neka akcija 50 posto cijene Shark satovi,prodavac provjeren 98,8 % feedback,ima dosta komentara i svegaDanas mi stize u postu,podjem i vidim da je zapakovano u bas mali paketic,odma mi je bilo sumnjivo jer na dodir osjetim da se proizvod ne nalazi u nikakvom paketu vec onako ubacen u ovaj zamotuljak,rekoh nema sanse da su mi sat spakovali cisto ovako bez ikakvog paketa jer vidim na stranicu da ga pakuju u paket otvaram pakovanje i nalazim igracku postavicu slike malo kasnije,nisan kuci,posto sam tek trgovao 2-3 stvari prije ovoga novi sam na Aliju,sto mi je sad raditi ?
Igracku sat ili sta?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Otvori dispute
ima li ko problem sa pretrazivacem na aliexpres, sto god ukucam pise isto:
Sorry, your search ' joystick ps4 ' did not match any products. Please try again.
Sorry, your search ' new balance ' did not match any products. Please try again
Sorry, your search ' t-shirt ' did not match any products. Please try again.
Sorry, your search ' shorts ' did not match any products. Please try again.
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
treba da narucim 2, 3 telefona s Alia. oce li mi carinit ako narucim sa istog profila i kartice ali na razlicite adrese?
Ako su na isto ime i dodju istovremeno ka sto oce, mogu uradit provjeru. Nisam narucivao na ali, salju li fakture uz artikle sa nazivom profila i ostalim podacima?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nisam otvarao dispute,prvo sam cekao da vidim sto ce oni odgovoriti,izgleda da ce poslati novi sat
Thank you for your purchase in our store: TimeZone
Sorry for all the inconvenience might caused. Please kindly understand that we are doing our best to maintain a smooth transaction.
We are afraid it might lost during the transit.
Please do not worry,we will follow up your problem and take this high value.
Now we would like to resend you a new watch as compensation
Please let us have your advice, then we will arrange to resend the new watch and provide you the new tracking number. We are sure the new watch we send out is 100% tested with high quality and safety package before deliver.
Look forward to your reply.
Should you have any further questions, please let us know freely.
We are sure we will give you satisfactory service.
Have a nice day!
Best regards,
Emily L.(Aliexpress Store: TimeZone)
Banja li je ovaj DHL Express, narucih Microsoft Surface preksinoc iz USA, eo ga jutros u Beograd, do popodne je kod nas i uvece eventualno ujutro mi ga donose na kucnu adresu. E da je srece pa inace posta da je ovakva...
Sent from my SM-G930F
Naručeno sa Alija (Goldway), poslato Singapore post 4px i sjutra podižem - stiglo za 10 dana :mrgreen:
ovo je kriminal kako obecaju slanje jednom postom, a onda me svojevoljno "apgrejduju" na 3x goru, bez trackinga, i jos 1 porudzbinu od 9 stvari podijele u CETIRI paketa (znaci i 4e postaru, umjesto 1e). Naravno, zbog "brzine i sigurnosti" su sve poslali raspalim Flyt Expressom. A nece im to tako lako proci, malo su se zaebali, pa za 3 najskuplje stavke ganantuju isporuku u 23 dana, s merakom cu traziti full refund kad ne stigne, a nece...
(nečitko)
I mene zeza taj Flyt... skoro pa ima 50 dana otkad je krenula pošiljka.
Po trackingu iz Kine u Holandiju je stiglo za par dana i piše da mi stiže za 6-10 dana u CG. Prošlo je više od 40 dana od tada!
Love, peace and respect.
vidi do kad ti je garantovana isporuka i slooooobodno traži refund, pa ako im se isplati tako, nek nastave. Ja sa Flytom imam samo jedno iskustvo, i stvar mi nikad nije stigla.
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks