Ne mora kapu, nego mrezicu za kosu, to je obavezno svima u kuhinji
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Svaki kuvar ima posebnu opremu i uniformu i mora da ima onu kapu na glavu bas iz tog slucaja.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ne mora kapu, nego mrezicu za kosu, to je obavezno svima u kuhinji
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
a ako je ćelav? :mrgreen:
nothing comes from violence and nothing ever could
bože me oprosti...samo da znate kako pročitah ovaj naslov ove teme...lecnuh se i krenuh da brišem temu banujem pokretača kad vidim da ima 100 stranasvašta od mene ćorave :lolblue:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zigmund Frojd lajks dis.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ovo su malo digli cijene u Garden
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
2.90 je bila kad su otvorili ( sa piletinom)
f6
kakvi cigani pa ovo ne moze!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Uprcali su ih fino bila je 4 i nesto
Poslije odredjenog vremena, kad dobro stanu na noge, nakon perioda niskih cijena i lomljenja oko svakakvih gostiju, poneki restorani rade to.
Sa tim jednostavno filtriraju goste, tj micu ove gladove jadne sto oce da se najedu za 3 eura, nego oce da im dolaze kravate i odijela, jer itekako imidz restorana kroji i to ko sve dolazi u restoran i kako izgleda.
Uzmimo za primjer Kristal i Garden.
Kristal, svaku susu i marusu mozes srest tamo, najjeftinije jelo, maltene da ti se ne isplati doma da kuvas, najjeftinije toceno pivo i vazda je puno, al ekipa sa stilom oblacenja "EILA" papuce i sorc od skracenih farmerki, ko i pored donijete case pije pivo iz flase, nekoga ne mami precerano u taj restoran...
Takav lik zbog cijene od restorana tipa Garden bjezi ka djavo od krsta, sto gardenu i odgovara jer se opredijelio za imidz otmenog mjesta, tj idu na kvalitet a ne na kvantitet.
No ni to ne moze odmah da se radi, mora u pocetku malo trunja da se pokupi i da se u ponudu sendvici od 1,5 eura i tortilje od nepuna 3 eura...
S tim što mi se od klijentele u Kristal, mimo četničkog vojvode, ne povraća, za razliku od ovih zamaknutih kravatama iz borda direktora što mezetlukuju u bašču...
Sell the Vatican, Feed the World!
Svi su odvratni na svoj nacin...
Ovi sa kravatama su "namazani sa sto boja", a ovi u Kristal od masinske masti![]()
Sve je to okej, samo mi nije jasno sto fali bermudama od skracenih farmerica??
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
U garden jednom bijahi bjese fino. No ne mogu prezalit da vise nema Čimičange u onaj lokal dje je sad Savoy... kako se jelo nekad u Pg dobro.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ništa, đavole...on zamjera samo kad nisu opšivene. Smetaju mu konci kad vise...neuredno izgleda...i tako to.
Savojo, najljepše palačinke. Cijena visoka, shodno kvalitetu, ali da ne žali čovjek. Prvo ide vizuelni ugođaj, a onda mix ukusa koji se zaista ne može opisati. Sve pohvale, za ponudu, samo zamjeram na kvalitetu izrade terase. Umalo skočih sa terase, misleći da je kvalitetan zemljotres...trese se cijela galerija kada konobar prođe, a vala ne bješe sila od čovjeka.
Sto sam ja onda u pm jedem i u kristal i u garden auuu
A nemam ni kravatu![]()
Ti si podvojena licnost kukavce.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Beranac koji voli tortilje![]()
Samo kad nisi Mojkovčanin koji voli lignje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja moram da se slozim oko ovoga sa bermudama od farmerica.. to jednostavno ne moze i tacka..
Jos neka kais stavi na njih i ufff...
There are currently 5 users browsing this thread. (2 members and 3 guests)
Bookmarks